Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 71 471 521 561 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 581  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
王蛇 01:22 AM 11-21-19
作者: 亍 ◣:
SEGA日常
即宣傳,SEGA真係快手
如果係新性能中COST,配王柱的話大把組合
亍 ◣ 11:18 PM 11-21-19
卵用(?)風魔係送的

王蛇 05:47 PM 11-23-19
純紫,白支援機
可能NEWCOMER都係支援....
J+1 06:30 PM 11-23-19
王柱嘅腳就快齊。。。
由手機版發出
王蛇 09:42 PM 11-23-19
姊姊+隊長技實際1600速
妹妹就有加爆傷,自己有底力

D王柱+7COST陣應該完全死亡,連GUNBUSTER都唔需要SET最速零件了
J+1 04:29 PM 11-24-19
奶Ω級

10cost陣,又要絕對命中又要大力嘅9c機仲有無其他。。。。
我用V2 推到極速先剛剛下面嗰隻起手前了結。。。
基本唔做得參考。。。

由手機版發出
LordofNightmare 09:31 PM 11-24-19
有人實測ev新古可過
亍 ◣ 10:10 PM 11-24-19
問題有資源都唔想練

睇片logoff 可以單機

我冇....不過試左哈你路亞...要頭幾次得一半命中都要全命中先有機會成功......

打左好多次先得....

亍 ◣ 10:31 PM 11-24-19
試埋帝王基拿單機:cwm2:

王蛇 06:44 PM 11-25-19
NEWCOMER雖然異常防禦係0%不過配王柱就問題
也可以封死V2

缺點就是都係打唔羸大導師+大贊加,但可以把一場的時間拖延得更長
J+1 07:03 PM 11-25-19
唔抽了。。抽兩條龍好過
由手機版發出
亍 ◣ 01:05 PM 11-30-19
8HIT?

王蛇 06:27 PM 11-30-19
老爸主角不會是14COST吧,應該都高速多HIT全體

新合體技應該有可能取代SEED
亍 ◣ 09:43 PM 11-30-19
就唔知快唔怏過4氣變態....
王蛇 07:02 AM 12-01-19
老爸主角應該完全剋死變態同一堆機,不過應該打唔贏99底力減輕太低

合體技同GUNBUSTER一樣微妙,雙人PA都幾難搞
另外黑色果位基本命中真係好低
王蛇 08:42 PM 12-01-19
官方做球俾新盾KS+ガード,唔使做倉管
亍 ◣ 10:23 PM 12-01-19
作者: 王蛇:
官方做球俾新盾KS+ガード,唔使做倉管
如果拆唔到特甲....4G都有機會頂到??
王蛇 12:39 AM 12-02-19
作者: 亍 ◣:
如果拆唔到特甲....4G都有機會頂到??
係頂到,不過對方加埋零件80~90%爆擊 沒爆兩下就一條命
同埋命中要有900~1000左右保險
亍 ◣ 01:31 PM 12-04-19
一堆獻頭機變1C 0.5氣,獻頭陣又可以再用了

因為呢隻係正名係老馬修大戰,所以今日又有老馬修

王蛇 12:31 AM 12-05-19
隻老馬修根本specV3用零件
亍 ◣ 12:45 AM 12-05-19
老馬稱號點打呢...
王蛇 08:47 AM 12-05-19
要有封回復,之前有抽到紅蓮就簡單連突都不需要
不過只打2星攞石巴沙拿+高減傷機都得
亍 ◣ 07:40 PM 12-05-19
有人用斬魔過到,但我未成功到
亍 ◣ 12:32 AM 12-06-19
要用埋老馬修.....換走POP,落ZP嗰隻每次+20%爆傷....妮亞好似無咩用....
新黃金買左支$20 USB SOUND卡

終於可以錄到聲了

亍 ◣ 08:54 AM 12-10-19
可以期待出年應該有莉嘉玩呢?

標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 71 471 521 561 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 581  ... 最後

返回主題版面