Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 買賣專區 > T.K.專區

主題工具 顯示模式
舊 10-13-06, 02:38 AM   #326
shizuka_lky
Junior Member

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: shizuka_lky
成功了, 幾時交收呀!
我想問下 大概幾時度會到貨呀, 謝謝! 咁我大概要幾時度比埋d 尾數你呀, 謝謝!
shizuka_lky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-06, 06:46 AM   #327
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
我d貨呀~ 點解冇人理我呀

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-06, 10:16 AM   #328
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
今晚到\\

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-06, 04:44 PM   #329
shizuka_lky

引用:
作者: T.K.
今晚到\\
你係回應邊個呀, 咁我隻碟呢, 大概幾時有貨, 請回覆, 謝謝!
舊 10-13-06, 06:59 PM   #330
DIO 龍
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjp_dio
引用:
你係回應邊個呀, 咁我隻碟呢, 大概幾時有貨, 請回覆, 謝謝!
T.K.大事務繁忙未能即時回覆
你隻碟已到可取貨
DIO 龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-06, 09:47 PM   #331
shizuka_lky

引用:
作者: DIO 龍
你隻碟已到可取貨
夾埋要比幾錢你呀, 我已比左訂金$100 啦, 請計算, 謝謝, 我會在下星期一黎攞貨!
舊 10-14-06, 04:47 PM   #332
DIO 龍

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjp_dio
引用:
夾埋要比幾錢你呀, 我已比左訂金$100 啦, 請計算, 謝謝, 我會在下星期一黎攞貨!
(500+315+500日本運費)x0.085+$60+$15香港運費
=$186-$100
=$86
THX
DIO 龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-06, 05:33 PM   #333
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
今晚到\\

三件都到晒?聽日過黎先

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-15-06, 06:05 PM   #334
一小英口
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
引用:
作者: DIO 龍
你隻碟已到可取貨
咁我隻萌單呢 ?

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-06, 12:44 PM   #335
up2u2003
Game Master
貓車之常客

PSN  IDleung2801
http://page11.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/n46953154
max 5600yen

舊 10-18-06, 11:23 PM   #336
up2u2003
Game Master
貓車之常客

PSN  IDleung2801
樓上輸左的話
http://page6.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/f51314421
即決 4500yen

舊 10-24-06, 01:57 PM   #337
亞斯古利夫

註冊日期: May 2006
http://page11.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/n38819727
http://page13.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/r29347076
即決

此篇文章於 10-24-06 03:57 PM 被 亞斯古利夫 編輯。
亞斯古利夫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-06, 04:20 PM   #338
亞斯古利夫

THX YOU
今日來比錢
舊 10-27-06, 11:01 PM   #339
アンディ
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDandy07hk
打錯位置
涼宮仲有冇得訂?

我見日本好多予約終了~
若有,予我一隻~

pm/留言覆我,麻煩哂

\ 老鄉在日本 /

此篇文章於 10-27-06 11:06 PM 被 アンディ 編輯。
アンディ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-06, 11:04 PM   #340
pureman
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDpureman
http://page.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/91487774
唔該, 想要呢個(係一定要 ), 我第一次0係呢到order, 請問合計幾錢?
我28號入比你

此篇文章於 10-27-06 11:10 PM 被 pureman 編輯。
pureman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-06, 07:47 AM   #341
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

隻Q Steer 到手未?

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-05-06, 08:58 PM   #342
larry315

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDlarryTam
我想bid兩樣野可以嗎?
大約要幾錢?
no,11
http://page12.auctions.yahoo.co.jp/j...=;yasuragi0999

gray
http://page12.auctions.yahoo.co.jp/j...=;yasuragi0999

此篇文章於 11-06-06 03:44 PM 被 larry315 編輯。
larry315 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-06, 04:34 PM   #343
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: jaVaj ◣
隻Q Steer 到手未?
未\\\\

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 11-06-06, 04:35 PM   #344
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: larry315
1.$248,未計運費

2.$248,未計運費

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 11-06-06, 08:06 PM   #345
larry315

明天來落訂
舊 11-19-06, 11:26 PM   #346
larry315

引用:
作者: larry315
請問大約幾時到貸
舊 11-21-06, 01:47 PM   #347
亞斯古利夫

到o左未
舊 11-21-06, 01:51 PM   #348
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
未\\\\
呀~
係佢唔想交易定係有d咩阻滯?

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-23-06, 09:19 PM   #349
kakakaka
kakakakaka

註冊日期: Jul 2005
又要麻煩你鳥

http://page6.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/f48674778
上限1500~~

http://page4.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/d67420122
上限2000~~

http://page6.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/f48664012
上限1000~~

http://page6.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/f41118715
上限1000~~

塾支system 發動要請~~~

待全部有結果後便會一次過付款

Thank you very much~~

舊 11-27-06, 10:39 PM   #350
Oscarzero
Game Master
VT魔人

註冊日期: Jun 2004
XBox Live GamertagOscar Zero
唔好意思,第一次來bid,
想要bid
http://page6.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/f48834428
上限10000yen

咁係咪要落訂先會開始bid?

此篇文章於 11-27-06 10:44 PM 被 Oscarzero 編輯。
Oscarzero 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
真假球衣分辨區 lwl 體育版 52 04-20-11 09:35 PM

現在的時間是 10:02 AM

手機版 | APP版