Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-06-07, 06:35 PM   #51
frankylui
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code1461 6155 5034
PSN  IDfrankylui
XBox Live Gamertagfrankylui
引用:
作者: Bathing_Ape 查看文章

男女版都當一隻?
rune factory呢?

「if you find this suitcase, please take it to our daughter.」
frankylui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-07, 12:45 AM   #52
幻影V-Slasher
Insane Gamer
神速の...

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: ビスケット 查看文章
乜D人同上集礦場物語一樣o既?
續集?
a
個板面都一樣喎
引用:
作者: frankylui 查看文章
男女版都當一隻?
冇牧場物語呢四個字唔算

幻影V-Slasher 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-07, 02:30 AM   #53
ZlWS
God of Gamer
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: frankylui 查看文章
男女版都當一隻?
男女版差咁遠出
一個溝女一個溝仔XD

rune factory我有買
但有bug /紅寶石屈機
好唔正統
唔想提

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。

此篇文章於 12-08-07 02:44 AM 被 ZlWS 編輯。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-07, 02:49 AM   #54
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

Nintendo Switch ID4486 0587 6008
updated

ゴランのお店では買いものや家の増改築(ぞうかいちく)のほかに、自宅(じたく)の壁紙(かべがみ)をかえることができる!

E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
舊 12-08-07, 11:12 AM   #55
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
男女版差咁遠出
一個溝女一個溝仔XD

rune factory我有買
但有bug /紅寶石屈機
好唔正統
唔想提
but never the less, i find it quite interesting...better than just running around like the previeus Harvest Moon
i think it's a good try

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-07, 11:57 AM   #56
frankylui
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code1461 6155 5034
PSN  IDfrankylui
XBox Live Gamertagfrankylui
引用:
作者: 幻影V-Slasher 查看文章
個板面都一樣喎

冇牧場物語呢四個字唔算
佢好似叫做"新牧場物語"
http://www.bokumono.com/series/runefactory/

「if you find this suitcase, please take it to our daughter.」

此篇文章於 12-08-07 12:00 PM 被 frankylui 編輯。
frankylui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-07, 09:11 PM   #57
天光光
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code3050 8753 1274
PSN  IDcharchan1133
引用:
作者: 幻影V-Slasher 查看文章

冇牧場物語呢四個字唔算
第一集仲有架
叫"新牧場物語"
不過第2集冇左
天光光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-07, 09:56 PM   #58
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

新・結婚候補(けっこんこうほ)キャラクター登場!
@@

王子様キャラ&チャイナ娘あらわる!
姿勢しせいの正しい物腰ものごしのさわやかな青年。少し世間せけん知らずな所があるが、主人公の牧場に興味津々きょうみしんしん。大金持ちで、クルーザーに住んでいる。

トレジャーハンターの女の子。宝物や宝石が大好きで、たえず島をうろうろしている。失敗が多い天然てんねんボケだが、つねにポジティブ。

舊 02-03-08, 04:33 AM   #59
hin0404
Crazy Gamer
+HiN+

3DS Friend Code0645 5723 1961
PSN  IDhin0404

個封面幾靚......

另外啱啱上ign睇原來上集(育成島)美版08年5月先出..

hin0404 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-08, 12:09 PM   #60
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
5040YEN
都要成300
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-08, 12:26 PM   #61
慧子

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code0130 2574 2873
請問一下出左未?
慧子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-08, 02:29 PM   #62
hin0404
Crazy Gamer
+HiN+

3DS Friend Code0645 5723 1961
PSN  IDhin0404
引用:
作者: 慧子 查看文章
請問一下出左未?
2月21先出喎....早出都無咁快有啦...

hin0404 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-08, 12:45 PM   #63
斯卡

註冊日期: Aug 2004
PSN  IDjason169
呢隻真係好值得期待
用制玩畫面又靚。
斯卡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-08, 04:17 PM   #64
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

引用:
作者: 斯卡 查看文章
呢隻真係好值得期待
用制玩畫面又靚。
希望好似rf2咁可以踩農作物

舊 02-12-08, 04:33 PM   #65
斯卡

引用:
希望好似rf2咁可以踩農作物

呢個幾好一直以來x都係無用,可以踩好好多
ooo
oxo
ooo
斯卡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-08, 08:29 PM   #66
慧子

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code0130 2574 2873
新鮮滾熱辣
夜晚放工去 188 買左
只有一間有貨
但係 $298
貴~

另外, 農作物發芽後不能踐踏......殘念 Orz

FC: 013012646791

此篇文章於 02-21-08 11:19 PM 被 慧子 編輯。
慧子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-08, 09:09 PM   #67
斯卡

引用:
作者: 慧子 查看文章
新鮮滾熱辣
夜晚放工去 188 買左
只有一間有貨
但係 $298