Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-29-20, 05:56 PM   #476
小光
God of Gamer
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
引用:
作者: holsety 查看文章
依家重有冇得放?,thank
而家ok, 我開島pm code畀你

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
我依家仲喺親戚屋企食緊飯,最快都要八點左右先返到屋企onlinea
一陣隨緣,晚上再pm你

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-20, 07:45 PM   #477
u3li
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: 小光 查看文章
而家ok, 我開島pm code畀你

一陣隨緣,晚上再pm你
小光ching 可否都pm code俾我
謝謝
u3li 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-20, 07:56 PM   #478
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
引用:
作者: u3li 查看文章
小光ching 可否都pm code俾我
謝謝
已pm

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-20, 08:37 PM   #479
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
喺小光個島失驚無神斷埋線,賣剩嗰4000股唯有等其他巴絲打救。

此篇文章於 04-29-20 08:40 PM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-20, 03:51 PM   #480
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
有冇人有百幾蚊俾我放?已放thank

此篇文章於 04-30-20 09:19 PM 被 holsety 編輯。
holsety 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-20, 12:34 PM   #481
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
今日股價上晝$78,下晝$74,仲有冇巴絲d股價係$194或以上可以畀我過去放埋剩低嗰4000股?
舊 05-01-20, 03:05 PM   #482
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
取了喼,得一個迷宮實在太少了個更新。

舊 05-02-20, 12:24 AM   #483
leungky1

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: holsety 查看文章
取了喼,得一個迷宮實在太少了個更新。
本身係為左鋪陳個小致敬

今次可能都係試緊個系統
將來某個大節會大玩
(我估會係萬聖節玩Corn Maze)
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-20, 01:25 PM   #484
滅龍士
MHWs↓

是日股價上晝$69,下晝$66,如果今晚十點前再冇人開島俾我放哂D股,我聽朝就要硬食4000棵爛大頭菜
舊 05-02-20, 05:56 PM   #485
hopeless
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch ID8345-4959-4970
引用:
是日股價上晝$69,下晝$66,如果今晚十點前再冇人開島俾我放哂D股,我聽朝就要硬食4000棵爛大頭菜
網上大把排隊系統有高價島
淨係係呢度搵唔係個個星期都有人打救到你
hopeless 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-20, 06:08 PM   #486
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
作者: hopeless 查看文章
網上大把排隊系統有高價島
淨係係呢度搵唔係個個星期都有人打救到你
我排親都係找5~6xx寫明free果D島,
呢D島一定唔會騙人, 完成後比返小費大家開心,
最快果次30min都唔洗
lodoss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-20, 09:42 AM   #487
滅龍士
MHWs↓

我呢度大頭菜一棵賣$90

此篇文章於 05-03-20 12:08 PM 被 滅龍士 編輯。
舊 05-03-20, 10:22 AM   #488
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
其實我上星期已經提過你,你最遲星期四就要揾到地方走,
去到星期五、六你真係要硬食。就算你個價真係潛水,
總好過連部份本金都收唔返,唔會就咁由得佢蝕晒。
引用:
我呢度大頭菜一棵賣$90,仲唔即刻add我上我島買到手軟?
Password:HWVGF
有密碼的話根本唔使ADD你。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218

此篇文章於 05-03-20 10:41 AM 被 阿聰 編輯。
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-20, 02:42 PM   #489
u3li

請問大家有冇 生果紙箱?
舊 05-05-20, 09:05 AM   #490
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
請問大家有冇 生果紙箱?
有以下:
無圖案
有標籤
橘子
蘋果
桃子
梨子
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-20, 11:32 AM   #491
u3li

引用:
作者: rinxlun 查看文章
有以下:
無圖案
有標籤
橘子
蘋果
桃子
梨子

可唔可以要各一呀?
舊 05-05-20, 03:22 PM   #492
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
可唔可以要各一呀?
OK呀

摸?? 寄??
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-20, 03:29 PM   #493
u3li

引用:
作者: rinxlun 查看文章
OK呀

摸?? 寄??

摸呀

你方便開島後 俾個密碼我
先謝
舊 05-06-20, 10:57 AM   #494
lodoss
Crazy Gamer

蘿蔔價512
密碼: DMCHC
我要出門口,唔洗比野我。
舊 05-06-20, 10:58 AM   #495
lodoss
Crazy Gamer

島名叫羅德斯島
舊 05-06-20, 11:20 AM   #496
滅龍士
MHWs↓

引用:
作者: lodoss 查看文章
島名叫羅德斯島
12點前即到,唔好封關住,希望趕得切飛三轉放哂萬二股

此篇文章於 05-06-20 11:24 AM 被 滅龍士 編輯。
舊 05-06-20, 11:29 AM   #497
lodoss
Crazy Gamer

引用:
12點前即到,唔好封關住,希望趕得切飛三轉放哂萬二股
我出左門口,唔會封關,但唔知會唔會自己關機。
舊 05-06-20, 11:56 AM   #498
滅龍士
MHWs↓

頂!㩒減號返去係會斷線,賣完即係冇賣過,白白嘥咗次機會!#
舊 05-06-20, 12:00 PM   #499
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
太遲先睇到...黎唔切了

舊 05-06-20, 12:07 PM   #500
滅龍士
MHWs↓

最後我只係放得一轉40格,賣咗二百零萬,仲有八十格大頭菜都唔知點算
仲有我下晝股價得$100

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[出讓]3DS美版遊戲 Animal Crossing, Luigi, etc tom 買賣專區 1 07-08-13 11:25 AM
[3DS] 動物之森 / Animal Crossing | 美版6月9日發售 W!LL 手提遊戲機討論版 560 04-09-13 01:05 AM
[Wii] Animal Crossing: City Folk (街へいこうよ どうぶつの森) 神祕人1號 電視遊戲討論版 461 11-27-08 12:28 PM
[NDS]動物之森 (Animal Crossing Wild World) [美版日版不可互動] neo2046 手提遊戲機討論版 642 07-27-06 04:29 PM
[DS]ANIMAL CROSSING!!!! + Multiplayer!! GimGim 手提遊戲機討論版 14 05-12-04 09:53 PM

現在的時間是 11:15 PM

手機版 | APP版