Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 31 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 51  ... 最後
攻略及心得交流區>Biohazard RE:2 バイオハザード RE:2 攻略區
Sar8 10:13 AM 02-12-19
早排鬼佬跑Speedrun先見有個mod可以show到主角血量,敵人血量
FURIMUKI 10:29 AM 02-12-19
作者: 風之將:
claire,sherry同隻G2連lift一齊跌落街唔受傷之餘claire仲要無受感染先令人奇怪a
因為G會優先追住有血緣既Sherry
梗係廢事理Claire
zzzdx 10:35 AM 02-12-19
作者: FURIMUKI:
梗係廢事理Claire
威廉G1同暴君都好NICE下,如果唔係發緊癲基本上唔會亂傷人,就算傻B頂住暴君都係推開佢就算
DevilElvis 10:39 AM 02-12-19
Thanks all tips

但我想知道槍械輸出有冇資料?因為DLC 把Wesker 豆鎗介紹就話高攻D,但用過一次就唔覺好高攻....

同埋Leon跟身豆鎗加槍托出到三連發,但有冇可能變番單發?(按掣有時難控制力度)

Thanks!!
FURIMUKI 10:53 AM 02-12-19
你可以拆左個槍托佢(調查支槍,可以選擇拆零件)
Leon支槍淨係有彈倉同槍咀,性能已經吊打其他手槍
鈴蘭 10:55 AM 02-12-19
三點Brust係大力D 射狗三點Brust射落去就一隻
darkvolver 10:55 AM 02-12-19
你可以拆左個槍托佢(調查支槍,可以選擇拆零件)
Leon支槍淨係有彈倉同槍咀,性能已經吊打其他手槍
24發,真正黑科技..
風之將 11:10 AM 02-12-19
梗係廢事理Claire
無中病毒,但係連lift跌落去嗰下仲四支健全先痴線,leon起碼真係中過槍有做過治療
zzzdx 11:33 AM 02-12-19
作者: 風之將:
無中病毒,但係連lift跌落去嗰下仲四支健全先痴線,leon起碼真係中過槍有做過治療
咁G1不停按LEON心口按到跌埋落下層都無事啦

下水道特別係G區域咁乾淨應該一落水就中毒
Kain 12:10 PM 02-12-19
G唔係靠產卵(?)先散播到咩
就咁掂下唔算
由手機版發出
ComeLOLoh 12:58 PM 02-12-19
查實Sherry幾時中左virus?
佢阿媽打入去佢道?
定佢阿爸Lift攻擊佢個時中左招?
izumo 01:04 PM 02-12-19
作者: Kain:
G唔係靠產卵(?)先散播到咩
就咁掂下唔算
由手機版發出
要食蟲仔掛
FURIMUKI 01:07 PM 02-12-19
跌左落下水道果陣Sherry咪試過叫醒Claire但叫叫下走左去
應該係果度比老豆追到
Kain 01:42 PM 02-12-19
作者: ComeLOLoh:
查實Sherry幾時中左virus?
佢阿媽打入去佢道?
定佢阿爸Lift攻擊佢個時中左招?
唔係孤兒院咩
同局長同一時間
由手機版發出
Lamsze 08:05 PM 02-12-19
唔知會唔會用呢個底連聖女、0、都重製呢,然後再出重製合集,PS6時再炒冷飯
ComeLOLoh 01:33 AM 02-13-19
要重製,真係應該重製左三先。
等左10幾年…定唔只…
風間鈴木仁 01:39 AM 02-13-19
作者: ComeLOLoh:
要重製,真係應該重製左三先。
等左10幾年…定唔只…
BIO 3 就黎 20 年了。等待好久了。

希望 重制 BIO3 RE 。
darkvolver 09:01 AM 02-13-19
作者: 風間鈴木仁:
BIO 3 就黎 20 年了。等待好久了。

希望 BIO3 RE 。

其實警局攪一攪加幾個模組便可以。

但我諗到時c記有心攪鐘樓,其實都有得諗下。

Sent from my iPhone using Gaforum
DevilElvis 09:38 AM 02-13-19
今集D人又話嫌短,3長度okay,CV直頭打死佢

不過出outbreak file1&2 remake先 的話,出3就容易好多
強殖裝甲加爾巴 09:45 AM 02-13-19
ps1計3代最好玩,重製就正
harakuma 12:36 PM 02-13-19
每天笑一笑

赤兵尉SETH 01:55 PM 02-13-19
Leon & claire 全路線S+完成, 熟左真係唔駛靠無限刀
2nd S+時間真係好趕, 所持裝備同重要item回收路線真係要計到好靚先得
歌絲˙暮斯 02:02 PM 02-13-19
Leon B 枝 M1911 .45 彈係咪無得用 gun powder 整?

係咪真係勁過 handgun ?

都要 4-5 彈先射跛 zombie,唔覺得勁左
由手機版發出
Kain 02:46 PM 02-13-19
作者: 歌絲˙暮斯:
Leon B 枝 M1911 .45 彈係咪無得用 gun powder 整?

係咪真係勁過 handgun ?

都要 4-5 彈先射跛 zombie,唔覺得勁左
由手機版發出
爆頭率高
射頭
由手機版發出
Reishin 02:51 PM 02-13-19
作者: harakuma:
每天笑一笑

[YOUTUBE]CTvqsXWTlVY[YOUTUBE]
Marvin變咗Bio5 d寄生村民咁
第一 ... 31 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 51  ... 最後

返回主題版面