Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 11-05-11, 12:23 AM   #76
7ming_格鬥苦手
God of Gamer
小霸王

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDme7ming
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
唔使咁心急一定要今日收MAIL喎
係你既始終會有
因為大部份人都於差唔多時間收到短訊訊息及email,
加上我本身係store order時,最後係出現error的,但就只收到短訊hold起信用額~
所以先上黎問問有冇板友有咁既情況

GuitarFreaks V5 Skill Point list<---Hot! 9/7 Updat!!
GuitarFreaks V4 Skill Point list
GuitarFreaks V3 Skill Point list
DurmMania V3
7ming_格鬥苦手 目前離線  
舊 11-05-11, 02:13 AM   #77
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
加拿大水貨32GB 入手 6.4K ,好友價
相機好左好多,但實際升級分別唔大..
BOYBOYBOY 目前離線  
舊 11-05-11, 10:50 PM   #78
nefrezx

註冊日期: Mar 2006

排隊黨準備開工
nefrezx 目前離線  
舊 11-05-11, 11:05 PM   #79
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
Pre ordered one at Smartone
KUTAR# 目前離線  
舊 11-06-11, 03:35 PM   #80
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
排隊黨每日都開緊工
就算開賣前一晚去排都未必買到

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線  
舊 11-06-11, 06:29 PM   #81
劍路
Crazy Gamer
GWF社工

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDmcfung427
引用:
作者: KUTAR# 查看文章
Pre ordered one at Smartone
Pre-ordered one 64GB black at CSL one2free

劍路 目前離線  
舊 11-06-11, 07:37 PM   #82
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
排隊黨每日都開緊工
就算開賣前一晚去排都未必買到
聽聞今天已有一班人在IFC排緊隊,唔知堅定流?
Dangerous-boy 目前離線  
舊 11-06-11, 07:40 PM   #83
埃及使者
玻璃般的存在

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
聽聞今天已有一班人在IFC排緊隊,唔知堅定流?
係日日都有人排
4 & 4S

============

剛剛123打黎問我係咪要4S
但16GB只有黑...白既要等成4星期左右先有
32 64就黑白都有貨
只有提到無限上網PLAN, 32GB ($419+$12+$38)/月 X24

但因為我唔需要無限上網
唯有聽日LUNCH TIME先落舖了解+交電話費

GGF - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!

此篇文章於 11-06-11 11:15 PM 被 埃及使者 編輯。
埃及使者 目前離線  
舊 11-07-11, 01:33 PM   #84
埃及使者
玻璃般的存在

lunch落左123搞哂手續
依家等星五凌晨既首賣
sales話首賣拎唔到機就要等四星期後先有咁話

兼根據sales所講
用一次siri = 近1mb數據流量

GGF - 棄坑

埃及使者 目前離線  
舊 11-07-11, 01:38 PM   #85
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
lunch落左123搞哂手續
依家等星五凌晨既首賣
sales話首賣拎唔到機就要等四星期後先有咁話

兼根據sales所講
星期五晚訂無叫我去首賣~同埋我系16g白
咁我咪要等4wk

DC 97 目前離線  
舊 11-07-11, 01:51 PM   #86
埃及使者
玻璃般的存在

引用:
作者: DC 97 查看文章
咁我咪要等4wk
尋晚電話問佢
16gb白要等4星期先有貨
頭先親身問答案一樣

另我再問佢星五晏晝拎得唔得
佢答我就話只限0000-0300拎
其他時間唔拎得
聲稱話拎唔到既人既機會返倉
跟手要等4星期先有機

咁話喎

===========

我原先都係想要16白
但上星期部3g已經死死下
所以唔等了...除非收機佬出靚價啦

GGF - 棄坑

埃及使者 目前離線  
舊 11-07-11, 05:59 PM   #87
Number Two
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2009
PSN  IDBe-a-copycat
XBox Live GamertagDummyThejackass
引用:
兼根據sales所講
邊個sales咁funny

引用:
...The actual numbers ranged from 60KB down to 18KB...
http://www.macrumors.com/2011/11/02/...sage-examined/

舊 11-07-11, 06:51 PM   #88
埃及使者
玻璃般的存在

引用:
作者: Number Two 查看文章
眾安街某男
我聽到佢講眼都突埋
佢仲要講到似層層
荒死我唔用無限上網PLAN咁

雖然最後我都冇選到

GGF - 棄坑

埃及使者 目前離線  
舊 11-07-11, 07:02 PM   #89
Number Two
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2009
PSN  IDBe-a-copycat
XBox Live GamertagDummyThejackass
引用:
眾安街某男
我聽到佢講眼都突埋
佢仲要講到似層層
荒死我唔用無限上網PLAN咁

