Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37 77 127  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol 1
赤武神 02:50 AM 01-16-17
Immersion and Nintendo Enter into Agreement to Bring Immersion's TouchSense Technology to the Nintendo Switch System
http://ir.immersion.com/releasedetai...easeID=1007907

唔知呢個係咪即係指HD震動!?
N0T51B 04:04 AM 01-16-17
作者: 赤武神:
Immersion and Nintendo Enter into Agreement to Bring Immersion's TouchSense Technology to the Nintendo Switch System
http://ir.immersion.com/releasedetai...easeID=1007907

究竟Switch仲有幾多功能隱藏住 Screen雖然係知係touch,但展示從來都冇有touch既game展示
我諗應該係軟件上嘅功能(可以pair 手機/用 phone app)
佢出得手機佢點會連動計劃呀...
沈賦權 07:14 AM 01-16-17
得Joy-Con(R)有NFC讀amiibo,將來雙打好似有啲唔方便⋯⋯
沈賦權 07:23 AM 01-16-17
點樣Check Joy-Con的剩餘電量?要插上主機或者Grip先見到?
跟機個Joy-Con Grip冇得充電,另外出個Joy-Con充電Grip好似有啲小家⋯⋯
強化人間ですの~★ 07:56 AM 01-16-17
街霸個快速出招咪有touch囉
野良猫 09:08 AM 01-16-17
-del-
阿聰 10:18 AM 01-16-17
要食骨仲要唔知係咩骨,叫人點買?
kinpingk 10:27 AM 01-16-17
作者: 阿聰:
要食骨仲要唔知係咩骨,叫人點買?
金源一向做法係咁。。
阿聰 10:29 AM 01-16-17
作者: kinpingk:
金源一向做法係咁。。
作為消費者,呢D就唔好上勾啦⋯⋯
信長 11:16 AM 01-16-17
http://www.polygon.com/nintendo-swit...er-price-wheel

真係好貴.... pro 制要70 US
老任要加HD 振動,NFC, gyroscope, 變左所有制都貴
一個人出雞同鼓油真係好重皮, 毒人出機先係化算D (拖走)
zeven7 11:30 AM 01-16-17
作者: 信長:
http://www.polygon.com/nintendo-swit...er-price-wheel

老任要加HD 振動,NFC, gyroscope, 變左所有制都貴
睇佢多唔多game出...
如果正常game量有咁上下...PRO制硬食...
八仙果 11:30 AM 01-16-17

阿聰 11:32 AM 01-16-17
作者: 信長:

真心,個PRO掣真係幾貴下⋯⋯不過MK8 DELUXE好快就出,遲早都要買2個。
依家先集中精神去搶日版主機,老婆已經俾咗錢我去衝。
作者: zeven7:
睇佢多唔多game出...
如果正常game量有咁上下...PRO制硬食...
PRO制硬食就一定了,睇下要買幾多個咁解。
zeven7 11:42 AM 01-16-17
真心,個PRO掣真係幾貴下⋯⋯不過MK8 DELUXE好快就出,遲早都要買2個。

每代都只買一個
阿聰 11:44 AM 01-16-17
每代都只買一個
我就 Wii 有一個,Wii U 有兩個。因為有兄弟來開MK同大亂鬥P。
八仙果 11:44 AM 01-16-17

我要買 Hori 隻 Joystick 先,
玩 SF
阿聰 11:47 AM 01-16-17
作者: 八仙果:
我要買 Hori 隻 Joystick 先,
玩 SF
遲D先買啦八爺⋯⋯大家話SF唔值5000羊。
同埋以卡社政策,應該有PS4版。
mouseccy 11:51 AM 01-16-17
我就 Wii 有一個,Wii U 有兩個。因為有兄弟來開MK同大亂鬥P。
自己用PRO, 叫D人用JOYCON
swatty 11:52 AM 01-16-17
等多D 消息先, 特別行機
3DS行機俾我太多深刻印象了
雖然 GAME 冇鎖可以直玩, 但連線同上網 DLC 要想下
SHOP 好大機會分區, 希望佢跟ID分, 最多好似NNID有入冇出
不過最差情況我都會買行支持下港任, 之後回落先買水
阿聰 11:55 AM 01-16-17
作者: mouseccy:
自己用PRO, 叫D人用JOYCON
唔可以啦!我班兄弟好鍾意「賴地硬」:手掣會影響發揮,被某CPU對手針對
去某兄弟屋企玩又有「作客因素」(我屋企係中立場)。

老任PRO掣手掣,除咗Wii果個之外,其他手感都好好!
作者: swatty:
雖然 GAME 冇鎖可以直玩, 但連線同上網 DLC 要想下
SHOP 好大機會分區, 希望佢跟ID分, 最多好似NNID有入冇出
我作為任粉都唔會考慮行貨,因為希望樣樣服務都至少要跟日版就最好。
八仙果 12:03 PM 01-16-17
遲D先買啦八爺⋯⋯大家話SF唔值5000羊。
同埋以卡社政策,應該有PS4版。
你講得啱,
最怕係自己買 USF II FC 時,
有 Hori joystick 又會買埋。
zeven7 12:04 PM 01-16-17
作者: swatty:
老任機主力都係玩返老任GAME多
自家DLC無奶油唔齊吧, 所以都OK
另外VC都應該唔難跟足掛...
其實好似從來都唔覺老任game有跟碟DLC, 問題應該會再細D

account system
希望佢衰極都好似PSV咁就算

同埋佢咁大力咁講REGION FREE,
如果轉頭好賴皮咁話只係GAME, 咁真係比人串死, 雖然我覺得佢做得出XD
ooldmann30 12:10 PM 01-16-17
作為消費者,呢D就唔好上勾啦⋯⋯
唉,唔訂又買唔到,好似上次psvr同PS pro咁
zeven7 12:11 PM 01-16-17
作者: ooldmann30:
唉,唔訂又買唔到,好似上次psvr同PS pro咁
預左會入多幾隻game, 制又會買o既咪考慮下囉
如果你打算一機一game就走人o既就唔好駁了
swatty 12:15 PM 01-16-17
老任機主力都係玩返老任GAME多
自家DLC無奶油唔齊吧, 所以都OK
另外VC都應該唔難跟足掛...
其實好似從來都唔覺老任game有跟碟DLC, 問題應該會再細D

account system
希望佢衰極都好似PSV咁就算

同埋佢咁大力咁講REGION FREE,
如果轉頭好賴皮咁話只係GAME, 咁真係比人串死, 雖然我覺得佢做得出XD
PSV 咪做緊, 不過佢要轉ACC...
標籤:Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37 77 127  ... 最後

返回主題版面