Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-13-06, 09:51 PM   #1
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
【劇情洩漏】【ネタ注意】Fate/Stay Night Vol.3 最終話【全て遠き理想郷】【ネタ大量あり!】

一陣先寫頭,開左先
因為搶千者無開,第二既我開

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新

此篇文章於 05-21-06 01:29 AM 被 鈴蘭 編輯。
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-06, 10:33 PM   #2
Aqours
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
個topic名...驚死人睇唔到
理想の果て 唔係 第十四話 咩?
Aqours 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-06, 01:23 AM   #3
arnoldyuhin
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
第15話有

TETRIS:794221 620873 AC name: DARKSOUL code: 0473-0579-8393
pokemon: arnoldyuhin/アーノルド/3565 6144 2096
JUS: arnoldyuhin/XdarksoulX/0129 6999 9812 大亂鬥: arnoldyuhin/アーノルド/3995-6109-7079
arnoldyuhin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-06, 01:54 AM   #4
cyberfox
God of Gamer
凡骨

註冊日期: Nov 2002
[off]有無全年齡的Fate/Stay Night pc game出過?
對你地所講的ubw幾有興趣
但無耐部腦係廳,唔想打機都偷偷麼麼..........[off]

PAD: ID 236 040 314
SB: ID 150 938 312
Line ID: cyberfox825
cyberfox 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-06, 02:00 AM   #5
#1plus1#
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: cyberfox
[off]有無全年齡的Fate/Stay Night pc game出過?
但無耐部腦係廳,唔想打機都偷偷麼麼..........[off]
等ps2吧

#1plus1# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-06, 02:10 AM   #6
cyberfox
凡骨

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: #1plus1#
等ps2吧
要等幾耐..........

PAD: ID 236 040 314
SB: ID 150 938 312
Line ID: cyberfox825
cyberfox 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-06, 02:15 AM   #7
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
引用:
要等幾耐..........
http://www.gaforum.org/showthread.ph...highlight=fate

2006年末発売予定

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-06, 02:18 AM   #8
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
其實
Fate基本上真係好少H
單就Fate同UBW既話
我話埋比你知幾時會H又點話
兩條線加埋你要偷偷摸摸咁打既時間唔會多於五分鐘(由H劇情按緊Ctrl計)

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 04-14-06, 02:22 AM   #9
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

Fate得兩場,入廢屋之後講到明話要抱之後先有 之後就係14日目最尾
UBW得一場,仲要係好後段a

ペルソナ5

隨時更新
舊 04-14-06, 09:51 AM   #10
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 鈴蘭
Fate得兩場,入廢屋之後講到明話要抱之後先有 之後就係14日目最尾
但hf絕對係話搞就搞bb

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-06, 10:15 AM   #11
Neloth
Game Master

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: XENOS=翔
仲有d蟲

/ 丶    |/  \
  /   ( ⌒つ´)    \
Neloth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-06, 11:50 AM   #12
#1plus1#
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2005
唔玩hf線都冇乜問題.hf士郎有好多 的聯想.見到澟姐想到 ,見到黑影又想到 ,有時坐著都想到 .雖然好多只是短短數秒,但剛好被母親大人見到就...

好心急想知廢墟3p會點講

#1plus1# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-06, 12:00 PM   #13
Aqours
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
引用:
大戰前夕補一補
Aqours 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-06, 12:01 PM   #14
細路翔
The One

引用:
作者: Furaga
仲有d蟲
蟲\/

英國說大家抱團死
舊 04-14-06, 03:54 PM   #15
lbiceman
Game Master

註冊日期: Mar 2002
tv版而家講到廢屋,會唔會改到連一點H劇情都冇?
睇完tv,覺得今集archer既unlimited blade work好似冇乜氣勢咁
想問下,最後archer 留底凛條鍊,係咪game好似冇既?
睇到這裡,未看過未聽過fate既朋友,都應該估到archer係邊個
lbiceman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-06, 04:00 PM   #16
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
HF 線多到離晒譜
果時中午玩玩下都知道唔對路
即刻save左等平夜先玩
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-06, 04:14 PM   #17
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
HF線就真係無計,請偷偷摸摸
再唔係單睇網上翻譯了解左就算都得
雖然無得睇某幾張其實幾型既CG

ペルソナ5

隨時更新
舊 04-14-06, 04:15 PM   #18
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: lbiceman
tv版而家講到廢屋,會唔會改到連一點H劇情都冇?
睇完tv,覺得今集archer既unlimited blade work好似冇乜氣勢咁
想問下,最後archer 留底凛條鍊,係咪game好似冇既?
睇到這裡,未看過未聽過fate既朋友,都應該估到archer係邊個
唔會估到,頂多覺得怪
會留低條鍊係因為無左原作入面還番條鍊比凜呢段

ペルソナ5

隨時更新
舊 04-14-06, 04:19 PM   #19
lbiceman
Game Master

註冊日期: Mar 2002
我沒玩hf,請問最後櫻還恨凛嗎?
lbiceman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-06, 11:36 PM   #20
細路翔
The One

引用:
HF線就真係無計,請偷偷摸摸
再唔係單睇網上翻譯了解左就算都得
雖然無得睇某幾張其實幾型既CG
我玩遺臭鬼系列都好光明正大嫁喎

英國說大家抱團死
舊 04-14-06, 11:38 PM   #21
細路翔
The One

引用:
作者: lbiceman
我沒玩hf,請問最後櫻還恨凛嗎?
暗殺手帳

英國說大家抱團死
舊 04-15-06, 01:04 AM   #22
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235

不是勝利すべき黃金の剣嗎?||

改?那就不妙

舊 04-15-06, 01:05 AM   #23
Led Mirage

OP仲有Rider....
一切未成定局

人を変えるのは、心。
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
舊 04-15-06, 01:06 AM   #24
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: Led Mirage

OP仲有Rider....
一切未成定局
如果櫻仲有得出場
拉打大姐邊可以咁快死
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-06, 01:06 AM   #25
Led Mirage

引用:
作者: 勃勃

不是勝利すべき黃金の剣嗎?||

改?那就不妙
咦!!???
係wor!!??
搞乜

人を変えるのは、心。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
蜘蛛俠2(日本版)主題曲 - Web of Night / T.M.Revolution Terrier Neo Music UNIVERSE 2 07-07-04 06:23 PM
[PS2]NEBULA -ECHO NIGHT-圖片,1/22發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 9 01-18-04 10:26 PM
[GBA]Summon Night ~Craft Sword Monogatari~圖片及影片 神祕人1號 手提遊戲機討論版 0 01-17-03 12:23 AM

現在的時間是 04:29 PM

手機版 | APP版