Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-10-19, 07:38 AM   #576
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Garnet_Crow 查看文章
https://youtu.be/asqjF0orTdg

上面段片係咪只限steam版?

OD一早於冰墓打低,昨晚終於100%。
真係唔知有依隻打喎
不過條片個Topic講明係DLC,唔知係咪遲吓會出
So Far咁耐都無見到有人出攻略片講依隻
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-19, 09:20 AM   #577
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
暫時得steam 版有DLC打五十嵐,

會唔會係其他版本出就唔知啦

舊 07-10-19, 09:28 AM   #578
padage
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2016
我想知會唔會出個可以用斬月既dlc
padage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-19, 12:26 PM   #579
[X-MEN]

註冊日期: Apr 2012
引用:
作者: padage 查看文章
5月尾嗰陣已經講咗斬月係其中一個可用角色,免費DLC嚟.
[X-MEN] 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-19, 04:22 PM   #580
hlcw99
Senior Gamer
LAZY KING

註冊日期: Dec 2013
PSN  IDhlcw99
請問ps4版d bug執哂未?

如果ok, 9折code派就入手
hlcw99 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-19, 09:38 PM   #581
charcsc2000
God of Gamer
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: hlcw99 查看文章
請問ps4版d bug執哂未?

如果ok, 9折code派就入手
未,而加整緊ns版bug,ps4有興趣就入手啦,而加好多人已爆機,同周街二手~
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-19, 09:50 AM   #582
ericwpk
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDericwpk66
暫時內容黎講, 好似都係月下好玩 D

ericwpk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-19, 09:52 AM   #583
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: ericwpk 查看文章
暫時內容黎講, 好似都係月下好玩 D
認同,逆惡魔城這想法真的令1+1>2

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-19, 10:18 AM   #584
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
玩左70%地圖左右
目前最不滿係用3D多邊形唔用2D
多邊形做橫向game畫面好怪
覺得敵人越大隻越易打,boss都係人形果d難打過大大隻果d
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-19, 10:26 AM   #585
HM

註冊日期: May 2007
岩岩爆機

今次似係做唔完
後期幾個地圖明顯係hea做
同埋巨獸區同永久冰棺最後兩個地圖同故事本身超唔夾...
不過呢兩個地圖都係靜寂的花園同禁忌的下水道改出黎
應該係真係有plan過做逆城,然後只係整到兩個出黎

故事就...去到一半都估到9成,因為出場角色唔係好多
同埋斬月相關既日本風同個世界觀超唔夾
然後之前果隻所謂8-BIT前傳
同而家個故仔根本接唔到囉
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-19, 11:06 AM   #586
ps4boy

註冊日期: Mar 2016
dlc版圖不斷赚錢,玩不完!

舊 07-11-19, 12:51 PM   #587
HM

引用:
作者: ps4boy 查看文章
dlc版圖不斷赚錢,玩不完!
有眾籌的話堆DLC就免費既。。。
我都係覺得係拖左好耐又做唔完
而家焗住要就咁出街
由手機版發出
舊 07-11-19, 01:06 PM   #588
HM

引用:
作者: padage 查看文章
講左會出
免費的
至於幾時就。。。
由手機版發出
舊 07-16-19, 02:49 PM   #589
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: ming64 查看文章
原來日版DELAY咗, KICKSTARTER 送咗steam 版.
咁可以玩住 等SWITCH 版 FIX.
我當初贊助左USD$150,
啱啱先得閒,上佢個Fangamer.com網站攞野,
除左兄台講既送著PC steam 版比我玩著先,
重見到送埋ROTN OST DL版、Strategy Guide pdf版、Art Book pdf版比我睇著先喎!

PS:最近收到email通知,NS日版會拖到9月先出到貨!
(但如果額下等唔切,可係7月14日前,臨時轉NS美版下載版比我都得架!
反正佢都送埋個Steam版比我玩著先,咁我當然係繼續等啦!)

