Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-22-03, 11:24 PM   #101
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
引用:
Originally posted by Coquelicot :
信和地庫, 唔記得係咪叫橫, 得一間有
$330 要記得係一本書黎架
唔係CD盒
想買呀
希望聽日未賣晒

同埋可能因為連本書
所以貴D

仲有想問下
隻CD同本書正唔正?
neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-03, 12:10 AM   #102
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
引用:
Originally posted by neo2046 :
想買呀
希望聽日未賣晒

同埋可能因為連本書
所以貴D

仲有想問下
隻CD同本書正唔正?
兩隻CD個面係網站都見過啦, 我覺得唔錯
本書都係已經公佈過既資料
有埋場地介紹之類, 都值得收藏架
不過人物就只有街機版已出既人物啦

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-03, 12:26 AM   #103
6402oen
God of Gamer
╮(╯o╰)╭

註冊日期: Jan 2003
引用:
Originally posted by Coquelicot :
-SKIP-
不過人物就只有街機版已出既人物啦
介紹o個D場地同人物只有街機版??
咁音樂呢?

├┏╋┓┏┛─┃┃┗━┓─┤
 ├┃┃┃┗┓─┗╋┓─┗┓┤   【発売日】   :5月21日(金)
 ├┃┗╋━┛─┏┛┗━┳┛┤   【希望小売価格】:各2,000円
 ├┗━┫───┗━━┳┛─┤           (税抜価格1,905円)
 └──┗━━━━━━┛──┘
6402oen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-03, 12:28 AM   #104
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
引用:
Originally posted by 6402oen :
介紹o個D場地同人物只有街機版??
咁音樂呢?
音樂我就唔係好識分啦
因為去親街機我都聽唔清楚既, 咁嘈

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-03, 12:29 AM   #105
6402oen
╮(╯o╰)╭

噢!原來唔係完全收錄
係"嚴選"23首 + 12首arrange ver.

├┃┃┃┗┓─┗╋┓─┗┓┤   【発売日】   :5月21日(金)
 ├┃┗╋━┛─┏┛┗━┳┛┤   【希望小売価格】:各2,000円
 ├┗━┫───┗━━┳┛─┤           (税抜価格1,905円)
舊 03-23-03, 10:50 AM   #106
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
FFX-2隻single $45抵嗎?
另外隻soundtrack幾錢先算合理?(連Rikku電話繩)
Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-03, 08:25 PM   #107
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
wonder

引用:
Originally posted by Metal Gear NT :
邊度賣咁平啊

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-03, 08:39 PM   #108
司狼神威
Game Master
我懶故我在

XBox Live GamertagDerekLaw
引用:
Originally posted by Metal Gear NT :
另外隻soundtrack幾錢先算合理?(連Rikku電話繩)
抵~我買$100
不過你會唔會買x-2隻soundtrack先?
如果會就等soundtrack好d
因為個兩首歌soundtrack都應該會有

曹操會消滅之,孫權會讓人過之,劉備會引人隨之...
司狼神威 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-03, 08:43 PM   #109
雪舟等楊
●  ω  ●

XBox Live Gamertagmoe magician
引用:
Originally posted by 司狼神威 :

抵~我買$100
不過你會唔會買x-2隻soundtrack先?
如果會就等soundtrack好d
因為個兩首歌soundtrack都應該會有
我就係無買SINGLE等OST的人........
但唔知3XX得未??:@_@":

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
舊 03-23-03, 10:08 PM   #110
6402oen
╮(╯o╰)╭

引用:
$45係香港版o黎喎!
如果你唔介意就冇乜所為

舊 03-23-03, 10:22 PM   #111
6402oen
╮(╯o╰)╭

信和 B/F
真.三国無双三 OST $260

舊 03-24-03, 10:01 AM   #112
司狼神威
Game Master
我懶故我在

XBox Live GamertagDerekLaw
原來45係香港版....點解我未見過?

X2隻OST ...根據經驗~FF隻OST初回版+抄價$300應該唔多夠

倖田來未隻CD初回版(SINGLE2首+X2爆機首管弦樂版+佢自己D歌+X2 POST CARD)
都要$220(定280....唔記得左)

曹操會消滅之,孫權會讓人過之,劉備會引人隨之...
司狼神威 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-03, 12:57 PM   #113
neo2046
(<ゝω・)綺羅星~

引用:
Originally posted by 司狼神威 :
X2隻OST ...根據經驗~FF隻OST初回版+抄價$300應該唔多夠
你預$400啦!
舊 03-24-03, 09:55 PM   #114
chiming
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
在那見到啊????
cd鋪???

舊 03-25-03, 10:04 PM   #115
Tatya
Crazy Gamer
戦神

嗚...點解仲未有Venus & Braves OST消息?
Tatya 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-03, 01:51 PM   #116
money
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
now FFX-2 OST on sale $250

舊 03-26-03, 02:03 PM   #117
neo2046
(<ゝω・)綺羅星~

引用:
Originally posted by money :
so cheap??
信和地庫?? have u bought the Cd?
does the CD included this??

thx for the reply
舊 03-26-03, 07:10 PM   #118
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
有無手繩都殺
反正又唔係送PAINE

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 03-26-03, 09:49 PM   #119
money
◆.西野司命.◆

無錯^^$250 係信和地庫 ar!!1 set ga(連rikku電話X) but 我 未買..係我fd話俾我聽ga~~!

舊 03-26-03, 10:06 PM   #120
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
無錯^^$250 係信和地庫 ar!!1 set ga(連rikku電話X) but 我 未買..係我fd話俾我聽ga~~!
我聽日去敗
多謝提供消息
風吹雞蛋殼,財散人安樂
今年的FFX-2敗家計劃資金都用得七七八八
敗埋呢隻就收收手先

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 03-26-03, 10:11 PM   #121
小雨

註冊日期: Jul 2002
引用:
$250?!
定 $350?!
黑店都賣到咁平..
世界變 lo...

舊 03-26-03, 10:12 PM   #122
小雨

引用:
Originally posted by 小京K9999 :
尖咀新星堂點去架?
隻SOUL CALIBUR好正,不過似乎價值不菲.....
尖咀新星堂己經結業了...

舊 03-26-03, 10:30 PM   #123
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
Originally posted by 小雨 :

$250?!
定 $350?!
黑店都賣到咁平..
世界變 lo...
宇宙船隔離??

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 03-26-03, 10:32 PM   #124
小雨

引用:
Originally posted by 黑田官兵衛 :

宇宙船隔離??
信和地庫...
相信只有那兩間黑間吧...:@_@":

舊 03-26-03, 10:43 PM   #125
money
◆.西野司命.◆

小雨咁你知唔知銅鑼灣間新星堂係邊?我好少過銅鑼灣,可唔可以講得詳細D?thx a lot^^~

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Lair (by Factor 4.5 ~ ) neo 電視遊戲討論版 350 05-14-09 05:43 PM
DOAX 2 神祕人1號 電視遊戲討論版 385 04-23-07 10:19 PM
9月14日開始的Nintendo Wii產品展示會時間表(Wii Region-free) Netnet 電視遊戲討論版 371 09-17-06 06:18 AM
[轉貼]微軟副總裁Peter Moore:消費者會購買兩台主機,一台是X360、一台是Wii! seed2005 電視遊戲討論版 270 05-23-06 06:45 PM

現在的時間是 10:47 PM

手機版 | APP版