Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-06-08, 11:23 AM   #251
[KIT]
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
大家去到rivet city 果陣幾多 lv?
我完成晒Galaxy radio Station先至去.. 己經lv 9

感覺上隻game 唔駛跟主線, d 敵人唔會越黎越勁
搞到好似越黎越易打, 去到邊都掃場...
定係我已經兜得太多無謂路

此篇文章於 11-06-08 11:34 AM 被 [KIT] 編輯。
[KIT] 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-08, 01:09 PM   #252
gamer-vincent
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDVincentngaI
引用:
作者: shinnogard 查看文章
係個靚仔個老豆會汁到條key
之後去隔離間"屋"到Hack 電腦
你就會得到Source of Fire Ant 既地點
唔該晒你,但我好似hack失敗左

引用:
作者: [KIT] 查看文章
大家去到rivet city 果陣幾多 lv?
我完成晒Galaxy radio Station先至去.. 己經lv 9

感覺上隻game 唔駛跟主線, d 敵人唔會越黎越勁
搞到好似越黎越易打, 去到邊都掃場...
定係我已經兜得太多無謂路
我行到半路先升到lv4 ,可能你解左好多支線任呢
gamer-vincent 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-08, 02:12 PM   #253
shinnogard
Insane Gamer
影相

PSN  IDNogard_HK
引用:
作者: gamer-vincent 查看文章
咁.... 直接落去隔離個個 乜乜乜station度啦 =.=

引用:
我行到半路先升到lv4 ,可能你解左好多支線任呢
rivet city 即係邊度= =?
我而家先打緊fire ant 個source 但我lv5
d fire ant 好難打

舊 11-06-08, 02:58 PM   #254
[KIT]

引用:
咁.... 直接落去隔離個個 乜乜乜station度啦 =.=

worker 好易死.. solider就打爆觸鬚之後試下跑開睇佢會唔會轉target
轉左就睇住佢地互燒之後執雞..

到洞穴果度d 路窄就係咁用地雷..

同埋...殺左solider 就會有粒加fire resistance既野
食一粒快手殺幾隻咁樣就會越黎越多

舊 11-06-08, 03:46 PM   #255
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:

rivet city係大地圖最右下角

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-08, 03:56 PM   #256
磯燒豬豬
嘍囉

註冊日期: May 2008
PSN  IDkitry1023
XBox Live Gamertagkitry
引用:
hack電腦可以選左三次password都唔岩之後cancel,再入去會有返4次機會.

遊戲中全7種DIY custom weapon

bottlecap mine
-----------
lunch box
sensor module
cherry bomb
10 bottle caps

dart gun
-----------
paint gun
toy car
radscorpion poison gland
surgical tubing

deathclaw gauntlet
-----------
wonderglue
medical brace
leather brace
deathclaw hand

nuka-grenade
-----------
nuka-cola quantum
turpentine
tin can
abraxo cleaner

railway rifle
-----------
crutch
fission battery
steam gauge assembly
pressure cooker

rock-it launcher
-----------
vacuum cleaner
firehose nozzle
leaf blower
conductor

shishkebob
-----------
motorcycle gas tank
lawnmower blade
pilot light
motorcycle handbrake

此篇文章於 11-06-08 04:18 PM 被 磯燒豬豬 編輯。
磯燒豬豬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-08, 10:47 PM   #257
sephirothmk3
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDsephirothmk3tofu
XBox Live GamertagSephirothmk3
fallout 越玩越想由頭來過

sephirothmk3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-08, 11:26 PM   #258
Chris皇

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDPanzerRaptor
XBox Live GamertagRaptorReaper
I like it
http://www.youtube.com/watch?v=KwVDgTxr7fM

Chris皇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-08, 12:13 AM   #259
磯燒豬豬
嘍囉

註冊日期: May 2008
PSN  IDkitry1023
XBox Live Gamertagkitry
引用:
作者: sephirothmk3 查看文章
same think

