Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-23-04, 08:46 PM   #1
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Question 究竟買左PS2 Z o既人會唔會買ZDX呢?

只為多左五隻新機同覺醒系統而買?

舊 08-23-04, 08:50 PM   #2
斯羅
God of Gamer
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
會~~因為貪佢可以online打
最好行機都可以快d on到line
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-04, 08:54 PM   #3
steve

註冊日期: Aug 2002
PS2 會出Z DX 咩?
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-04, 08:56 PM   #4
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
應該都會買既 /

舊 08-23-04, 08:56 PM   #5
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: steve
PS2 會出Z DX 咩?
有條咁好既財路又點會放過
差遲早0者
我會買~高達死忠

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-04, 09:43 PM   #6
葉月健

註冊日期: Jan 2002
買硬既
人人都打Z DX冇理由得自己仲打Z掛?
雖然新野唔多但大勢所趨

係咪12月出??

舊 08-23-04, 09:45 PM   #7
豆腐多
Crazy Gamer

出左先算la.......
豆腐多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-04, 09:48 PM   #8
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: 葉月健
買硬既
人人都打Z DX冇理由得自己仲打Z掛?
雖然新野唔多但大勢所趨

係咪12月出??
今次應該冇咁早出啦

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-04, 10:02 PM   #9
victorsky
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 斯羅
會~~因為貪佢可以online打
最好行機都可以快d on到line
但係capcom出既有得上網打既game既上網方法好似係唔同個喎, 唔知到時香港攪唔攪得成
回topic, 我會買, 但會等佢回落到350左右先入

舊 08-23-04, 10:05 PM   #10
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
聽聞話都係12月.... 唔知堅定流.

不過出ps2版應該會再加其他新野, 例如新的mission mode或其他mode, 或者重高同重高mk.II 要ps2先有得用之類. z dx呢類有一定銷量保證, 而且開發成本低 (移植system 246只係搬字過紙)的大title其實唔太多, 所以b記同c記應該會加番唔少新元素, 谷勁個銷量~
wing 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-04, 10:06 PM   #11
軀魔人
Game Master
刺しますよΨ

我諗會有好多人放隻Z.

舊 08-23-04, 10:07 PM   #12
keroro
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2003
XBox Live GamertagHARUKA4310

打on9
keroro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-04, 10:07 PM   #13
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
必買嫁啦
dx好玩咁多

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-04, 10:08 PM   #14
victorsky
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: wing
聽聞話都係12月.... 唔知堅定流.

不過出ps2版應該會再加其他新野, 例如新的mission mode或其他mode, 或者重高同重高mk.II 要ps2先有得用之類. z dx呢類有一定銷量保證, 而且開發成本低 (移植system 246只係搬字過紙)的大title其實唔太多, 所以b記同c記應該會加番唔少新元素, 谷勁個銷量~
仲黎mission mode? 唔好啦呱, dx 同埋z入面個mission mode都勁~~~~悶.....
我寧願佢好似猛將傳咁用附加碟既形式出, 起碼平一半...

舊 08-23-04, 10:13 PM   #15
rider
Ultimate Gamer
MR.X

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDgafrider
買硬的
rider 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-04, 10:16 PM   #16
z_plus
Ultimate Gamer
長崎涼美

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4768 7416 2420
PSN  IDzetaplusHKG
小弟都有買Zeta,出到DX的話都會買。

↓小弟的個人photo album↓
http://www.fotop.net/zplus
z_plus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-04, 10:20 PM   #17
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

PSN  ID各位可以問我拎ID
Z 即出即買~ ZDX 都應該會係...

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-04, 10:20 PM   #18
jason 仔
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
唔會,因為無架新機吸引
jason 仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-04, 10:24 PM   #19
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
冇得走,買硬

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-04, 10:49 PM   #20
Red Patrick
Senior Gamer
唔再做cdrom

註冊日期: Aug 2004
一定買ga
Red Patrick 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-04, 10:52 PM   #21
銀色流星
疾 風 迅 雷

註冊日期: Jul 2004
我會買的~

舊 08-23-04, 11:09 PM   #22
大覺屋師真
The One

3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
一定買啦
ZDX出左Z果邊只會越來越少人online打, 唔通仲留係舊版度發霉?

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-04, 11:17 PM   #23
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

對 ZDX 對戰 (ONLINE對戰, 屋企用黎練技術之後出街對打, 或同朋友對戰等) 冇興趣的話,
亦唔係高達死忠的話,

我建議可以 慳 番 了,

因為對你地黎講的確冇乜明顯分別,

明白ZDX好處既, 我更加唔駛講咁多
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-04, 12:34 AM   #24
joker
Game Master
電影工作者

註冊日期: Nov 2003
會買先奇 (連食飯都就黎無錢)

舊 08-24-04, 12:54 AM   #25
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
作者: cancerman
只為多左五隻新機同覺醒系統而買?
仲有為比前作更好既平衡度同操作性而買...
出面ZDX冇左好多雙長砲黨真係大快人心~

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 09:14 PM

手機版 | APP版