Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-10-06, 11:29 AM   #1
frankylui
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code1461 6155 5034
PSN  IDfrankylui
XBox Live Gamertagfrankylui
關於fate stay night個saber一問

我想問吓呢個saber我上網睇有好多版本
正版就成千幾蚊,
有d就3xx - 4xx,
但有d就百零蚊
究竟有咩唔同ga
同埋點分?小弟係新手,thx各位~

「if you find this suitcase, please take it to our daughter.」
frankylui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-06, 12:02 PM   #2
luciferdark
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
其實正版出個陣好少貨, 入手價都好似差唔多要500
所以如果你見到低過$600 ge
九成都係老番
同埋, 老番同正版都幾易分, 裙邊同眼都好大分別
最後...
你係型男索女區問會比較好~

舊 10-10-06, 12:14 PM   #3
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: luciferdark
其實正版出個陣好少貨, 入手價都好似差唔多要500
所以如果你見到低過$600 ge
九成都係老番
同埋, 老番同正版都幾易分, 裙邊同眼都好大分別
最後...
你係型男索女區問會比較好~
其實認果兩粒魔術貼的顏色和鐳射貼最易
http://www.enterbrain.co.jp/hobby/ebcraft/caution.html

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-06, 01:17 PM   #4
frankylui
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code1461 6155 5034
PSN  IDfrankylui
XBox Live Gamertagfrankylui
真係唔該哂2位先~
但係想問多個問題,
咁百零蚊個d同3xx果d有咩分別?
都係老番但點解會差咁遠ge?

「if you find this suitcase, please take it to our daughter.」
frankylui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-06, 01:24 PM   #5
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: frankylui
真係唔該哂2位先~
但係想問多個問題,
咁百零蚊個d同3xx果d有咩分別?
都係老番但點解會差咁遠ge?
食水深唔深的問題

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-06, 03:00 PM   #6
luciferdark

引用:
作者: mikemike
食水深唔深的問題
係啊, 有d人夠膽死賣3百幾4百ge...
隻野來貨都唔知洗唔洗一舊...

舊 10-15-06, 12:25 AM   #7
Hunter

註冊日期: Jan 2002
http://blog.livedoor.jp/dqnplus/archives/811575.html

翻版真係害人不淺...

同場加映邪神四姊妹

此篇文章於 10-15-06 12:29 AM 被 Hunter 編輯。
Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-06, 12:40 AM   #8
luciferdark

引用:
作者: Hunter
http://blog.livedoor.jp/dqnplus/archives/811575.html

翻版真係害人不淺...

同場加映邪神四姊妹
好悶啊
真係玩唔厭ga mei...

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2] Fate/stay night [Realta Nua] 預定4月19日發售 6402oen 電視遊戲討論版 165 06-17-07 03:31 PM
【劇情洩漏】【ネタ注意】Fate/Stay Night Vol.3 最終話【全て遠き理想郷】【ネタ大量あり!】 鈴蘭 日本動漫畫討論版 652 08-08-06 10:40 AM
/TYPE-MOON綜合thread / Fate/stay 熱賣中 / fate人氣人物投票中 Hayami H-GAMEの部屋 1003 11-24-04 09:48 PM

現在的時間是 07:58 PM

手機版 | APP版