Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32  ... 最後
街機遊戲討論版>[ 街機版新會員自我介紹區 ]
二伍 04:05 PM 10-28-02
作者: :
Originally posted by 一大督司 :
大家小心二伍ar~~佢成日呃人0家~~~
佢好似係全港DX 2 on 2 比賽第一名黎0家~~~!
係呀係呀
而家淪為大中開心雜魚一名
隨時被秒殺
葉玉卿 04:21 PM 10-28-02
咁多位好ar~~~
我都係 DX 新手一個黎0家~~
我多數會0係大埔開心出現~~~
<== 雜魚一名~~
我而家苦練哽d基本功~~
我好少挑人機~~因為大屎lu....
不過大家見到我都好歡迎你地挑我機ga~~~
大家請指教指教la~~~
係屎唔係一個問題黎!
最緊要睇人地點打及然究多D,唔好咁死版打電腦用黎挑機。
多D挑機囉多吸收多D。

二伍 04:22 PM 10-28-02
Originally posted by 葉玉卿 :
哈哈!
原來咁多人在這裡。
我都係新丁你唔好玩我。
我同啊車係一隊人。
想玩DX找我地呢
加拿大有dx打o架?
想打就過o黎啦
我俾唔起機票錢
二伍 04:23 PM 10-28-02
[QUOTE]Originally posted by 葉玉卿 :

係屎唔係一個問題黎!

你信佢屎!?
佢點屎都唔夠我屎!!
赤色渣古 04:26 PM 10-28-02
Originally posted by 二伍 :
你信佢屎!?
佢點屎都唔夠我屎!!
我信佢真係一大督屎.....
你居然同督屎鬥屎.....其志可嘉....
二伍 04:29 PM 10-28-02
Originally posted by 赤色渣古 :

我信佢真係一大督屎.....
你居然同督屎鬥屎.....其志可嘉....
佢個名明明係"一大督司"
葉玉卿 04:33 PM 10-28-02
[QUOTE]Originally posted by 二伍 :

係屎唔係一個問題黎!

你信佢屎!?
佢點屎都唔夠我屎!!
你地咁假呀!係咁認屎。
一大督司 05:22 PM 10-28-02
我真係呢排至開始打DX ga~~~~
個名係我打打下時諗到~~~(唔會同人撞名ma~)

其意思係因為技術屎~~所以mi整個差唔多音ga名law~~~ 司=屎<==開頭d人都唔知個名點解0家~~!

所以赤色渣古佢講ga野無錯~~~
二伍你都唔洗咁激動~~~~
大力 08:12 PM 10-28-02
各位新手,如果你0地黎到龍城,見到人多挑緊機時,就唔好擺一大堆錢0係度,跟住打電腦丫唔該!!龍城自從冇0左兩部舊版高達之後,個環境越來越唔掂喇!!!成日畀新手霸住打電腦,人地點繼續挑機呀?!希望你地都顧下人0地既感受,當一大班人挑緊機0個陣,如果你0地唔肯挑,都唔好阻住人丫~行多幾步去隔離街間機舖打未得囉!!!唔好意思,可能粗魯0左,但真係個人感~~
~@千千@~ 10:39 PM 10-28-02
Originally posted by 大力 :
各位新手,如果你0地黎到龍城,見到人多挑緊機時,就唔好擺一大堆錢0係度,跟住打電腦丫唔該!!龍城自從冇0左兩部舊版高達之後,個環境越來越唔掂喇!!!成日畀新手霸住打電腦,人地點繼續挑機呀?!希望你地都顧下人0地既感受,當一大班人挑緊機0個陣,如果你0地唔肯挑,都唔好阻住人丫~行多幾步去隔離街間機舖打未得囉!!!唔好意思,可能粗魯0左,但真係個人感~~
同意~
葉玉卿 12:06 AM 10-29-02
Originally posted by 大力 :
大多數人都唔你理!哂氣!!!!
唔你理挑或唔挑,挑到佢走,還店龍城$2局。
再唔係溫成班人圍住佢,比D壓力佢
葉玉卿 12:22 AM 10-29-02
Originally posted by ~@千千@~ :

同意~
唔好話龍城D新手呢!記唔記得龍城D叫什麼(赤軍)和(尉夕中)的物體呀!佢一樣唔挑機打電腦,自己屎就咪玩,企係後面睇一樣學到野!

阿魚 03:05 AM 10-29-02

唔好話龍城D新手呢!記唔記得龍城D叫什麼(赤軍)和(尉夕中)的物體呀!佢一樣唔挑機打電腦,自己屎就咪玩,企係後面睇一樣學到野!
睇黎你都係龍城既人
kog 03:09 AM 10-29-02

係邊×個,一定彩虹隊一等兵,重唔向少尉同中尉(車)行個禮!

所你,我認錯人。
我多數係彩虹玩DX多,最緊先去龍城玩多。
在新丁中有幾個隊友黎左(彩虹隊)。
哈哈~~~
小華子 05:50 AM 10-29-02
大家好~~我新來的,請多多指教
我玩DX的啊
08:38 AM 10-29-02
hello~小華子
得閒出黎一齊玩~
小華子 09:50 AM 10-29-02
Originally posted by 蛹 :
hello~小華子
得閒出黎一齊玩~
你地去開邊度?幾時打??
我其實唔係好勁,勉強都算中手一個,想偷窺下你地,偷下師
我用大機唔係好勁,反而鍾意用肥蟹挑人大機
貪佢攻勢唔使多,把握到3-4次就夠
而且裝甲又厚,即使一開始"發機瘟"
最後輸左都無咁難睇

其次都會用陸高魚雷or挑太空高達
我挑太空就未輸過,timeover就太把
因為我之前用紅渣大砲的
而家想玩下紅蟹,貪佢夠快,又可以同人part
10:38 AM 10-29-02
唔勁冇所謂咖喎,好似我咁水都成日同佢地出去玩,累街坊咖啦,至緊要學到野嘛...同佢地玩一定學到好多野咖
至於幾時出去玩,留意多D呢度就知咖喇,不過出到黎記得講你係邊個喎
一大督司 11:06 AM 10-29-02
蛹你話自已水......:@_@":
咁我mi真係
<===呢d水
一赤長 02:52 PM 10-29-02
蛹你話自已水......:@_@":
咁我mi真係
<===呢d水
咩水?
"司"水.......
葉玉卿 01:11 AM 10-30-02
Originally posted by fishs330 :

睇黎你都係龍城既人
錯!
我係香港人,係彩虹隊既少尉。
上等兵 01:13 AM 10-30-02

錯!
我係香港人,係彩虹隊既少尉。
係咪o岩o岩都o係龍城
葉玉卿 01:19 AM 10-30-02
Originally posted by 超能力戰士 :
係咪o岩o岩都o係龍城

上等兵 01:42 AM 10-30-02

不過我仲未知你係邊個喎
阿車 01:58 AM 10-30-02
Originally posted by 超能力戰士 :
不過我仲未知你係邊個喎
咪其中一個o羅!
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32  ... 最後

返回主題版面