Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-12-06, 07:39 AM   #251
Neloth
Game Master

註冊日期: Oct 2003
出半集就領便當既klf皇子
非常王道既boss戦

/ 丶    |/  \
  /   ( ⌒つ´)    \
Neloth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-06, 07:18 PM   #252
那個人
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2006
真係去得好快
個王子出場一陣連個名都未記得就死左
那個人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-06, 01:00 AM   #253
Frederick
Junior Member

註冊日期: Nov 2004
請問小說可以係邊度買到???
Frederick 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-06, 12:01 PM   #254
Asurada
God of Gamer
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
看來真的十三話完似的~~
頗期待第二部.........

舊 09-18-06, 01:58 PM   #255
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
用架戦鬥機飛返去?

舊 09-18-06, 02:07 PM   #256
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
下一話就完...好似快左d
還有其他的"復"線未交代
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-06, 04:03 PM   #257
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
下集好似好屈機.....
不過話時話...成百年前既戰機咁新淨既?明明出面間屋長晒草的/\ 好謎...

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-06, 04:49 PM   #258
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
有保養吧...?
故事去得好~~~~快!
下集應該會出大彈吧

舊 09-18-06, 05:52 PM   #259
lbiceman
Game Master

註冊日期: Mar 2002
可能沒有第二部了
這麼快就對上阿爾比昂,露易斯既秘密又喺下集公開,劇情超壓縮。
最後多半才人用零式出場,放炸爆空襲完場。
我要睇才人 1 對 70000 啊
lbiceman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-06, 06:32 PM   #260
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: lbiceman
可能沒有第二部了
這麼快就對上阿爾比昂,露易斯既秘密又喺下集公開,劇情超壓縮。
要睇1:70K就要下季
不過如果做下季用這段來作結尾都未嘗不可
該型嘛

話時話
先前咪話有中文版小說既
知唔知幾時出?

舊 09-18-06, 07:11 PM   #261
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
囧... 未等到出中文小說就玩完 (我要小說呀~~~)
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-06, 07:18 PM   #262
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: RPG之鬼
要睇1:70K就要下季
不過如果做下季用這段來作結尾都未嘗不可
該型嘛

話時話
先前咪話有中文版小說既
知唔知幾時出?
係咪有分幾部的 ? 因為見你咁講 a

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-06, 08:38 PM   #263
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
又一套落雨收柴片

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-06, 09:16 PM   #264
:bface:
Game Master

註冊日期: Jun 2003
XBox Live GamertagRedowata
女主角下集正式用虛無魔法? a

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
加左請在gaf down聲
:bface: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-06, 09:57 PM   #265
凌龍
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
比較想知佢會用點樣的結局...
希望會有第2部啦...
凌龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-06, 10:16 PM   #266
龍之子
Game Master

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: mikemike
又一套落雨收柴片
加長去
有得過卅集嗎?

出位? 笑話 真係笑話
龍之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-06, 10:24 PM   #267
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: 嘿哈兒
下集好似好屈機.....
不過話時話...成百年前既戰機咁新淨既?明明出面間屋長晒草的/\ 好謎...
百慕達3角洲之迷

13集完...咁即係才人走唔到啦<>

舊 09-18-06, 10:27 PM   #268
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
做完ゼロの使い魔之後做咩???

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-06, 11:51 PM   #269
lbiceman
Game Master

引用:
作者: 龍之子
加長去
有得過卅集嗎?
如果照原著去,集數分分鐘同bleach有得比!

此篇文章於 09-18-06 11:54 PM 被 lbiceman 編輯。
舊 09-18-06, 11:53 PM   #270
lbiceman
Game Master

引用:
作者: Van仔
囧... 未等到出中文小說就玩完 (我要小說呀~~~)
好似又係尖端出
真係怕佢又好似套魔法戰士李維咁出到一半唔出。
舊 09-19-06, 12:40 AM   #271
~零~
Insane Gamer
鑽石級潛水員

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDRaM0810
唔怪得佢識用火箭炮啦
原來佢個技能咁屈機。

噢~就完了

後悔只會令自己更軟弱
~零~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-06, 03:23 AM   #272
zurg
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: lbiceman
可能沒有第二部了
零戰唔係玩空對空的嗎._.?
才人會唔會就咁一走了之
zurg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-06, 03:25 AM   #273
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用: