Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 13 53 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 73  ... 最後
攻略及心得交流區>機動戦士ガンダム Gundam: Battle Operation 2 戰略基地
Chris Redfield 02:27 PM 10-01-20
唔識變型既龍飛
武藤遊戲 01:07 PM 10-14-20

等了一天

這是第一彈?PS5
Gundam MK-2 01:13 PM 10-14-20
仲以為會開隻新game
都好可以安心反落去了

我從使用 Tapatalk 的 XQ-AT52 發送
wing 05:22 PM 10-14-20
作者: 武藤遊戲:

等了一天

這是第一彈?PS5
咩第一彈? 會有其他新消息?
wing 05:23 PM 10-14-20
偵察高渣幾好玩~ 影哂對家紅機大頭, 等隊友招呼佢, 潛水都走唔甩
wing 05:38 PM 10-20-20
官網話後日有萬聖節活動, 有新活動機, 另外每週新機係650....我估係the O
Gundam MK-2 05:39 PM 10-20-20
作者: wing:
官網話後日有萬聖節活動, 有新活動機, 另外每週新機係650....我估係the O
我估變化球,S巾

wing 06:06 PM 10-20-20
作者: Gundam MK-2:
我估變化球,S巾

變化球係咩?
kog 12:53 AM 10-21-20
650 欠 支援 廚機....
Chris Redfield 06:20 AM 10-21-20
作者: kog:
650 欠 支援 廚機....
只有繼續用lv3 02支啦,都夠廚既
GN00508771 07:21 AM 10-21-20
估變化球2

オーヴェロン
kog 09:01 AM 10-21-20
作者: Chris Redfield:
只有繼續用lv3 02支啦,都夠廚既
02是無選擇下的最好選擇,
但02技能太少,而且已經過時。
wing 09:56 AM 10-21-20
02是無選擇下的最好選擇,
但02技能太少,而且已經過時。
冇打650好耐, 雖然我個副帳有白卡. 但真係好悶. 500.550俾密達斯搞爛左, 依家400/450最好玩.
kog 10:43 AM 10-21-20
冇打650好耐, 雖然我個副帳有白卡. 但真係好悶. 500.550俾密達斯搞爛左, 依家400/450最好玩.
之前活動,我"強化"投資晒落白卡和zz,所以我打650為主,
未弱化前mk2和力奇,再之前的鬥狼都一樣影響平衡,
抽隊友game,抽到有勝算先打囉!

我主要用打Z和ZZ系列 d機,打高c場為主。
wing 11:42 AM 10-21-20
之前活動,我"強化"投資晒落白卡和zz,所以我打650為主,
未弱化前mk2和力奇,再之前的鬥狼都一樣影響平衡,
抽隊友game,抽到有勝算先打囉!

我主要用打Z和ZZ系列 d機,打高c場為主。

mk2同力奇雖然明顯可以越級打550, 但都叫做有個譜, 各有弱點, 同隊都唔可以出太多隻mk2, 但依家密達斯比佢地更離譜, 火力大都算, 變左MA就好難射低佢, 衰過飛虎, 同鬥狼同樣乞人憎.

本來我最鍾意打400-500 但依家入到500見到密達斯就冇癮
Chris Redfield 10:37 PM 10-21-20
我就因為有lv3 02支既關係所以主要打650為主
雖然抽唔到武器但都夠射到班白卡不要不要
GN00508771 07:29 PM 10-22-20
千算萬算都算唔到係黑卡會係強襲⋯⋯
kog 08:02 PM 10-22-20
返炒白卡變黑卡強襲,
下次返炒ZZ變FAZZ支援....
KENSNAKE 09:50 PM 10-22-20
波蕾二世件太空衣男角著唔著到?
鳳熾魂 10:01 PM 10-22-20
作者: KENSNAKE:
波蕾二世件太空衣男角著唔著到?
不分男女
風間鈴木仁 11:13 AM 10-23-20
昨日更新左 萬勝節 場景。
Hunter 02:17 PM 10-23-20
主武裝
・★★★格鬥強化程式 LV5
・★★★射撃強化程式 LV5
・★★★新型骨架 LV3
・★★中空骨架 LV1

※2020年10月22日(週四) ~ 10月23日(週五)的期間內,以上物資保證會陳列於回收窗口

我D回收卷終於有地方用
wing 02:24 PM 10-23-20
14個死人頭位置所在

[
1.南瓜頭樹中其中一棵
2.杜拉旱機體頭部
3.強化人員工具箱
4.監控室前落葉堆
5.軍團宿舍旁酒瓶上
6.卡特琳娜前方的電線杆上
7.美容院頭上怪手
8.新機體電視牆左邊的南瓜頭嘴中
9.戰鬥模擬裝置旁的屋頂,需要到美容院高度才能看到
10. 卡特琳娜後面的制服架上
11.軍團宿舍上的主砲中射出,約30秒一次
12.三台卡車後方網子內,在2個貨櫃中露出後腦勺
13.報酬窗口上的happy halloween的布簾內側
14.軍團宿舍人員左後上方天花板

]
Chris Redfield 08:58 PM 10-23-20
返炒白卡變黑卡強襲,
下次返炒ZZ變FAZZ支援....
依營運既想法:變支援就要整廢佢,ZZ既弱化版
kog 10:20 PM 10-23-20
作者: Chris Redfield:
依營運既想法:變支援就要整廢佢,ZZ既弱化版
我都覺得是
第一 ... 13 53 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 73  ... 最後

返回主題版面