Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-13-20, 09:55 PM   #4076
Tano
God of Gamer
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: qwe 查看文章
刃唯阿俾支那當左係周亭www
留名等睇會吸幾多冇睇開的人追

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-20, 04:53 PM   #4077
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: qwe 查看文章
刃唯阿俾支那當左係周庭www

https://www.likejapan.com/entertainm...n-rider-agnes/

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-20, 09:46 AM   #4078
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
不破⋯只是轉色

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-20, 11:33 AM   #4079
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: C.Ryo 查看文章
不破⋯只是轉色
滅有新腰帶
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-20, 11:56 AM   #4080
fxi
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
好, 預告特登唔SHOW對打畫面, 滅究竟會變身成點呢, 另一個ARK 01, 應該唔會吧,
電影版會唔會有迅仔外傳講佢同威廉中間發生咩事令佢復活
fxi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-20, 05:21 PM   #4081
Celes

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code4811 6903 7489
我比較在意アズ既下場... 收集左咁多惡意會變成アーク嗎?
還是會輸入返イズ data俾イズ復活?

舊 08-16-20, 06:28 PM   #4082
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
1000%無新形態連身都無得變了

舊 08-16-20, 07:06 PM   #4083
如月釋臣
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
迅仔壯烈犧牲.......
不論人類或Humagear
衹要心中產生惡意
Ark就會繼續存在
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-20, 01:16 AM   #4084
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
???
https://www.kamen-rider-official.com...eekly_items/66

舊 08-17-20, 09:38 AM   #4085
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
有人tune光左、係不破用亡嘅日本狼變身,アサルトウルフ同模換色,很Bandai
可能係俾亡入返腦
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-20, 02:04 PM   #4086
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 如月釋臣 查看文章
迅仔壯烈犧牲.......
不論人類或Humagear
衹要心中產生惡意
Ark就會繼續存在
「衹要心中產生惡意
Ark就會繼續存在」

似曾相識

舊 08-18-20, 02:02 PM   #4087
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
袐書收花果陣喺長髮⋯
當初退場之前話發咗個唔想發嘅夢,所喺話佢預視到自己會爆炸
長鬆髮又同佢傾過計,應該都喺長髮收留咗izu嘅data(點睇長髮都似會洗白)

呀大佬滅玩加速主義玩到唔知自己想點,咁就害死咗自己個仔
仲要害死人老婆話人地喺因為惡意而死⋯⋯

不過大佬減睇住自己個仔死咗都唔覺佢有恨
定喺大佬滅同袐書傾好咗劇本?

或人今集好型,ARK one果隻無敵感覺先似final form
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-20, 02:53 PM   #4088
qwe
Game Master

引用:
作者: iu fu pig 查看文章
袐書收花果陣喺長髮⋯
當初退場之前話發咗個唔想發嘅夢,所喺話佢預視到自己會爆炸
長鬆髮又同佢傾過計,應該都喺長髮收留咗izu嘅data(點睇長髮都似會洗白)

呀大佬滅玩加速主義玩到唔知自己想點,咁就害死咗自己個仔
仲要害死人老婆話人地喺因為惡意而死⋯⋯

不過大佬減睇住自己個仔死咗都唔覺佢有恨
定喺大佬滅同袐書傾好咗劇本?

或人今集好型,ARK one果隻無敵感覺先似final form
由手機版發出
滅唔想承認自己有心
舊 08-23-20, 11:07 AM   #4089
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
不破自破
亂估:或人同滅都各有惡的意志,最終會係雙雙排去Ark的意志一齊打Ark完全體化As嗎?

