Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>「艦隊これくしょん -艦これ-」2019年8月四場馬戲 VOL.15
leotam3 08:58 PM 02-26-20
不過被人追到爭150, 手上又冇晒戰果炮,
都唔知衝唔衝好
anyone 09:04 PM 02-27-20
官推咁講可以算簡接承認海外提督了?
Squall-Lucifer 09:12 PM 02-27-20
作者: leotam3:
不過被人追到爭150, 手上又冇晒戰果炮,
都唔知衝唔衝好
放棄的話,比賽就結束了(安西老師腔)
Squall-Lucifer 05:44 PM 02-28-20
今日的メンテ仲要暫時性全封海外,要全程行VPN才入到去
leotam3 06:54 PM 02-28-20
作者: Squall-Lucifer:
今日的メンテ仲要暫時性全封海外,要全程行VPN才入到去
而家踢到去97....

你有冇用有料VPN?
Squall-Lucifer 07:48 PM 02-28-20
而家踢到去97....

你有冇用有料VPN?
又變回只要登入一下用VPN了.......

我建議用VPNGate提供的Server就好,有人試過用收費的NORN,曾都被封
leotam3 10:44 PM 02-28-20
計算錯誤, 應該今個月仲高分過上個月
今日LOOP 7-1+3-2+3-4 , 由9點LOOP到1點半,
如果都係出左100外(而家97)就3群算
leotam3 08:31 AM 02-29-20
一晚衝左82戰果, 都仲係99位,
應該放棄算\
Squall-Lucifer 12:57 PM 02-29-20
一晚衝左82戰果, 都仲係99位,
應該放棄算\
認識一些公暮員提督一天打成100戰果
leotam3 01:26 PM 02-29-20
作者: Squall-Lucifer:
認識一些公暮員提督一天打成100戰果
2群オワタ\(^0^)/
一陣2點可以死心走去補眠
(琴晚打到2點+今日9點就開波衝
leotam3 02:02 PM 02-29-20
1400排107, 可以安心訓覺\
anyone 04:02 PM 02-29-20
大和休館
leotam3 05:23 PM 02-29-20
作者: anyone:
大和休館
日本應該3月中前都休晒架啦
Famitsubasa 06:37 PM 02-29-20
其實仲可以搏下你前面有人比人BAN既

今屆CM應該都
anyone 08:08 PM 02-29-20
見廣島未出事其實我諗住去

天守閣X
大和X
鐵鯨X
鎮守府X
平和紀念館X

得返入船山可以去拜老婆
Famitsubasa 09:57 PM 02-29-20
本來諗住3月尾過名古屋 主目標既岐阜かかみがはら航空宇宙博物館雖然仲有開館 但入面好多野都停左
個館有三式戦飛燕睇

搭單想去既TOYOTA、磁浮鐵道館、大江時計台航空史料室etc已經暫時休館到月中 隨時再延長
anyone 10:02 PM 02-29-20
台場個Toyota館都休埋
難道只能去打ac event
leotam3 10:04 PM 02-29-20
作者: Famitsubasa:
其實仲可以搏下你前面有人比人BAN既

今屆CM應該都
我買晒機票諗住去, 如果CM取消咁我可能CANCEL機票
anyone 10:12 PM 02-29-20
7週年瑞雲祭應該都凶多吉少
Famitsubasa 10:15 PM 02-29-20
AnimeJapan都縮左

今屆CM係黃金週舉行之餘 仲要講緊係4日計埋可以有75萬人入場既規模
唔樂觀
anyone 04:22 PM 03-01-20
唔使拎假又無中國人呢d機會都唔知有無下次
Famitsubasa 09:32 PM 03-01-20
EVENT緊終於多人 不過都係坐唔滿
leotam3 11:09 PM 03-01-20
作者: anyone:
唔使拎假又無中國人呢d機會都唔知有無下次
唔係因為奧運, 點會係GW開CM\?
今次冇就冇架啦
(今次拎左長假訂晒機票, 而家機票都未俾改期
leotam3 11:11 PM 03-01-20
作者: Famitsubasa:
AnimeJapan都縮左

今屆CM係黃金週舉行之餘 仲要講緊係4日計埋可以有75萬人入場既規模
唔樂觀
真係好睇呢2個星期搞成點
呢2個星期KEEP住爆就サヨウナラ
anyone 11:49 PM 03-01-20
吳乜鬼都休到月中去理把鬼咩

守到肯開返月尾考慮下
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後

返回主題版面