Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-09-16, 01:22 AM   #226
bearkat
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: Hello MiMi 查看文章
買左未開,應該聽日開,到時update 你。
ok
由手機版發出
bearkat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-16, 02:28 AM   #227
maskrider
Insane Gamer
變身!!!

註冊日期: Nov 2004
PSN  IDjpfelixmcli
引用:
作者: mrk 查看文章
PS4中文版對應日版Save!

PS:支持下中文,星期五入齊PS4普版、PSV普版!(之前PS4港日DL版只玩左震,後來停左冇玩)

會出PC版唔奇!
呢隻嘢我最後一個Trophy打素材要好耐(其實已經淨返一隻手數得晒咁多件武器要打素材),我已經無玩一段日子。可能PC版先再玩過。

舊 06-09-16, 04:34 PM   #228
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: bearkat 查看文章
ok
由手機版發出
剛買埋PSV version
都未見有online

Update
原來牆外調查有

此篇文章於 06-09-16 05:35 PM 被 Hello MiMi 編輯。
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-16, 05:49 PM   #229
bearkat

引用:
剛買埋PSV version
都未見有online

Update
原來牆外調查有
Ok
由手機版發出
舊 06-10-16, 12:30 AM   #230
Hello MiMi
Game Master

打左晚牆外調查
正係正
但打普通難度full team 四個一人一邊
最多都係三分鐘過關全S
打困難,四個一齊行都勁易
攪到有d 無謂同唔知做乜

隻game 非常爽
唔捨得打故事 (我preference 係爆左故事mode 就又下一隻)
舊 06-10-16, 11:30 AM   #231
bearkat

引用:
打左晚牆外調查
正係正
最多都係三分鐘過關全S

隻game 非常爽
唔捨得打故事 (我preference 係爆左故事mode 就又下一隻)
唔係爆機,先用到其他人咩
由手機版發出
舊 06-10-16, 11:34 AM   #232
Hello MiMi
Game Master

引用:
作者: bearkat 查看文章
唔係爆機,先用到其他人咩
由手機版發出
你story 一路推就開越多人
舊 06-11-16, 05:24 PM   #233
martinyau1979
God of Gamer

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
打左晚牆外調查
正係正
最多都係三分鐘過關全S

隻game 非常爽
如果你打埋中後期, d mission 滿星個d , 仲有d dlc mission 既真進擊mode , 你就唔會話易, 4個人都會滅團, 個生存競爭 打個d全部奇行種, 仲有超巨大巨人, 猿巨人, 鎧巨人, 女巨人同時要打, 一個場出哂4隻巨人, 仲有一推超硬血既超奇行種, 打到彈盡糧絕, 仲要限時

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-16, 07:48 PM   #234
Hello MiMi
Game Master

引用:
作者: martinyau1979 查看文章
如果你打埋中後期, d mission 滿星個d , 仲有d dlc mission 既真進擊mode , 你就唔會話易, 4個人都會滅團, 個生存競爭 打個d全部奇行種, 仲有超巨大巨人, 猿巨人, 鎧巨人, 女巨人同時要打, 一個場出哂4隻巨人, 仲有一推超硬血既超奇行種, 打到彈盡糧絕, 仲要限時
幾時帶我打下。
不過我故事慢慢打緊,女巨人都未見到。
舊 06-17-16, 12:50 AM   #235
martinyau1979
God of Gamer

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
點解我解哂100%鑑賞都唔開杯既.....................全部100哂啦wo, 唔係中bug 掛

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
進撃の巨人 l Capcom 武藤遊戲 街機遊戲討論版 8 03-13-18 01:48 PM
[3DS] 進撃の巨人~人類最後の翼~CHAIN 美版發售決定 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 7 04-01-15 08:18 PM
[3DS] 進撃の巨人 ~人類最後の翼~ (日版已售) l Spike Chunsoft 開發 l 海外展開の可能性 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 73 05-02-14 12:27 PM
[An/iOS] 進撃の巨人 -自由への咆哮。暫日本無料 ZlWS 手機平板遊戲討論版 4 02-27-14 07:15 PM
[Cosplay同人活動] ***Cosplay 進撃の巨人 白薯女!!! TABI Cosplay同人MIX討論區 1 07-09-13 03:35 PM

現在的時間是 03:21 AM

手機版 | APP版