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-20, 11:24 AM   #4090
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
俄耳托斯雙頭狼一集拜拜,同模改色又賣一次
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-20, 11:47 AM   #4091
fxi

感覺拖戲既一集, 雙頭狼變身後一直捱打, 雷幾時又變返好?, 劇情已經變得不太重要, 簡簡單單一兩句已經轉風向, 下集仲有時間出ARK 完全體嗎
舊 08-23-20, 12:04 PM   #4092
qwe
Game Master

引用:
作者: fxi 查看文章
感覺拖戲既一集, 雙頭狼變身後一直捱打, 雷幾時又變返好?, 劇情已經變得不太重要, 簡簡單單一兩句已經轉風向, 下集仲有時間出ARK 完全體嗎
雖然話拖,但好耐未試過咁期待下一集
舊 08-23-20, 04:39 PM   #4093
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
拖又唔係話拖,不過乜原來佢地個世界有政府架咩
無限劍製
如果唔係因為武肺同中間1000%,整體會好好多

舊 08-23-20, 06:16 PM   #4094
ComeLOLoh

呢個劇情根足PS4隻Detroit become human、又機械人示威、又武警射機械人。
不過而家得返一集,d新玩具出得一、兩集。如果可以再多返5~7集黎講故事會好少少…
刃BB好型、好靚女…

d玩具好似都出唔切,就已經要讓位比Saber…
隻Japanese Wolf呢?

此篇文章於 08-23-20 06:25 PM 被 ComeLOLoh 編輯。
ComeLOLoh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-20, 06:20 PM   #4095
如月釋臣
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
副社長好野!

不破的射擊昇華器毀掉了.....

刃姐辛苦了

Ark毒蠍 vs Ark One

其實Zero Two是最終型態,
還是Ark One才是最終型態?

此篇文章於 08-23-20 06:30 PM 被 如月釋臣 編輯。
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-20, 11:03 PM   #4096
fxi

漏左一點, 千騎諗住搵唯復活迅仔, 睇來迅仔先係灌穿成個故仔既重要角色, 由一開始同滅父與子既角色出場, 到復活得到技術奇點, 同主角搵出共存既希望, 到主角同滅決裂宣戰既誘因, 睇來最後都係要迅仔化解先叫完美, 雖然劇情我覺得交代得唔好, 如果多十集比多D時間亡同雷發揮好D
舊 08-24-20, 08:03 AM   #4097
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: fxi 查看文章
雙頭狼,完全無戲唱...
引用:
作者: 如月釋臣 查看文章
副社長好野!

不破的射擊昇華器毀掉了.....

刃姐辛苦了

Ark毒蠍 vs Ark One

其實Zero Two是最終型態,
還是Ark One才是最終型態?
AO應該都唔係正統rider...有惡意(邪氣)
正路Z2吧

舊 08-24-20, 08:15 PM   #4098
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
Ark滅個變身動作同電腦黑魔好似...
呢套除左Detroit之外都好重電腦奇俠意識

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB

此篇文章於 08-24-20 08:17 PM 被 赤兵尉SETH 編輯。
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-20, 06:46 AM   #4099
ComeLOLoh

最後一集似乎重有新玩具…
唔知有無睇錯
https://twitter.com/toei_zero_one/st...32961214541829

舊 08-30-20, 11:03 AM   #4100
qwe
Game Master

引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
最後一集似乎重有新玩具…
唔知有無睇錯
https://twitter.com/toei_zero_one/st...32961214541829
財團B: 對啊,能夠賺你錢的人一定係我

此篇文章於 08-30-20 11:10 AM 被 qwe 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「仮面ライダー 鎧武」第23話「いざ出陣!カチドキアームズ!」,「幪面超人OOO」TVB 每週六上午11:15播放/ Vol.15 exiazero 日本動漫畫討論版 1002 03-25-14 02:11 AM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.16] ~清談館~ 1105 11-23-12 11:10 AM
[特撮] 「仮面ライダーウィザード」第五話「決戦のコンクール」丨「幪面超人W」TVB 每週六上午11:15 播放/中村優一さん(桜井侑斗役) 芸能界引退へ Vol.14 GN00508771 日本動漫畫討論版 1005 10-01-12 11:07 PM
[TVB]15/16返來囉.....今云係-----"15/16電視迷大挑戰" 23/10 22:35 Busconcamp Neo Entertainment TREND 22 10-19-06 09:47 PM
TVB:7月開始逢星期六,日16:00播"天威勇士" Busconcamp 日本動漫畫討論版 15 06-23-05 11:11 PM

現在的時間是 05:42 AM

手機版 | APP版