Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > GAF Racing Engine車迷討論區

查看投票結果: 請投票
20 80.00%
唔開 0 0%
開唔開無所謂 5 20.00%
投票者: 25. 您不可以參加此投票

主題工具 顯示模式
舊 09-10-04, 02:24 PM   #151
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: lalafa
咪住先﹐車齡係計架車製造年份?定買在架車幾耐?
我架車係97年﹐我無渣七年大膽車甘勁......兩年姐.............
車齡係講買左車同埋玩左車幾耐~
T.L.J 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-04, 02:31 PM   #152
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKojiro Fuuma
講單我個FD笑料你地聽..

話說佢剛剛出左部36款M3..
咁有晚佢就好型咁楂左出黎同我地去反啦~

係DISCO大家都玩到HIGH晒,三點時佢話出去接個FD黎..
我地問佢..你..得唔得呀..?
佢話得~無問題~
咁見佢又好似真係無乜點喎..咁咪由佢囉..

點知四點半都唔見佢番黎..有人就好奇咁問佢會唔會出事呀..
我地諗唔會..瓜..可能去左XX姐..

之後五點幾時我地走啦(經已無人記得佢無番黎..幾無人性呀~XD)
出左門口行左幾步就見到佢架車炒左..

前幅一半搨左..左邊車身炒晒..左鏡無左..擋風玻璃無左..左?閬P軨甩左..
咁..人呢..?
坐左係地下..訓左~

我地叫醒佢問佢發生乜事..佢話炒車囉..
咁你有無事呀..?佢又話無事喎..
..真係~?
咁做乜唔打比我地呀..?佢話等人報警嗎..
原來佢四點半炒車之後就坐到等人黎..點知到我地走都無人理佢所以訓左..
你話奇唔奇...?

最後我地自己叫拖車拖走架廢鐵..
十幾個..就咁無左..前後都只不過係..三日..

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-04, 02:33 PM   #153
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
引用:
作者: lalafa
咪住先﹐車齡係計架車製造年份?定買在架車幾耐?
我架車係97年﹐我無渣七年大膽車甘勁......兩年姐.............
兩年都勁呀..我未考牌時只楂過兩三次咋~

01。03。11
舊 09-10-04, 02:35 PM   #154
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

哈哈,係唔係high左野or飲大左呀??o係地下訓著咁搞笑?!
咁就冇左十幾個,唔知佢供緊定係一炮過呢??供緊就慘喇~~
舊 09-10-04, 02:39 PM   #155
15202ST

引用:
作者: T.L.J
哈哈,係唔係high左野or飲大左呀??o係地下訓著咁搞笑?!
咁就冇左十幾個,唔知佢供緊定係一炮過呢??供緊就慘喇~~
緊係供緊啦..
所以我地家下叫佢做公子架..幾型呀..每個月白比四千銀喎..你估真係執番黎呀~

01。03。11
舊 09-10-04, 02:42 PM   #156
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

引用:
作者: Kojiro Fuuma
緊係供緊啦..
所以我地家下叫佢做公子架..幾型呀..每個月白比四千銀喎..你估真係執番黎呀~
我諗佢都幾無奈下...
四千銀....真不愧為公子~
舊 09-10-04, 03:50 PM   #157
Rosicky
God of Gamer
我愛攝影

註冊日期: Oct 2002
XBox Live GamertagykcisoR
好搞笑
平均一日3萬幾

英雄聯盟: Rosicky
Rosicky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-04, 04:05 PM   #158
atari
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
No insurance???
>公子<
Kakakaka!!!
atari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-04, 04:36 PM   #159
Minga
Je T'aime

註冊日期: May 2002
JGTC NSX

舊 09-10-04, 05:30 PM   #160
Snowshoe
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2003
講起笑料﹐我又講~

話說我一直和一班開 ALTEZZA RS200 既一起玩的﹐間唔中飲茶食飯游車河0甘啦。
有一日﹐有位係我地朋友堆中剛買了一架二手重改ALTEZZA既人兄話想加入一齊玩......

雪藏牌? 第一次渣FR? OK﹐無問題﹐慢慢就慣架啦~

SO。。 第一次出來night drive 游車河﹐去東蔥行下。
點知係機場付緊既油站大回旋處﹐唔知點解推頭抄埋回旋處中。

頭鈴搞掂﹐頭陣咩左DD。。。第一晚就..... 我地已經慢慢行架啦~

一個月後﹐整好﹗一囉車又話出來慶祝....... 雖然驚驚地﹐都算啦﹐由得拒。
哩次去淺水灣傾計飲野啦﹐由于擔心﹐如是叫拒行尾車﹐慢慢來啦。
點知....... 係淺水灣落沙灘既下山急彎以3X ~ 40kmh甩尾自炒。
(0甘慢都....唔識踩FR油門啦一定.......)
今次打波子0甘炒﹐好嚴重﹐兩則頭炒晒﹐頭陣咩晒﹐太鈴唔用得﹐要吊副偈出來拉大陣。

