Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 05-31-04, 11:04 PM   #1
大粒麥
God of Gamer
最後衝刺......

註冊日期: Dec 2001
I,Robot

http://www.irobotmovie.com/

做咩咁耐都冇人提呢套戲

好似幾正喎

竹谷隆之,鬼木祐二,韮沢靖,安藤賢司,高柳佑介,鬼頭栄作
OMG...
大粒麥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-04, 11:08 PM   #2
機動盜賊首領-電

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
因為唔知有哩套戲囉

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-04, 02:59 AM   #3
大粒麥
最後衝刺......

註冊日期: Dec 2001
http://www.apple.com/trailers/fox/i_...deo_large.html

竹谷隆之,鬼木祐二,韮沢靖,安藤賢司,高柳佑介,鬼頭栄作
OMG...
大粒麥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-04, 07:29 AM   #4
rider
Ultimate Gamer
MR.X

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDgafrider
昨日睇"明日之後"之前睇左哩套戲既介紹,覺得唔錯,但......d機械人樣總是令我發笑
rider 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-04, 08:46 AM   #5
C@T
伊達と酔狂で・・・

matrix 前傳.... XDDD
C@T 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-04, 11:24 AM   #6
MarkS
Crazy Gamer

係囉, 同 matrix 前傳好似!

不過...呢套最後應該係人類嬴, 大團圓結局~~?
let's see if there's any surprise~~
MarkS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-04, 05:54 PM   #7
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
呢套期待呀
班機械人幾得意(?!)
我又幾鍾意Will Smith

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-04, 06:09 PM   #8
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
哩套野一定睇......不過有排都未上

Matrix前傳

「人不要臉,天下無敵。」

「鋒芒太露,樹大招風。」
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-04, 06:26 PM   #9
大粒星
Crazy Gamer
貧窮積分工作者

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: rider
昨日睇"明日之後"之前睇左哩套戲既介紹,覺得唔錯,但......d機械人樣總是令我發笑
無錯~D機械人勁樣衰呀~

睇片頭D機械人同人劈友~正~

舊 06-01-04, 09:22 PM   #10
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 大粒星
無錯~D機械人勁樣衰呀~

睇片頭D機械人同人劈友~正~
機械人唔怕痛,亦唔會比身體機能既極限所制抓 ".......
再加埋片頭佢地不合常理的運動性

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 05:52 AM

手機版 | APP版