我之前skip左一個main quest,不過keep左save.
宜家分兩個save玩,其中一個當然係唔skip主線任何quest去玩,一個就係有四周圍「遊山玩水」,去到邊玩到邊~~
磯燒豬豬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-08, 12:50 AM   #260
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: sephirothmk3 查看文章
開頭乜都唔知亂升能力同skill >O<

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-08, 01:25 AM   #261
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
之前睇左呢度知道同黑人報寸佢就會俾個白人隊林
於是跟住佢, 一等個白人拎槍就vat佢
點知黑人都係俾人隊林左...好灰....
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-08, 12:37 PM   #262
失業中年漢
Game Master
真係失業啦:(

註冊日期: May 2002
搵到傳說中既nuka cola 廠
下面有發光既nuka cola蟹....

舊 11-07-08, 06:22 PM   #263
T
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 炸彈馬騮 查看文章
搵到傳說中既nuka cola 廠
下面有發光既nuka cola蟹....
嘩....d nuka蟹我覺得難打過super mutant......皮厚,招charge又勁又難避 

我記得最後我返megaton拎支Flamer打 

舊 11-07-08, 06:27 PM   #264
失業中年漢
Game Master
真係失業啦:(

註冊日期: May 2002
引用:
作者: T 查看文章
嘩....d nuka蟹我覺得難打過super mutant......皮厚,招charge又勁又難避 

HIDDEN果陣用RIFLE或者MAGNUM打面
如果被發現就邊走邊打, 用SHOTGUN 駁爆面咁囉
FLAMER好用/有效?

舊 11-07-08, 06:30 PM   #265
Einhander
能登かわいいよ能登

一升左地圖技能
就發現我打左都唔夠十份一內容

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 11-07-08, 07:04 PM   #266
[KIT]

引用:
作者: T 查看文章
中距離描 face 射

埋身 fps mode 用shotgun 低炒佢塊面

舊 11-08-08, 12:25 AM   #267
[KIT]

隻狗仔有冇得Train up 架,
有時都幾擔心佢死, 尤其對 近戰怪獸/ 噴火槍

舊 11-08-08, 01:30 AM   #268
cosmonova

註冊日期: Feb 2006
XBox Live GamertagCosmoNitro
今日剛開始玩, 去到megatown (第一個城?)

想問... 隻game同oblivion有乜分別...?
cosmonova 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-08, 02:21 AM   #269

引用:
作者: [KIT] 查看文章
隻狗仔有冇得Train up 架,
有時都幾擔心佢死, 尤其對 近戰怪獸/ 噴火槍
幾時先有狗仔架
係咪要解主線任架??
gamer-vincent 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-08, 02:31 AM   #270
Einhander
能登かわいいよ能登

引用:
幾時先有狗仔架
係咪要解主線任架??
唔洗
我去到某廢車場就見到佢
而家我都係放佢係屋企唔比佢出去

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 11-08-08, 02:33 AM   #271

跪求廢車場大概位置
舊 11-08-08, 02:58 AM   #272
shuzi
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2007
PSN  IDAstery
狗仔dog meat位置, 取得流程, 個人唔建議帶住佢入場戰鬥.

呢隻game居然無攻略心得topic

舊 11-08-08, 05:04 AM   #273
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
個對住個炸彈講野個阿伯好煩... 好想一槍打爆佢
真係遲早清洗哂megaton入面d人
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-08, 11:11 AM   #274

引用:
作者: shuzi 查看文章
狗仔dog meat位置, 取得流程, 個人唔建議帶住佢入場戰鬥.

呢隻game居然無攻略心得topic
唔該晒你
去搵下佢先
可能呢隻game有太多資料要整理
所以無人敢做死仕開掛
舊 11-08-08, 11:51 AM   #275
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
我做死仕啦>O<, 攻略區:
http://www.gaforum.org/showthread.ph...wpost&t=181794
歡迎入內避難

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Fallout 3? okman PC電腦遊戲討論版 1 04-20-07 09:20 PM
fallout 2 and fallout tastics 西野村中一條河 PC電腦遊戲討論版 2 08-18-03 06:12 PM

現在的時間是 08:02 PM

手機版 | APP版