Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67 117  ... 最後
攻略及心得交流區>Monster Hunter: World 攻略集會區
ayane123 02:39 PM 01-25-18
作者: charcsc2000:
代理有貨HOLD住先痴線....上次高達已經係咁...

我真係唔想隻隻大作都要被人炒一輪...又要走黎走去先買到...

人大左沒咁好心力...

唔洗走來走去睇邊間啲價合理,都係我買DL為主既其中一個重要原因

Sent from my iPhone using Gaforum
赤兵尉SETH 02:58 PM 01-25-18
作者: 大覺屋師真:
典藏隻figure掂吾掂?
無訂仲諗緊
不過放工時間價位可能又另一個世界.....
size手工同盒蛋系列差唔多, 算唔錯
大覺屋師真 03:13 PM 01-25-18
作者: 赤兵尉SETH:
size手工同盒蛋系列差唔多, 算唔錯
有盒蛋質素都好夠
叫左fd幫手買
112914 03:29 PM 01-25-18
請問買左限定既朋友,本art book包唔包設定資料? 還是純畫集?

麻煩大家
月牙火介 03:40 PM 01-25-18
旺角信和,訂左game,攞game$448
其他舖個價應該差不多
赤兵尉SETH 03:43 PM 01-25-18
作者: 112914:
請問買左限定既朋友,本art book包唔包設定資料? 還是純畫集?

麻煩大家
全本設定資料畫
都係d已公開既怪&裝設定圖無劇透內容
赤兵尉SETH 03:47 PM 01-25-18
支給品同beta完全係兩個世界, 唔好諗住開始就用弩爽射
磨刀石同其採集工具同beta一樣常註無限化

另外, 會好常見到自己獵人個樣, 整個陣諗清楚
ps4boy 03:58 PM 01-25-18
下載版特典已入,有野送超值嗎?
Eking 04:00 PM 01-25-18
作者: 月牙火介:
旺角信和,訂左game,攞game$448
其他舖個價應該差不多
呢個係乜野版本? 有武士甲?
ps4boy 04:04 PM 01-25-18
等凌晨先比下載?
Eking 04:09 PM 01-25-18
作者: ps4boy:
等凌晨先比下載?
你指GAME ? 尋日已經可以DOWNLOAD
fortel 04:19 PM 01-25-18
全本設定資料畫
都係d已公開既怪&裝設定圖無劇透內容
盒GAME係唔係同正常街賣果隻一樣?

因為我連限定機都買埋,而家多左隻GAME,想賣一隻比同事
david 04:19 PM 01-25-18
作者: charcsc2000:
代理有貨HOLD住先痴線....上次高達已經係咁...
我真係唔想隻隻大作都要被人炒一輪...又要走黎走去先買到...
人大左沒咁好心力...
無計O架喎,只可以話有咁O既玩家咪有咁O既售賣模式囉...

隻GAME一出唔駛走黎走去咁買先係正常,我係呢邊GAME鋪做年度大減價時又得閒先會走黎走去格價,睇O下邊間折扣多O的
大覺屋師真 05:12 PM 01-25-18
沙田好運典床板1100
赤兵尉SETH 05:15 PM 01-25-18
作者: fortel:
盒GAME係唔係同正常街賣果隻一樣?

因為我連限定機都買埋,而家多左隻GAME,想賣一隻比同事

但限定機隻game好似係數位版, 唔知有無特典
DevilElvis 05:25 PM 01-25-18
電氣良品之前留名、電話訂 收藏版,E家報$1088
Rance 05:35 PM 01-25-18

行版限定機隻GAME係實體
麥C 06:02 PM 01-25-18
sony店明晚收6點
之後由3點拎機改到11點就拎得

天空 06:04 PM 01-25-18
作者: Eking:
你指GAME ? 尋日已經可以DOWNLOAD
係邊度DL ?
搵唔到既

thx
麥C 06:05 PM 01-25-18

· PlayStation®4 Pro主機(CUH-7100系列,HDD 1TB) × 1 ※原創設計

· DUALSHOCK®4 無線控制器× 1 ※原創設計

· PS4™專用遊戲《MONSTER HUNTER: WORLD》Blu-ray Disc™版× 1

· PS4™專用原創主題及追加下載特典 (2合1代碼※3) × 1

· PlayStation®Plus 3個月會籍※4 × 1

· PlayStation®4 一年延長保養 x 1

· 單聲道耳機組 × 1

· 交流電源線 × 1

· HDMI® 連接線 × 1

· USB連接線 × 1

· 印刷物一套
darkvolver 06:06 PM 01-25-18
作者: DevilElvis:
電氣良品之前留名、電話訂 收藏版,E家報$1088

今晚上1500

Sent from my iPhone using Gaforum
風間鈴木仁 06:07 PM 01-25-18
http://www.4gamer.net/games/384/G038421/20180117055/

「MONSTER HUNETR: WORLD」発売直前。狩りの新要素をはじめ,新大陸のモンスター&フィールド,古龍渡りの謎に迫る物語を予習しよう

PS4「MONSTER HUNETR: WORLD」超靚圖。
支持支持 CAPCOM 。
DevilElvis 06:22 PM 01-25-18
作者: darkvolver:
今晚上1500

唔知會唔會,不過同一個埸另一間收訂金的舖之前訂咗收藏版嘅話,報$1020

我從使用 Tapatalk 的 LG-K535 發送
darkvolver 06:34 PM 01-25-18
作者: DevilElvis:
唔知會唔會,不過同一個埸另一間收訂金的舖之前訂咗收藏版嘅話,報$1020

我從使用 Tapatalk 的 LG-K535 發送

一定會,坐等2000

darkvolver 06:35 PM 01-25-18
作者: darkvolver:
一定會,坐等2000,同出機一樣價。sony到時點解話。

標籤:Monster Hunter: World 攻略, 魔物獵人 世界
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67 117  ... 最後

返回主題版面