Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-03-13, 04:06 PM   #1
興奮噴泉
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2009
引用:
作者: okabe 查看文章
你漏左少少補充
用VPN的確唔難,但同時都有一定既安全性
無論免費或者收費既都有一定風險
所以如果只係單純想接觸既就真係要考慮埋尼點先

隻GAME本身同其他網遊GAME差不多吧
遊戲性本身不高,主要都係集卡吸引

除左用VPN方法去連暫時真係無其他方法
睇下佢日後會唔會移植去其他網遊平台
例如YAHOO,NICO果D,DMM真係好麻煩
BLOCKIP出左名好嚴格,就算用日本IP都未必全部都通過到
無乜可能移植其他平台,個Game好似係DMM出左好多$先有咁近乎免費既收費System・・・
遅D出PSV版或者係個另類選擇
興奮噴泉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 05:40 PM   #2
okabe
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 興奮噴泉 查看文章
無乜可能移植其他平台,個Game好似係DMM出左好多$先有咁近乎免費既收費System・・・
遅D出PSV版或者係個另類選擇
近乎免費既收費System?
我覺得佢同其他課金GAME都無咪分別
只係你願意花時間去磨就可以拎得到
投資尼類GAME唔駛好多$
隻GAME加下既走向係商品化果到尼賺大錢
本身隻GAME唔係收入來源
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 08:05 PM   #3
興奮噴泉
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2009
引用:
真係要收錢咪果2個冲涼缸同2個開發
興奮噴泉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-13, 09:43 AM   #4
輕機恒
Game Master

註冊日期: May 2008
PSN  IDgn00050249
引用:
呢隻就只係微課game,隻game一早講左唔係靠玩家課金,而係靠周邊
真係要買既就2個水溝同上限only
而且除左某幾隻活動先行入手艦(後期會開發可以造,好似伊58同168咁
基本上都可以造同打地圖拎

同市面上既差天同地
資源又可以靠遠征拎,一日你得閒既話可以打足24小時
其他課金game邊有咁好死
輕機恒 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] "旭日之艦隊"驚現youtube 970055 日本動漫畫討論版 4 11-21-07 06:57 PM
[4月新番] ガラスの艦隊 赤目黑龍 日本動漫畫討論版 13 07-11-06 01:16 AM
有冇人睇Zipang 港譯漂流艦隊 鳳熾魂 日本動漫畫討論版 38 02-03-05 09:04 PM
漫筆驚心 沈默的艦隊有感 思狼 日本動漫畫討論版 0 05-21-04 03:13 AM
what can buy ps game沈默的艦隊 賈圖 電視遊戲討論版 0 12-17-03 10:46 PM

現在的時間是 06:19 AM

手機版 | APP版