PS2:依家望番近年3大Game通過Kickstarter平台製作募資事件,(分別係 麥提人9、血咒:暗夜儀式、莎木3)
暫時覺得係五十嵐孝司主導既 血咒:暗夜儀式處理得最好(衰然佢都有拖過下,延左期,但佢有派DL版比我地玩著先!)
但都好過 麥提人9虎頭蛇尾,(佢最後好似重欠PSV版同3DS版未出!)
同莎木3咁拖拖拖+Steam版反口轉呔!(好彩我係選PS4實體版ge! 冇咁煩!)

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)

此篇文章於 07-16-19 03:36 PM 被 mrk 編輯。
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-19, 02:56 PM   #590
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
想問問,蔚藍房間有甚麼用,有沒有特別野的,謝

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-19, 11:51 AM   #591
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
問一下英文版同中文行貨有乜分別?
價錢差好多

舊 07-19-19, 02:44 AM   #592
mrk

Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
價錢差好多
行中版包裝:左下角有個台灣評級
水英版包裝:左下角有個美國評級
而NS版其實內容一Q樣!(注:我冇入PS4版!)

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
舊 07-19-19, 11:46 AM   #593
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
價錢差好多
引用:
作者: mrk 查看文章
行中版包裝:左下角有個台灣評級
水英版包裝:左下角有個美國評級
而NS版其實內容一Q樣!(注:我冇入PS4版!)
簡單點,
港台版 - 版本0.1 ,只有繁中,沒簡中
外國版,內置簡中,有update 1.01,即係繁中~

真心,ps4版好好多,沒得選先選NS~
舊 07-19-19, 11:54 PM   #594
mrk

引用:
作者: charcsc2000 查看文章
簡單點,
港台版 - 版本0.1 ,只有繁中,沒簡中
外國版,內置簡中,有update 1.01,即係繁中~

真心,ps4版好好多,沒得選先選NS~
原來有分別架!

PS:Sorry!其實我冇入到美版,只係照之前官網既解答咁答番你地!

舊 07-20-19, 07:35 AM   #595
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: mrk 查看文章
原來有分別架!

PS:Sorry!其實我冇入到美版,只係照之前官網既解答咁答番你地!
NS版bug多到傻,剩係彈game+玩玩下會變英文版都搞笑,最大問題係畫面,TV MODE根本搞笑,只可玩手提mode~
PS4版起碼沒呢個問題,而加高清好多,仲要60fps~
舊 07-24-19, 10:04 PM   #596
jerry
Game Master

註冊日期: Nov 2003
頭先行街見到 SWITCH 版298定278,但上黎睇到好似有好多問題!咁係唔係唔好買住?
jerry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-19, 10:27 PM   #597
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: jerry 查看文章
頭先行街見到 SWITCH 版298定278,但上黎睇到好似有好多問題!咁係唔係唔好買住?
不建議,除非你只有NS~
舊 07-25-19, 12:47 AM   #598
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
Ns版,對話只能顯示英文既?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-19, 12:16 PM   #599
catho7
Game Master
焗肉醬貓

註冊日期: Aug 2002
Wii U IDcatho7
Nintendo Switch IDSW-2641-5503-7716
3DS Friend Code0533 4943 9848
引用:
作者: T.K. 查看文章
Ns版,對話只能顯示英文既?
番標題畫面一次

catho7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-19, 10:17 AM   #600
任仔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
Nintendo Switch ID3331-5879-8302
見到 ns 版有 patch 入左亞版
請問係咪中左伏
好似得數碼版有更新 ....

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk
任仔 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Fight Night Champion (已售) - EA Sports 第一隻 ESRB M評級 (17歲以上) 遊戲 ahleung 電視遊戲討論版 20 01-30-13 10:57 PM
[NDS] Blood of Bahamut [已售] seed2005 手提遊戲機討論版 126 09-01-09 01:03 AM
[NDS] Pinky Street ~KiraKira ☆ Music Night [已售] 叉燒飯 手提遊戲機討論版 26 12-22-07 01:55 AM
[PS2]BLOOD+ One Night Kiss圖片,預定8月31日發售(ACT版Killer 7) 神祕人1號 電視遊戲討論版 17 08-30-06 02:26 AM
[GBA]Summon Night クラフトソード はじまりの石 (已售) neo2046 手提遊戲機討論版 43 12-20-05 04:50 PM

現在的時間是 07:23 AM

手機版 | APP版