Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 
收藏品討論版>聖衣神話&Armor Plus討論區 VOL.4 EX金牛 7月発売 定価¥10800
鳳熾魂 01:11 AM 05-28-16
作者: Led Mirage:
買左D.D.PANORAMATION雙子座

................一舊水俾多佢
兄弟唔好中伏
差到咁
mhcat 01:26 AM 05-28-16
作者: 鳳熾魂:
差到咁
隻雙子根本同扭蛋同級
魔璃 10:38 AM 05-28-16
扭蛋同級 X
10年前既扭蛋同級 O

3月時已經系秋葉原試玩會玩過, 摸上手已feel到系垃圾級別
唔知叫咩名 11:12 AM 05-28-16
好野
爛尾系列(應該)
可以慳番
神龍 11:26 AM 05-28-16
跌到60, 70 一隻會買黎擺office 扭下既
Dangerous-boy 12:16 PM 05-28-16
作者: 魔璃:
扭蛋同級 X
10年前既扭蛋同級 O

3月時已經系秋葉原試玩會玩過, 摸上手已feel到系垃圾級別
睇相已經覺得似很多年前冥王篇那套扭蛋,原來已經有十年了!
yeah yeah 11:40 AM 05-29-16
本身我都想玩呢個size...
因之前一早訂左...所以尋日去拎貨.
開完箱後...
我真心唔會再玩呢個系列..
垃圾..
ps4boy 08:44 PM 06-03-16
北歐巨斧中國貨合金版反抄價正版!
Dangerous-boy 11:26 PM 06-17-16

yeah yeah 03:51 PM 06-18-16
DD似長出咁...
好心佢就set返正常價啦..100蚊一隻我都會買...而家成200幾300..
真係搵鬼買...
鳳熾魂 05:09 PM 06-18-16
DD我都有期望過 神話又貴又大隻 結果隻雙子咁樣 我當無呢回事算
神龍 10:31 PM 06-18-16
11月牛牛
HAKAIDER 07:04 AM 06-19-16
聖衣形態..............

金牛 < X

蝸牛 < O
Dangerous-boy 06:34 PM 06-22-16
[聖闘士星矢 黄金魂] タウラスアルデバランが神聖衣をまとい登場!さらに『黄金魂』シリーズキャンペーンも!
Dangerous-boy 08:44 PM 06-24-16
[コラム] D.D.PANORAMATION サンプルレビュー【一輝&シャカ&アイオリア編】
Dangerous-boy 06:01 PM 07-01-16

【抽選販売】聖闘士聖衣神話EX ピスケスアフロディーテ ~ORIGINAL COLOR EDITION~
販売価格:8,640円(税込)
http://p-bandai.jp/item/item-1000105269/

【抽選販売】聖闘士聖衣神話EX サジタリアスアイオロス ~ORIGINAL COLOR EDITION~
販売価格:8,640円(税込)
http://p-bandai.jp/item/item-1000105268/
Dangerous-boy 08:29 PM 07-12-16
[聖闘士星矢] 香港で8月開催「SAINT SEIYA Docks at HONG KONG」の特設ページ公開!
唔好記住我 02:20 PM 07-14-16
8月的展覽,想買野都唔知要排幾耐
Dangerous-boy 09:47 PM 07-29-16
[聖闘士星矢 黄金魂] 「黄金十二星座 煌めく小宇宙スクリーン」キャンペーン特典8種の画像を公開!

[イベント] 「SAINT SEIYA Docks at Hong Kong」開催情報&記念商品情報
2009 10:49 PM 08-07-16
唔知有冇人已經排緊
Dangerous-boy 09:47 PM 08-08-16

SAINT SEIYA MEMORIGIN WATCH (BANDAI VER.)
價格: HK$ 40,000.00
http://p-bandai.hk/bandaiasiawebshop/item-1100004806
唔好記住我 11:56 PM 08-08-16
朋友話10點排到8點..
flpchoho 12:02 AM 08-09-16
作者: 唔好記住我:
朋友話10點排到8點..
朋友排隊見到大量南亞裔排隊黨,見到好多現時點老細大量大量入貨
唔好記住我 12:52 AM 08-09-16
作者: flpchoho:
朋友排隊見到大量南亞裔排隊黨,見到好多現時點老細大量大量入貨
排頭位全是賓
Strider 05:04 PM 08-09-16
請問有冇版友知道場內買黃金魂山羊同水瓶幾錢?
噚日睇MxxClub段Live見到白羊只係550,比出面平所以想去入貨
(已經入咗坑,唉)
唔該大家!
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 

返回主題版面