Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-01-07, 12:26 PM   #1
blindman102
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
河下水希 「初恋限定」放送終了

第一回出了.....
好像是像"first kiss" 那樣的單元戀愛故事,
繼續賣河下水希強項女角畫風+殺必死,
第一回故事爛到無可再爛........

-------------------------------------------------

複雜的人物關係圖

最喜歡的那首歌現在你仍在唱嗎?
watashi ni wa kikoeru yasashii koe to MELODY
我可以聽見温柔的歌聲與旋律
yoaki na toki hodo, anata wo omoidasu,
當我越膽怯時越是會想起你

此篇文章於 08-27-08 04:47 PM 被 money 編輯。
blindman102 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-07, 12:30 PM   #2
Cube
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
睇圖...好似一大堆充左氣既...
Cube 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-07, 12:40 PM   #3
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

d眼想點?

舊 10-01-07, 12:41 PM   #4
Janus
God of Gamer
こんにちは

註冊日期: Jan 2003
PSN  ID
XBox Live Gamertag
初恋限定 河下水希

週刊少年ジャンプ 44号 10/1号 定価230円 10/1発売 
http://www.s-manga.net/boys/

沒有買這本﹐因太厚很難放入背囊
Janus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-07, 12:49 PM   #5
AthrunZala
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
呢位漫畫家我一生都唔會忘記

草莓100%個結局 真係令人"刻骨銘心"

佢今次又想創作一個咩傳說
AthrunZala 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-07, 12:53 PM   #6
blindman102
Crazy Gamer

引用:
作者: AthrunZala 查看文章

繼[松本泉]後又一"少年戀愛漫一作漫畫家"~~~~

watashi ni wa kikoeru yasashii koe to MELODY
yoaki na toki hodo, anata wo omoidasu,
舊 10-01-07, 12:56 PM   #7
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: blindman102 查看文章
繼[松本泉]後又一"少年戀愛漫一作漫畫家"~~~~
同松本比好似檯高左河下喎...

其實書名改錯了....叫"無限輪回"就差不多

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-07, 12:59 PM   #8
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: AthrunZala 查看文章

上次大四喜,今次十三么

睇上面幅圖,真係冇一個係主角相

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-07, 01:03 PM   #9
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
不過佢D女角畫風真係好無敵 好正

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-07, 01:03 PM   #10
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
>>強項女角畫風+殺必死
第一話連呢兩個強項都唔覺有
又有貌似真中o既物體

暫時最入眼緣係 別所小宵

舊 10-01-07, 01:17 PM   #11
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
呢47頁, 真係諗唔到有咩劇情

如果大哥帶黑超, 我可以當school rumble咁睇住先

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-07, 01:57 PM   #12
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
作者: 雪舟等楊 查看文章
呢47頁, 真係諗唔到有咩劇情

如果大哥帶黑超, 我可以當school rumble咁睇住先
草苺行"有食唔食"既路線..
不如今輯玩shcool day..
全食後皆殺...咁我就會有興趣睇

舊 10-01-07, 02:07 PM   #13
bb21
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
怪力女...劇情都幾頹

根本就是school rumble翻版

希望之後會有起色

此篇文章於 10-01-07 02:10 PM 被 bb21 編輯。
bb21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-07, 02:34 PM   #14
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
應該由"人質發揮作用"o個格開始變成h漫

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-07, 03:06 PM   #15
blindman102
Crazy Gamer

引用:
作者: 嘿哈兒 查看文章
草苺行"有食唔食"既路線..
不如今輯玩shcool day..
全食後皆殺...咁我就會有興趣睇
少年Jump連載唔好咁大想頭

(另草苺係有食到既 ~~~~~)

舊 10-01-07, 03:26 PM   #16
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
作者: blindman102 查看文章
少年Jump連載唔好咁大想頭

(另草苺係有食到既 ~~~~~)
食得太遲了
何況我是東城派的.....西野被食,什麼感覺也沒有

舊 10-01-07, 03:37 PM   #17
cyberfox
凡骨

註冊日期: Nov 2002
河下d殺必死真的吃不消........
令我覺得自己睇緊甜書
起碼唔會係地鐵巴士睇
希望今次的男角不會步上真中人粉之路吧[遠望]

PAD: ID 236 040 314
SB: ID 150 938 312
Line ID: cyberfox825
cyberfox 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-07, 06:57 PM   #18
爽神

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: cyberfox 查看文章
令我覺得自己睇緊甜書
起碼唔會係地鐵巴士睇
下,好少野乍喎佢d殺必死
爽神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-07, 07:02 PM   #19
House
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
引用:
作者: cyberfox 查看文章
令我覺得自己睇緊甜書
起碼唔會係地鐵巴士睇
那紅虫健果d係乜

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-07, 07:11 PM   #20
W教授
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: House 查看文章
那紅虫健果d係乜
off topic
Love Hina 我唔敢當街睇
Negima is alright.
河下嘅作品, 要在被竇下欣賞.

舊 10-01-07, 07:17 PM   #21
爽神

註冊日期: Jun 2002
而家係咪得2個漢化版?大家覺得邊個好d?
諗著長儲,希望唔好又出出下唔出
爽神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-07, 08:44 PM   #22
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
根本係小宮山 x 千奈美...

小宮山電左個髮就以為我認唔到你?
真中扮係佢細佬?

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-07, 07:42 PM   #23
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
河下終於發力喇

好彩唔(未)係單元式故事.

舊 10-06-07, 07:54 PM   #24
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
16歲發育得咁好

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-07, 07:56 PM   #25
House
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
引用:
作者: 皙子僇人 查看文章
off topic
Love Hina 我唔敢當街睇
Negima is alright.
河下嘅作品, 要在被竇下欣賞.
對..我當年初中的時間拿番學校睇,比成班話我買咸書睇

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:29 AM

手機版 | APP版