Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 06-26-02, 12:40 AM   #1
darkangel
Account Locked

註冊日期: Feb 2002
為 Korea 出局萬歲!!!

天有眼
darkangel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-02, 12:41 AM   #2
誘肉毛球
Ultimate Gamer
哈雷小子...

註冊日期: Dec 2001
老實講..
巴西德國土耳其南韓
我冇一隊鐘意..

日版 wii fc: 6473-9009-5631-9494 [KKK]
誘肉毛球 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-02, 12:43 AM   #3
拾字郎
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2002
好過睇人搭霸王車搭多一個站
拾字郎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-02, 12:44 AM   #4
自護軍司令
ヽ(`Д´)ノウワァァ

個人o個感受有d唔識講

自護軍司令 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-02, 12:45 AM   #5
葉月健
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
南韓抵死~~~~~~

舊 06-26-02, 12:47 AM   #6
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
~_~
賀!

舊 06-26-02, 01:06 AM   #7
何英
↓米奇老鼠

邊有出局?@__@
而且今次南韓係打得好...比d風度都應該既
不過真係唔想見倒唔係德國對巴西囉決賽...

幾時到下次去日本
何英 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-02, 01:07 AM   #8
何英
↓米奇老鼠

引用:
Originally posted by 誘肉毛球 :
老實講..
巴西德國土耳其南韓
我冇一隊鐘意..
spring...

幾時到下次去日本
何英 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-02, 01:07 AM   #9
darkangel

註冊日期: Feb 2002
大家認為南韓這場踢得比較 "C" 文 ?

因為換裁判, 不能收買 ?
darkangel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-02, 01:46 AM   #10
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

南韓在沒有球證"幫助下"雖然輸左~不過佢地今次打得幾好呀~
我最欣賞係d南韓球迷~
輸左好有風度~
你睇下第2d國家輸左又暴動又打架又掟野~發晒顛咁...
但係佢地為德國的勝利掌聲鼓勵兼吶喊~讓人感動的場面~

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-02, 01:48 AM   #11
自護軍司令
ヽ(`Д´)ノウワァァ

比d風度?
其實我自己無僧南韓隊,他門Win or lose我無セ特別感覚!
不過講到風度,唔知大家記唔記得南韓隊対美國o個場,
南韓隊1入左1球,o個個入波的南韓球員就拝出滑氷姿勢來串美國,
還有o個個滑氷姿勢係有内有含意的,係就今届冬季奧運的有1場速度滑氷比賽中,(好似)有個美國選手撞倒南韓選手,引至南韓羅唔倒金排.
明明係冬季奧運滑氷同WorldCup足球係両回事,有ィ分做出滑氷動作的南韓球員我就覚得有d 9唔搭8,還表現自己南韓隊記仇,無風度

舊 06-26-02, 01:49 AM   #12
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

PSN  IDARMY_Momo
英介蘭今年好似都冇發x渣wow~~

舊 06-26-02, 01:52 AM   #13
烈火戰車
FullThrotle

行開D啦叫南韓隊,,,四強賽根本唔係南韓隊黎既地方...阻住晒.....
輸左扮晒有風度,,,風度南韓隊無資格做啊.....扮晒野...

枉D人仲要買佢地D波衫,買隊勝得唔光彩既球隊既波衫,,,,,行啦去.....送俾我都唔要啊.....南韓隊...我祝你下屈食蕉.......
烈火戰車 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-02, 01:52 AM   #14
紅血人
Game Master
求其作的一個名字

註冊日期: Mar 2002
引用:
Originally posted by 究極之普通人 :
英介蘭今年好似都冇發x渣wow~~
因為輸得心服口服,所以D fans好冷靜:glee:

名稱 : Devil
紅血人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-02, 01:52 AM   #15
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

PSN  IDsrwtk
之前球賽我就無睇,但睇今場兩隊都係六四波咋喎,韓國都打得唔差丫,唔駛咁庇視佢呀?
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-02, 01:55 AM   #16
烈火戰車
FullThrotle

哼..我啊,,,南韓打意大利之前,我仲棒南韓,見佢地WIN左都為佢地開心.....
但係啊,自西班牙果場後啊.我開始好憎南韓啊..現巳恨透心....勝之不武..南韓...走啦...唔想再見到你地踢世杯啊..下屈祝你地出唔到決賽週啊,,,,,不知所謂的球隊.......
舊 06-26-02, 11:49 AM   #17
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
Originally posted by 誘肉毛球 :
老實講..
巴西德國土耳其南韓
我冇一隊鐘意..
ME2
某F 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-02, 12:35 PM   #18
JASUGUN
Crazy Gamer
精神病患者

德國都算好彩,咁都俾佢符碌棍倒入決賽,
我諗禾拉發夢都估唔到,佢實o係度偷笑緊~~~:hrmph:

符碌程度拍得住90年阿根廷

此篇文章於 06-26-02 12:37 PM 被 JASUGUN 編輯。
JASUGUN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-02, 12:56 PM   #19
|0|
太陽神

註冊日期: May 2002
引用:
Originally posted by JASUGUN :
德國都算好彩,咁都俾佢符碌棍倒入決賽,
我諗禾拉發夢都估唔到,佢實o係度偷笑緊~~~:hrmph:

符碌程度拍得住90年阿根廷
係囉
6場只失一球兼場場有波入
又冇靠互射十二碼晉級
夠晒符碌未

90年阿根廷
都係靠兩次互射十二碼先晉級咋
邊夠符碌呀
|0| 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-02, 01:19 PM   #20
氣體蛇
Crazy Gamer

PSN  IDfatboki
引用:
Originally posted by Hitomi :
但係佢地為德國的勝利掌聲鼓勵兼吶喊~讓人感動的場面~
佢地好似係為己隊鼓掌
之前成場波
德國佬一keep到波
全場喝采聲即刻變晒噓聲
都唔知0係咪真係咁有風度
之前兩場我對d南韓球迷0既印象分已經減到落負數

此篇文章於 06-26-02 01:22 PM 被 瘞 編輯。
氣體蛇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-02, 01:29 PM   #21
自護軍司令
ヽ(`Д´)ノウワァァ

引用:
Originally posted by 氣體蛇 :
德國佬一keep到波
全場喝采聲即刻變晒噓聲
都唔知0係咪真係咁有風度
之前兩場我對d南韓球迷0既印象分已經減到落負數
係ar,南韓球迷的噓聲真係有幾場都清楚可以聴到,対Spain個場,人地将個波send番後想従組攻勢,又有噓聲

舊 06-26-02, 02:46 PM   #22
連連
↓進入第二個人生↓

引用:
Originally posted by 自護軍司令 :

係ar,南韓球迷的噓聲真係有幾場都清楚可以聴到,対Spain個場,人地将個波send番後想従組攻勢,又有噓聲
send番後比我做球迷我唔只噓聲啦~~ 直頭爆粗啦~~
咁先有主場之利架嘛~~

舊 06-26-02, 04:23 PM   #23
烈火戰車
FullThrotle

低q輸啦南韓......

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
《 受 難 曲 》 米 路 吉 遜 的 12 年 長 征 岸邊露伴 Neo Entertainment TREND 16 03-14-04 12:30 AM
劉鑾雄與王穎妤曾苦戀6年 Busconcamp Neo Entertainment TREND 21 12-05-03 09:37 PM
大家仲記得他嗎 ? 馬沙 體育版 41 07-22-03 01:26 AM

現在的時間是 02:30 AM

手機版 | APP版