好﹗ 一個月後又整好﹐一囉車又話出來﹐真係好驚..... 叫拒唔好﹐拒係都要出.......
好啦﹐係西沙食飯﹐之後諗住去九龍食糖水啦。
0個晚小小雨﹐行慢D啦﹐去到觀繞一個左彎﹐拒無端白事推人﹐0係大家都唔知拒做緊乜既時候﹐炒左落人地車尾﹗﹗﹗

又爛車頭同鈴﹐重要賠比人整車。

三個月炒三次﹐整好車第一次出來既失事率達 100%﹗﹗

你地見過哩D人未???
Snowshoe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-04, 06:09 PM   #161
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

引用:
作者: Snowshoe
SKIP
呢位哥仔咁有錢呀,三個月炒三次~~~
舊 09-10-04, 06:09 PM   #162
atari
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
雪藏牌... OK la.....
atari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-04, 01:21 AM   #163
卡樂 B 薯仔
Crazy Gamer
隱性情色恐怖份子

註冊日期: Feb 2002
引用:
掃欄都叫細炒..
你都睇得幾開架啵~

架車無事..?
掃整路既欄同雪糕筒咋~

架車個尾花晒+凹左少少.

Not all the things visible are real...

任何事都為別人 自己擺在最後面 來一次遠走高飛 再猶豫就別後悔
擇期不如就今天 bye bye blue Monday 肩上一把破吉他 流浪到天邊
卡樂 B 薯仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-04, 01:48 AM   #164
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
[真事]
極品ACURA
五爪17吋呤$8000銀
擺街…………

翌日
四條呤變jor 9舊磚

1st question:點解係9舊磚?
[/真事]

舊 09-11-04, 03:06 AM   #165
15202ST

引用:
作者: atari
No insurance???
>公子<
Kakakaka!!!
條數係佢同屋企人借架~

引用:
作者: Snowshoe
講起..
30都甩..
無野好講..

引用:
作者: hk4840
掃整路既欄同雪糕筒咋~

架車個尾花晒+凹左少少.
哦..嚇得我..

引用:
作者: 勃勃
[真事]..
邊條街咁嚇人呀..?

01。03。11

此篇文章於 09-11-04 03:19 AM 被 Kojiro Fuuma 編輯。
舊 09-11-04, 09:15 AM   #166
Snowshoe

引用:
呢位哥仔咁有錢呀,三個月炒三次~~~
出來玩三次整左成10皮~
可以買多架喇。

PS 拒將架 ALTEZZA 個頭﹐炒到變左 S2000 0甘尖﹗

炒完行出車可以若無其時﹐話下次來過。。。
兩條頭呔都係AD07﹐三個月總共買左 5 條。

此篇文章於 09-11-04 09:24 AM 被 Snowshoe 編輯。
舊 09-11-04, 09:20 AM   #167
Snowshoe

引用:
30都甩..
無野好講..

其實0個日整路﹐地下有水+鐵板既。
但我地50~60都無事。

一煽呔﹐拒既自然反應係“乜都唔做﹐由得拒煽”~
舊 09-11-04, 10:20 AM   #168
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

引用:
[真事]
極品ACURA
五爪17吋呤$8000銀
擺街…………
翌日
四條呤變jor 9舊磚

1st question:點解係9舊磚?
[/真事]
用磚頭擺o係"唧"車o個個位....偷晒四條呤囉....
邊條街咁狼呀??

所以d車真係唔好擺街擺過夜...真係隨時車都比人偷埋...
舊 09-11-04, 10:24 AM   #169
メソウサ
The One

引用:
用磚頭擺o係"唧"車o個個位....偷晒四條呤囉....
邊條街咁狼呀??

所以d車真係唔好擺街擺過夜...真係隨時車都比人偷埋...
工業村o個D囉

其實有1舊係………

舊 09-11-04, 10:52 AM   #170
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

引用:
工業村o個D囉

其實有1舊係………
唔係比人爆埋大銀幕呀話..?!
舊 09-11-04, 10:58 AM   #171
メソウサ
The One

引用:
唔係比人爆埋大銀幕呀話..?!
佢唔攝水潑
特登用多一舊磚壓住張紙
上面寫乜唔駛講啦

準備充足
幾有心呀

舊 09-11-04, 12:35 PM   #172
Bigwater

註冊日期: Aug 2003
點解無加我入list的.......
Bigwater 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-04, 12:43 PM   #173
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

引用:
作者: Bigwater
點解無加我入list的.......
已加~
之前懶得update,唔好意思..
舊 09-11-04, 04:14 PM   #174
Bigwater

註冊日期: Aug 2003
引用:
已加~
之前懶得update,唔好意思..
仲以為你唔受我tim
Bigwater 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-04, 08:14 PM   #175
Hidekii
Crazy Gamer

想問呢 , 我想換尾燈 , 但隻指揮燈係紅色 , 會唔會奶野? thx!
Hidekii 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 12:18 AM

手機版 | APP版