Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > GAF Racing Engine車迷討論區

主題工具 顯示模式
舊 10-22-07, 01:06 AM   #551
CCemi
God of Gamer

註冊日期: Dec 2003
阿朗素好似追返第三而家

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-07, 01:10 AM   #552
syncmaster
六番隊副隊長

註冊日期: Dec 2002
成功交替

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-07, 01:13 AM   #553
不破大地
Game Master
車仔球迷

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: syncmaster 查看文章
成功交替
好準

舊 10-22-07, 01:13 AM   #554
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
死黑仔千析唔好上到前5呀

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-07, 01:13 AM   #555
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
Kimi穩坐(?)釣魚船矣......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-07, 01:14 AM   #556
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
計到準一準個入pit出黎過少少
真係好睇過拍戲

舊 10-22-07, 01:15 AM   #557
pulpman
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: lph_1818 查看文章
黑帝仲有機會無贏架??我唔識f1..
啱啱睇完英超轉左台過去睇..
但好似唔見左黑帝咁既..
呢季佢要贏真係好"蚊" 囉......真係做戲o甘做.......
pulpman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-07, 01:16 AM   #558
魚伕
Moderator

引用:
黑帝仲有機會無贏架??我唔識f1..
啱啱睇完英超轉左台過去睇..
但好似唔見左黑帝咁既..
黑帝0係第8位~

羸呢場冠軍就應該無架拿~
車手冠軍都仲有好微細0既機會~
只要跑返入第5位的話,就可以羸車手冠軍~
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-07, 01:17 AM   #559
POISON

頭先入多次站
應該唔得喇掛

舊 10-22-07, 01:21 AM   #560
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
Kimi就黎解脫七年之癢
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-07, 01:22 AM   #561
hin0404
Crazy Gamer
+HiN+

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code0645 5723 1961
PSN  IDhin0404
引用:
作者: pulpman 查看文章
呢季佢要贏真係好"蚊" 囉......真係做戲o甘做.......
引用:
作者: 魚伕 查看文章
黑帝0係第8位~

羸呢場冠軍就應該無架拿~
車手冠軍都仲有好微細0既機會~
只要跑返入第5位的話,就可以羸車手冠軍~
唔該晒....即係佢追到上第5就唔駛理其他都拎總冠軍??
hin0404 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-07, 01:24 AM   #562
syncmaster
六番隊副隊長

引用:
無錯

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
舊 10-22-07, 01:24 AM   #563
魚伕
Moderator

引用:
YES~
不過依家仲係第8位...仲好似慢緊第5位成個圈...
爆SEED都應該去唔到第5...除非前面係咁壞車啦...
舊 10-22-07, 01:25 AM   #564
POISON

引用:
前題係Alonso唔係第一 囧rz

舊 10-22-07, 01:27 AM   #565
魚伕
Moderator

拉高倫拎埋最快圈速~

呢次真係實至名歸~
舊 10-22-07, 01:31 AM   #566
syncmaster
六番隊副隊長

引用:
作者: 魚伕 查看文章
拉高倫拎埋最快圈速~

呢次真係實至名歸~
巴西站之兄弟同心,其利斷金

麥拿倫之決裂

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
舊 10-22-07, 01:32 AM   #567
GSX
Senior Gamer
吟遊詩人

註冊日期: Sep 2006
I'm watching eurosport web (no now-tv) but still feel the tension!
Hamiton still get some chance if leading car crash, but only some laps to go.

This's really like watching a movie!
GSX 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-07, 01:32 AM   #568
魚伕
Moderator

YEAH~~~

恭喜拉高倫~
舊 10-22-07, 01:32 AM   #569
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
Hamiton

站(2024/05/11,05/12)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-07, 01:33 AM   #570
pulpman

呢季戲劇性到不得了.......
舊 10-22-07, 01:33 AM   #571
Lukas

註冊日期: Jul 2006
wow~拉哥倫
Lukas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-07, 01:34 AM   #572
魚伕
Moderator

引用:

麥拿倫之決裂
呢場車真係可以拍成電影~

個劇本寫得咁好~
舊 10-22-07, 01:34 AM   #573
syncmaster
六番隊副隊長

多謝馬沙

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
舊 10-22-07, 01:34 AM   #574
GSX
Senior Gamer
吟遊詩人

註冊日期: Sep 2006
Yes!! Ferrari!
GSX 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-07, 01:35 AM   #575
pulpman

引用:

麥拿倫之決裂
kimi 好難得會同 massa o甘 freind......

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[DATA] Game Makers 商標出願情報 neo2046 電視遊戲討論版 242 02-21-24 12:01 PM
我們的醫療紀錄[官方浮誇敗家紀錄] (請看調整了的規矩!) KKH 照相館 44 09-06-13 09:35 PM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.30 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1002 10-27-07 09:03 AM

現在的時間是 01:59 AM

手機版 | APP版