Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 29 69 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 
攻略及心得交流區>Xenoblade 2『異度神劍2』|攻略及心得交流︱**劇透請spoiler**
lunn 02:44 PM 03-02-18
已經有得更新喇
chrischun 05:35 PM 03-02-18
作者: rinxlun:
已經有得更新喇
99稀有,99史詩等緊佢
陸奧 貴志 06:48 PM 03-02-18
抽BLADE有個SIMPLE MODE,唔使按多幾個制就出結果...
chrischun 08:35 PM 03-02-18
新異刃7隻,已經抽中6隻,最後1隻網上講係故事情節出現,宜家直沖主線任務,解曬所有人出嚟先,睇下最後隻新異刃會係故事邊到出現先

chrischun 08:45 PM 03-02-18
基本上每隻新異刃武器都唔同既,最後1隻係乜武器未知

Tdot 09:31 PM 03-02-18
係唔係二週目先有新劍抽?
PatrickNo42 10:33 PM 03-02-18
作者: chrischun:
基本上每隻新異刃武器都唔同既,最後1隻係乜武器未知

話就話係新武器但其實模組全部都沿用舊武器

作者: Tdot:
係唔係二週目先有新劍抽?
Yes
記得儲定水晶
chrischun 10:47 PM 03-02-18
第五章仲未見到新異刃,訓,明天再沖過
chrischun 10:49 PM 03-02-18
補充一點,唔知係Bug定係刻意咁做,所有新異刃都唔可以換晶片
Kello820 11:07 PM 03-02-18
班伊拉本身就唔可以換晶片,唔係BUG

圖鑑已經開晒全部新異刃,睇黎都係冇真,個勢應該係叫人等季票
呢次我最滿意係可以用EXP換秘傳書,新武器LV5全部唔洗慢慢升

後面爆埋機再搞多次地圖全開全寶箱全支線全傭兵任務,七冰3樣野都要重新刷99最晒時間
應該都夠玩一個星期,不過2周目整體係比想像中快唔少
HM 11:26 PM 03-02-18
作者: Kello820:

呢次我最滿意係可以用EXP換秘傳書,新武器LV5全部唔洗慢慢升

後面爆埋機再搞多次地圖全開全寶箱全支線全傭兵任務,七冰3樣野都要重新刷99最晒時間
七冰要重新刷?
Kello820 11:30 PM 03-02-18
作者: HM:
七冰要重新刷?
3項全部歸0
如果想出全傭兵任務,3樣都要99,唔關心全唔全既話夠5000粉就可以直接收工
Tannhauser Gate 12:14 AM 03-03-18
覇王心眼
PatrickNo42 12:59 AM 03-03-18
作者: HM:
七冰要重新刷?
因為傭兵任同支線進行狀況歸0,七冰個任要重新做過…
但係個人本身唔駛再練過
fortel 02:15 AM 03-03-18
真伙夠晒high...99粒稀有得1把新劍

50粒史待就好d,有3把
新月 02:47 AM 03-03-18
3項全部歸0
如果想出全傭兵任務,3樣都要99,唔關心全唔全既話夠5000粉就可以直接收工
七冰 Ss keep 喎
再升嚟做乜。。。
另外,邊度拎 exp 換技書?

99 epic 出左五隻,差義經同 隻 blade eaater
Kello820 03:16 AM 03-03-18
作者: 新月:
七冰 Ss keep 喎
再升嚟做乜。。。
另外,邊度拎 exp 換技書?

99 epic 出左五隻,差義經同 隻 blade eaater
只係為左傭兵個任務list齊齊整整

秘傳書去帝國換,每個國家都可以換唔同既野
chrischun 06:53 AM 03-03-18

係咪全部可以抽出嚟啊,還是故事出1隻
chrischun 07:23 AM 03-03-18
問個白痴問題,我玩到宜家都唔明D屬性球係點既情況下可以出現,到底係點打到出嚟
PatrickNo42 08:12 AM 03-03-18
係咪全部可以抽出嚟啊,還是故事出1隻
除左一隻要等故事進度先可以搵佢加入之外其他都可以抽番嚟
問個白痴問題,我玩到宜家都唔明D屬性球係點既情況下可以出現,到底係點打到出嚟
行完個必殺技route(右上角果堆)會出一粒你最尾果招既屬性既波(行完光光水會出一粒水屬、行完火水火會出一粒火屬…etc.)
而你放一隻有產球者技能既大眾臉上場既話,場上面有任何隊員放必殺技都會出一粒跟果招屬性既波出嚟
細路翔 11:00 AM 03-03-18
喵喵居然係二週目翻身....
新月 12:08 PM 03-03-18
作者: 細路翔:
喵喵居然係二週目翻身....
唔明,未玩到咁遠
chrischun 12:09 PM 03-03-18
最後一隻係世界機對話就加入
Kello820 03:31 PM 03-03-18
作者: 新月:
唔明,未玩到咁遠
2周目爆機後main title menu有驚喜
HM 05:32 PM 03-03-18
2周目爆機後main title menu有驚喜
拖多件?
第一 ... 29 69 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 

返回主題版面