Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 10-15-21, 05:10 PM   #7776
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: LR猫 查看文章
老母都癲,老母朱桓火大力到癲,6知確殺咁濟 (赤火就6知確殺)
老母王表自城開完打多你兩下城先散,用王淩覺得針到核爆
王凌無異5/6根本唔抵用
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-21, 10:40 AM   #7777
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: 6eo 查看文章
王凌無異5/6根本唔抵用
有異4嘅
玩射心,但除咗王凌唔知點夾好
玩咗射心幾場又有達人mark
不過玩到入咗考試圈,轉異0 dick先

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-21, 12:45 PM   #7778
6eo
美波様!

異4同異5差好多

我成個星期無打, 第1場未打反攻已經達人, 都唔知點計
舊 10-16-21, 12:58 PM   #7779
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
異4同異5差好多

我成個星期無打, 第1場未打反攻已經達人, 都唔知點計
好似計一個月內
我有次大會用完弩小喬下次大會都有用真Show達人

鏟手遊保平安
舊 10-16-21, 11:03 PM   #7780
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
見到副老母三漢意+朱桓打到想哭

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-21, 06:51 PM   #7781
柚原このみ

Wiki 比人收皮,而家邊度查到計略效果

舊 10-17-21, 07:58 PM   #7782
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
Wiki 比人收皮,而家邊度查到計略效果
禁編集仲見到啲內容,唔知邊個位比人搞爆咗

search張卡出wiki link點入去亂碼再禁編集就有內容睇到

鏟手遊保平安

此篇文章於 10-17-21 10:04 PM 被 LR猫 編輯。
舊 10-18-21, 09:17 AM   #7783
6eo
美波様!

玩反攻玩到跌証

引用:
見到副老母三漢意+朱桓打到想哭
醒唔起佢會加智, 比條朱恒火燒到不要不要
8智6成血都死
舊 10-18-21, 10:41 AM   #7784
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
玩反攻玩到跌証

醒唔起佢會加智, 比條朱恒火燒到不要不要
8智6成血都死

玩異6都玩到跌?

參謀奇槍可以追住啲騎嚟槍好似幾好玩
又抄Dick玩下先

鏟手遊保平安
舊 10-18-21, 11:35 AM   #7785
6eo
美波様!

引用:
玩異6都玩到跌?

參謀奇槍可以追住啲騎嚟槍好似幾好玩
又抄Dick玩下先
5連敗-50咪跌
個地火5場都估錯邊 雖然有幾場燒中都應該輸

個張個Spec感覺好難入deck
舊 10-18-21, 11:46 AM   #7786
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
5連敗-50咪跌
個地火5場都估錯邊 雖然有幾場燒中都應該輸

個張個Spec感覺好難入deck
諗住抄Dick咋但應該公孫度換屍山血河試下先

鏟手遊保平安
舊 10-18-21, 03:43 PM   #7787
6eo
美波様!

屍山0征好似有D難夾

尋日先用反攻比董卓射到嘔血
舊 10-18-21, 03:45 PM   #7788
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
屍山0征好似有D難夾

尋日先用反攻比董卓射到嘔血
開天才將器咪有4征囉反正董卓個征3G唔係咁必要

鏟手遊保平安
舊 10-19-21, 02:27 PM   #7789
LR猫
ˊ_>ˋ

用中二縮地碎城白兵弩考試4O3X(原本已經有1X)踢咗出盤
洗咗屍山3B打咗4場,好似可以一戰
先輸兩場開始慣咗點玩贏咗個霸者就入盤再贏多場
打咗兩場3枚w/3cost騎董卓
洗晒最後一張券洗到3B刻顏良
轉玩熱唱先
Btw11場都無對到三害

鏟手遊保平安
舊 10-19-21, 04:20 PM   #7790
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
用中二縮地碎城白兵弩考試4O3X(原本已經有1X)踢咗出盤
洗咗屍山3B打咗4場,好似可以一戰
先輸兩場開始慣咗點玩贏咗個霸者就入盤再贏多場
打咗兩場3枚w/3cost騎董卓
洗晒最後一張券洗到3B刻顏良
轉玩熱唱先
Btw11場都無對到三害
3馬個副 個人覺得打低證對手2.5良仔加7武張郃勁好多

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-21, 05:19 PM   #7791
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
3馬個副 個人覺得打低證對手2.5良仔加7武張郃勁好多
不正常人類打算咁打
https://3594t.net/deck/?d=36xvIHPGwA4osrS&o=1f
雖然我都知打榮光旋律係好打好多

另外Wiki修復返

鏟手遊保平安
舊 10-19-21, 05:26 PM   #7792
GUSTAV
The One
poor

引用:
不正常人類打算咁打
https://3594t.net/deck/?d=36xvIHPGwA4osrS&o=1f
雖然我都知打榮光旋律係好打好多

另外Wiki修復返
最少用馬沮啦 你呢副咁高級

現環境得號令散到3隻先有SO

舊 10-19-21, 07:51 PM   #7793
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
最少用馬沮啦 你呢副咁高級

現環境得號令散到3隻先有SO
等我派下證

鏟手遊保平安
舊 10-20-21, 10:12 AM   #7794
GUSTAV
The One
poor

下次update 有生放 應該差唔多last 一次大型追加新卡

舊 10-20-21, 12:09 PM   #7795
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
下次update 有生放 應該差唔多last 一次大型追加新卡
上次畫畫比賽啲卡都未出
我自己會覺得有多第七彈比晉有啲卡入到落古參果度先收皮
再樂觀啲就仲有7.1先收板

鏟手遊保平安
舊 10-21-21, 10:52 AM   #7796
柚原このみ

忠義埋呢幾日

舊 10-21-21, 02:53 PM   #7797
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
忠義埋呢幾日
放3R中二

用屍山考試打七場都係踢返出嚟,得一場中二
轉玩熱唱就即對到熱唱同中二
熱唱打中二真係比其他dick舒服

鏟手遊保平安

此篇文章於 10-21-21 04:37 PM 被 LR猫 編輯。
舊 10-21-21, 04:35 PM   #7798
柚原このみ

引用:
放3R中二
放3G中二b

舊 10-21-21, 08:45 PM   #7799
LR猫
ˊ_>ˋ

聽日挑戰一日廿戰大會先

鏟手遊保平安
舊 10-22-21, 09:41 AM   #7800
LR猫
ˊ_>ˋ

垃圾觀廣三國開唔到機

鏟手遊保平安

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVIII 6eo 街機心得交流討論區 1078 08-21-13 11:04 AM
三國志大戰討論區 Vol.LVII Stevesteve 街機心得交流討論區 1000 04-01-13 01:06 AM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM

現在的時間是 05:29 AM

手機版 | APP版