雖然最後我都冇選到
可能佢費事解釋幾多kb又等於多mb
一句1次1mb搞掂哂

舊 11-07-11, 07:05 PM   #90
埃及使者
玻璃般的存在

引用:
作者: Number Two 查看文章
可能佢費事解釋幾多kb又等於多mb
一句1次1mb搞掂哂
我淨係知道隔離個阿嬸9成落搭狀態
而且坐係度聽佢同SALES講野
十問九唔知
似係<屋企某人用佢個名登記,然後叫佢落黎搞手續,之後拎部機返屋企雙手奉上>咁

GGF - 棄坑

埃及使者 目前離線  
舊 11-07-11, 09:18 PM   #91
赤目黑龍
赤貧神

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDdamnprincess
引用:
作者: DC 97 查看文章
咁我咪要等4wk
呵呵呵~~~
GOOD LUCK

PS. 我就會買黑色

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線  
舊 11-08-11, 01:19 AM   #92
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
屈服!追劇必備 iPhone/iPad 版MyTV免費任睇四台節目! 500M的朋友要小心了

QR Code下載:

軟件價格:免費
適用環境:iPhone,iPod Touch,iPad
系統要求:iOS 3.2 +
檔案大少:7.0 MB
目前版本:2.0

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線  
舊 11-08-11, 10:13 AM   #93
破戒僧

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code3523 2002 7295
PSN  IDLeifeiPatrick
XBox Live Gamertagfpatrick
又衰左...

New iOS security exploit lets apps read users’ information by executing unsigned code
http://9to5mac.com/2011/11/07/new-io...unsigned-code/

無論你多接近神, 都依然係一個凡人, 別以為自己很了不起
破戒僧 目前離線  
舊 11-08-11, 11:50 AM   #94
沒名字的?君
小牧 愛佳

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDMrNonameX
XBox Live GamertagMrNonameX
引用:
作者: B|WINS 查看文章
屈服!追劇必備 iPhone/iPad 版MyTV免費任睇四台節目! 500M的朋友要小心了

QR Code下載:

現實

舊 11-08-11, 12:38 PM   #95
kita
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
引用:

QR Code下載:

仲有高清翡翠台直播!
kita 目前離線  
舊 11-08-11, 06:34 PM   #96
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
引用:
QR Code下載:

之前要每個星期重新登記才有得睇,極之麻煩!
現在升級了唔使咁麻了!
Dangerous-boy 目前離線  
舊 11-08-11, 07:06 PM   #97
Kris
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
Wii U IDwlng41
PSN  IDwlng41
itunes的問題,

小弟部notebook 算係 我 iphone / ipad 既itunes server, 但早幾日拎完去整之後順手up上去windows7, 但發現部機itunes係認到個機但問題係delete唔到野, 好似仲add唔到野...情況就好似小弟之前都仲有部netbook傍身, netbook 裝左itunes 但都入/delete 到野..

係咪因為佢只係認左第一次用個部機個setting,之後其他機就唔可以用itunes 改變部iphone既setting? 希望有大大明白小弟既問題D:

* P.S. 平時我係冇將D 歌port去音樂之後再同步落部iphone的,直接拉落去iphone個欄drag and drop...
Kris 目前離線  
舊 11-08-11, 07:45 PM   #98
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
今朝返工就已經有南亞人士訓緊....

仲諗住收工捱一晚買完返工....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線  
舊 11-08-11, 09:31 PM   #99
xxxxxx
Game Master

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章

都搏得過呀
xxxxxx 目前離線  
舊 11-08-11, 09:45 PM   #100
赤目黑龍
赤貧神

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDdamnprincess
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章

南亞人 + 強國人 = 最強組合
香港人死心罷啦!!

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
itunes更新iphone內mp3問題 lunn Mac 討論區 0 06-07-11 03:21 PM
[主題公園] Apple iPod/iPhone + iTunes 討論區 V (iPhone OS 3.0 Update已經推出) Metal Gear NT 影音館 1002 06-19-09 10:53 PM
[主題公園] Apple iPod/iPhone + iTunes 討論區 IV (iPhone Software 2.1 / iTunes 8 / 七彩 iPod nano) Metal Gear NT 影音館 1001 10-04-08 01:18 PM
[Iphone] Super Monkey Ball Iphone - US $9.99, 110 Level GimGim 手提遊戲機討論版 6 06-11-08 02:15 PM
[主題公園] Apple iPod/iPhone + iTunes 討論區 III (3G iPhone 8GB US$199, 16GB US$299) Metal Gear NT 影音館 1020 06-11-08 12:50 AM

現在的時間是 10:26 AM

手機版 | APP版