Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 03-26-21, 04:20 AM   #1
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
Ghost of Tsushima 冥人奇譚 (TBD)

遊戲嗰邊講咗,呢套由 Sony 專門搞遊戲電影嘅部門主理,搵埋 John Wick 個導演 Chad Stahelski 執導,但佢而家有幾個 project 嚮身(其中一件係 John Wick),暫時未知個期:
https://www.hollywoodreporter.com/he...ima-adaptation

舊 03-26-21, 08:32 AM   #2
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
稍為期待一下吧

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-21, 11:27 AM   #3
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
蜘蛛仔主演嘅 Uncharted 都未上,而家又話連 Demon's Souls 都拍電影,我估呢部快極都要3,4年後啦

不過 Chad Stahelski 值得期待嘅

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] [PS5,PS4,PC] Ghost of Tsushima Director's Cut 安安 電視遊戲討論版 627 昨天 12:54 PM
[PS4] Ghost of Tsushima ComeLOLoh 電視遊戲討論版 6 06-12-18 02:06 PM
Ghost 問題~ Tseee 手機資訊/電腦軟硬討論 0 12-10-08 09:48 AM
大家成日話用ghost做回復,究竟ghost係乜野嚟? pwacock 手機資訊/電腦軟硬討論 6 11-15-05 08:22 AM
GHOST點樣用? 石光 手機資訊/電腦軟硬討論 9 10-06-04 10:34 AM

現在的時間是 10:05 AM

手機版 | APP版