Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 01-19-12, 06:35 PM   #101
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 碧克 查看文章
你知就好,唔好令我都難做,thx
唔好意思,唔會再令你難做啦

舊 01-19-12, 06:41 PM   #102
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
所以我講左
http://gaforum.org/showpost.php?p=9528119&postcount=38
唔好將呢D野講黎講去,
講左又點?會多左錢同名譽?
會多左人認同從而滿足了?
俾人損左果個人佢唔開心甘樣你就好開心?
損人利不利己的,做來為什麼???
Diana 目前離線  
舊 01-19-12, 06:42 PM   #103
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:
作者: 忘記密碼 查看文章
對樓主 好失望。。比人大1 大就窒晒。

唔識玩forum筆戰,最好唔好亂開戰。
輸係一場筆戰上面,唔緊要。。但唔好輸埋人品。

開到個頭咁大,就應該食住個勢去。就算唔夠拗,d 人都會覺得你係火遮眼先嘈。

一下子就弱掉,不但會覺得你無料到。仲會質疑你所講既內容
直接批評你既人格。。
見好就要收,你覺得我無品無料請除便

舊 01-19-12, 06:46 PM   #104
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
作者: 過客 查看文章
所以我講左
http://gaforum.org/showpost.php?p=9528119&postcount=38
唔好將呢D野講黎講去,
講左又點?會多左錢同名譽?
會多左人認同從而滿足了?
俾人損左果個人佢唔開心甘樣你就好開心?
損人利不利己的,做來為什麼???
導她向正途?做過好多次啦
損人利不利己?你唔識得佢,佢唔會來呢度,我損邊個人?
你自己睇返第一個POST我為咩開Topic啦

舊 01-19-12, 08:29 PM   #105
Norm
God of Gamer
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
嘈完兩版其實有冇新進展?有冇借錢俾佢?佢死得未?定係去左做141?

舊 01-19-12, 09:13 PM   #106
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
作者: Norm 查看文章
嘈完兩版其實有冇新進展?有冇借錢俾佢?佢死得未?定係去左做141?
件事完左好耐啦,無借錢比佢交租,所以唔知佢係咪仲住係果度,只知佢重健在,不過都無打算再搵佢啦

舊 01-19-12, 10:25 PM   #107
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
功德無量!!!

CLOSE TOPIC!!!

KIM 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
麥當勞借錢比麥當勞?仁愛堂每43元才籌得100元 Hunter ~清談館~ 49 01-10-11 02:41 PM
係香港既借錢問題... ♀宮野真守♀ ~清談館~ 31 12-10-08 11:37 PM
有冇人會借錢投資? jlai ~清談館~ 33 03-19-07 06:00 PM
問政府借錢讀書 DC 97 學術文化綜合研討區 1 08-06-04 08:13 PM

現在的時間是 12:57 PM

手機版 | APP版