Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-09-18, 12:28 PM   #1276
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
但d人貼圖通常都係進場綠字

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-18, 01:43 PM   #1277
okabe

註冊日期: Aug 2002
官方攪活動
攪見面會
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-18, 03:52 PM   #1278
ShinDou

後面d版d地形好煩,而家好想中元帥,唔知幾時先會再pickup

舊 11-09-18, 05:47 PM   #1279
半島鐵盒
Senior Gamer

台版個池CP值好似好高.

無25文同雷丁要吾要抽番隻未來可能有用?

元帥加利昂真係好好用
半島鐵盒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-18, 05:50 PM   #1280
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
隻GAME升1隻角要既資源好多 你玩緊戰略大師好似冇咩必要

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-18, 06:06 PM   #1281
okabe

引用:
作者: ShinDou 查看文章
後面d版d地形好煩,而家好想中元帥,唔知幾時先會再pickup

白毛之後咪暗黑pool 囉
皇帝,暗王子,元帥 pickup
不過要隔長d 時間
舊 11-09-18, 06:09 PM   #1282
GUSTAV
The One
poor

只想ALLIN 白毛 但唔想中古巨基 白毛係唔係咪UP過一次?

舊 11-09-18, 06:28 PM   #1283
okabe

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
只想ALLIN 白毛 但唔想中古巨基 白毛係唔係咪UP過一次?

陸服流程

夏日>白毛>公主宅急便>黑暗>伊雷斯

白毛剩係UP過一次
舊 11-10-18, 12:29 AM   #1284
GUSTAV
The One
poor

55雷龍 我真係過唔到D小怪....隻隻600攻400防又消BUFF...

舊 11-10-18, 10:05 AM   #1285
ShinDou

將全日兩場D水倒晒落光頭度,未升到48得46,裸裝152防,芙雷裸裝153防,不過有食石拎堅刃,兩隻都係3星,睇黎光頭過千防應該因為佢全路線精通,成身神裝神附魔先做到,正常淨係講防應該唔係爭太遠﹖又俾個課長呃左 @@

不過光頭有兩條命點都著數好多,而且本身有減傷,睇黎都係換番黎用算,而家覺得真係要升隻劍黎用,好多時同時有兩隻槍係附近,得女王1個就算當秒到1隻都冇用會打慢左,如果有劍可以反擊打埋另1隻槍

此篇文章於 11-10-18 10:49 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-10-18, 10:55 AM   #1286
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
主要係光頭自己個passive已經又減梗15%以上防 然後佢自己D被動技又全部加防....

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-18, 11:25 AM   #1287
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

打到22章~主角真係廢廢地~又唔夠大力~特殊技能又唔特出~3毛最弱個件~
原創人無法師~原創人做主力打有d頭痕~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-18, 11:42 AM   #1288
ShinDou

鬥雞千8分了,竟然反贏萬4戰力千9分排第8個課長 @@ 我得萬1戰力

而家要重新練過晒D人,應該有排搞了

主角都係冇人用先落到,有D陣抽唔到D劍OR騎先迫住落佢,不過個氣刃打2格其實幾勁,你淨係出原創人打﹖抽到其他都唔用﹖
舊 11-10-18, 11:55 AM   #1289
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
其實我覺得主角應該要著數D 全陣營都用得先岩

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-18, 12:02 PM   #1290
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:

主角都係冇人用先落到,有D陣抽唔到D劍OR騎先迫住落佢,不過個氣刃打2格其實幾勁,你淨係出原創人打﹖抽到其他都唔用﹖
但係氣刃好多人都有啦~無主角威能~唔知點咁~
剩係抽左暗黑王子同拉娜就無再抽啦~依家剩係用依2個+3毛~等抽白毛~

舊 11-10-18, 12:16 PM   #1291
ShinDou

近戰唔係好多人打到2格,好似得主角霧風克麗絲
舊 11-10-18, 12:18 PM   #1292
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
近戰唔係好多人打到2格,好似得主角霧風克麗絲
R阿倫伯伯都有~

舊 11-10-18, 12:40 PM   #1293
ShinDou

電腦個阿伯先有,電腦帶D技唔同平時架 XD
舊 11-10-18, 12:57 PM   #1294
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
電腦個阿伯先有,電腦帶D技唔同平時架 XD
咁屈機~!?
或者遲d+到4級職會有呢~

舊 11-10-18, 03:58 PM   #1295
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
精英7-5打左3次都三星唔到

想打得穩又唔夠turn數,想衝又死多過一件,後面隻蘭斯真係好煩

反而7-6都一次搞掂
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-18, 04:07 PM   #1296
GUSTAV
The One
poor

7-7先係難關....

蘭C比下面 佢追緊娜姆姐

舊 11-10-18, 04:31 PM   #1297
ShinDou

7-5我都係岩岩過左都係3星唔到,另1邊得隻光頭冇奶爭少少先頂到,應該兩邊都要雙奶雙坦再搭隻5格秒遠職先會打得快D @@ 同埋又要用女王/劍打大佬,如果有劍就易打好多,得隻女王招冰就淨係殺到卒打唔到大佬

增援隻蘭斯我搵裸裝芙雷拉打1路向上衝由佢撞,佢自己撞死左自己 XD

7-6真係易好多喎3星埋,1開波左下角間房好安全,仲傳左隻人過去右邊幫手

7-7有出芙雷既話過好易,佢食到1下石化唔死就過到版,814防冇人打得入,佢篤人1野4千幾 XD 1女當關,要諗下其他人點樣走位淨係留佢係果度先3星到 XD

打多次8TURN,3星埋拎埋箱了 XD 不過引錯位有幾隻要自己打 好爽 XD

此篇文章於 11-10-18 07:32 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-10-18, 10:37 PM   #1298
T.S
君だけを…

想請教下"領袖之盔"可唔可以同其他強化疊

見佢個技能好似幾有用咁
舊 11-10-18, 10:52 PM   #1299
ShinDou

本身件野得個加身邊1個防X%,會同其他加落身上既防BUFF相衝疊唔到,所以早排上修左,加左防禁癒同降防俾佢

好似得指揮可以疊超絕個BUFF,其他同名稱既BUFF都係取最大值,應該因為指揮唔係加落人地身上所以先疊到

此篇文章於 11-10-18 10:55 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-10-18, 10:57 PM   #1300
T.S
君だけを…

引用:
本身件野得個加身邊1個防X%,會同其他加落身上既防BUFF相衝疊唔到,所以早排上修左,加左防禁癒同降防俾佢

好似得指揮可以疊超絕個BUFF,其他同名稱既BUFF都係取最大值,應該因為指揮唔係加落人地身上所以先疊到

有防禁癒同降防應該都值得用,企坦隔離果個好似裝得過
感覺同賢者法帽差唔多

有d ssr裝真係唔知應唔應該碎左佢好

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1284 03-29-24 09:35 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 07:46 AM

手機版 | APP版