Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
日本動漫畫討論版>火鳳燎原討論區~第146回~仁王之王
Asurada 05:03 AM 12-07-03
DEL~~~~~~~~~
馬沙 07:36 AM 12-07-03
有咩勁人出左 ?
Bigwater 09:41 AM 12-07-03
點解仲達係不義嫁呢..........

無咩勁人...關羽算唔算
Asurada 11:34 AM 12-07-03
作者: :
Originally posted by 馬沙 :
有咩勁人出左 ?
萬人敵關羽出超必........型呀

Originally posted by Bigwater :
點解仲達係不義嫁呢..........
我唔知點解
臥龍說:「天下大亂,義者當有救國之心,以燎原先生之才.....
何以為了一個不義之人而羲生?」
^_^ 01:47 PM 12-08-03
Originally posted by Asurada :

我唔知點解
臥龍說:「天下大亂,義者當有救國之心,以燎原先生之才.....
何以為了一個不義之人而羲生?」
究竟係唔係阿火耳仔軟呢
只係單方面心存大義係唔足以救國
亦都唔可能成為成功商人
講粗俗0的︰
我想睇阿臥龍有幾屎忽鬼

似乎真係聖誕前出唔倒#13
馬沙 02:06 PM 12-08-03
奉先die左未 ?

仲有 ...
有一期有個女人坐在樹枝 , 話咩"天下生意非司馬家獨佔o既"

佢出左場未 ?
Bigwater 02:15 PM 12-08-03
Originally posted by 馬沙 :
奉先die左未 ?

仲有 ...
有一期有個女人坐在樹枝 , 話咩"天下生意非司馬家獨佔o既"

佢出左場未 ?
邊有咁快死
宜家都未打完徐州
DQGUNDAM 02:16 PM 12-08-03
Originally posted by Asurada :
唔想再係上次個火鳳12期出佐度講最新劇情.........有關人仕又唔轉topic名
sorry,火鳳12期出左個TOPIC是我開,但內容我冇睇落去,所以唔知要改TOPIC名,VERY SORRY:@_@":
Asurada 08:32 PM 12-08-03
Originally posted by ^_^ :

似乎真係聖誕前出唔倒#13
一早講佐~~下一回又要隔星期........
Originally posted by DQGUNDAM :

sorry,火鳳12期出左個TOPIC是我開,但內容我冇睇落去,所以唔知要改TOPIC名,VERY SORRY:@_@":
我反而希望你唔好介意~
亍 ◣ 08:45 PM 12-08-03
>>亦交代了張遼與關羽之間的友情(?)建立......

我反而好想佢地會有一段超越友情的...純純的愛呢\/
Asurada 08:47 PM 12-08-03
Originally posted by javaj :

我反而好想佢地會有一段超越友情的...
張遼移情別戀
NexTony 12:07 AM 12-09-03

BL向...
cat@0079 12:12 AM 12-09-03

駛乜打格仔啫,有話實說
fatraymond 10:19 AM 12-09-03
點解每睇完一回,最後都會講到佢地係BL向
^_^ 12:30 PM 12-09-03
Originally posted by fatraymond :
點解每睇完一回,最後都會講到佢地係BL向
事源︰
第一場爭女戲碼竟然係爭仔
(董卓-貂嬋-呂布)
雖然只係略略帶過

但係環顧全篇最可能有BL氣質0既一對,
我睇係仲達+阿火
亍 ◣ 12:31 PM 12-09-03
都係呢句...
剝去了道貌岸然,千古江山,三國多少英雄豪傑,總攻守受兩相宜,
原來只是為了愛!
是愛!是愛啊啊啊啊!

不過最大原因係........小孟是男的.....\/
^_^ 12:35 PM 12-09-03
-skip-

不過最大原因係........小孟是男的.....\/
引申出來所有未出場0既美女都係佢(♂)假扮的
Bleed Saga 11:50 AM 12-10-03
咁所謂英雄豪傑都係....
^_^ 12:34 PM 12-10-03
Originally posted by Bleed Saga :
咁所謂英雄豪傑都係....
英雄豪傑都係英雄豪傑,
只係小孟太特別
satan 07:44 PM 12-10-03
幾時出13期?
亍 ◣ 10:38 PM 12-10-03
平安夜...
^_^ 01:28 PM 12-11-03
平安夜...
早過新少年連載
亍 ◣ 05:19 PM 12-11-03
Originally posted by ^_^ :
早過新少年連載
今期新少有講....不過我冇驗証過
Asurada 07:44 PM 12-11-03

今期新少有講....不過我冇驗証過
驗証今期(#2+3)一次.......
得下回預告.....無講13期出版日期喎.....
Jamie 10:26 PM 12-11-03
係咪唔可以REQUEST下載版??
我睇左105-107.... 追唔到之前十幾回
大家幫下我啦 THANKS ^^''
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面