Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-09-16, 11:00 PM   #3051
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
普通閞刷邊關多改造???
依家又AP半減就1-28-2
平時就3-8-1
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-16, 11:18 PM   #3052
VTMaldini
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
PSN  IDVTMaldini
lv 155 突2...非洲account...

舊 05-09-16, 11:19 PM   #3053
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
有人突爆未?
我感覺到要好多BP水
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-16, 11:25 PM   #3054
Crazy Gamer

引用:
作者: yorkyork 查看文章
有人突爆未?
我感覺到要好多BP水
145LV, 差14隻R
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-16, 11:30 PM   #3055
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: yorkyork 查看文章
有人突爆未?
我感覺到要好多BP水
剛剛170層趺隻sr,而家欠6r 可以慢慢來唔駛再用bp水住

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-16, 08:47 AM   #3056
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
尋日定前日見有fd掛凸爆師傻,lv70幾2萬5能力,未改爆升爆
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-16, 10:23 AM   #3057
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
升爆都係2萬8唔到,差唔多啦

========

差兩隻r...順利應該今日攪掂
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-16, 11:59 AM   #3058
clie

打到133, 超過一半機會跌R,希望KEEP到
自己特效加大腿GGG至今都好易玩
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-16, 12:03 PM   #3059
yorkyork

註冊日期: May 2010
呢次強敵最危險其實係比東方不敗飛過去打爆部艦
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-16, 12:08 PM   #3060
clie

對,一般真係要靠GGG坦完後包抄,SUB加移速最保險
舊 05-10-16, 01:26 PM   #3061
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
180收工,第一次成功突爆\/

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-16, 02:17 PM   #3062
Crazy Gamer

引用:
作者: J+1 查看文章
180收工,第一次成功突爆\/

由手機版發出
恭喜恭喜~~~~~
舊 05-10-16, 05:12 PM   #3063
clie

勁,我137都有排未凸2, BP水唔多,諗緊爆AP水升LV時回復BP
舊 05-10-16, 05:24 PM   #3064
Crazy Gamer

我畢咗業會三珠打到佢低過一百萬放出嚟比大家打,留意~
下一隻只要有師傅跌就突得爆……
舊 05-10-16, 05:39 PM   #3065
clie

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
我畢咗業會三珠打到佢低過一百萬放出嚟比大家打,留意~
下一隻只要有師傅跌就突得爆……
正~但我想知一珠見唔見到師匠仲要殺到佢百萬?
舊 05-10-16, 05:51 PM   #3066
Crazy Gamer

引用:
作者: clie 查看文章
正~但我想知一珠見唔見到師匠仲要殺到佢百萬?
得,我今日先幫人打193打左一百萬。
我會盡打,打剩低過百萬血。
四珠開波,ggg掃場,其他人開精神結埋隻八爪魚,去到師傅可以重有40秒,珠夠ggg開三下必。
即使打唔到一百萬點都有四五十萬呱,咁都打唔到就幫唔到你。
舊 05-10-16, 06:24 PM   #3067
Crazy Gamer

160畢業~~~
第160隻同我跌肥,嬲嬲地去抽幣,四十抽中兩隻r,成功突爆,多一隻r。
四十分鐘後夠三珠打下一場,會放出嚟。
舊 05-10-16, 06:29 PM   #3068
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
165連突2都未有, 仲要中間已經打朋友放d lv120+跌了不少r, 自己果d就差不多全肥, 非洲到沒朋友
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-16, 06:35 PM   #3069
clie

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
剛剛170層趺隻sr,而家欠6r 可以慢慢來唔駛再用bp水住
感謝大大放隻183打剩20萬,中咗R

引用:
160畢業~~~
第160隻同我跌肥,嬲嬲地去抽幣,四十抽中兩隻r,成功突爆,多一隻r。
四十分鐘後夠三珠打下一場,會放出嚟。
希望一陣都執到
舊 05-10-16, 07:11 PM   #3070
Crazy Gamer

依家去打~~~
放左,剩24萬

此篇文章於 05-10-16 07:21 PM 被 LordofNightmare 編輯。
舊 05-10-16, 09:30 PM   #3071
clie

引用:
依家去打~~~
放左,剩24萬
打唔到 但打咗好多隻流放,多數都係肥
舊 05-10-16, 09:37 PM   #3072
Crazy Gamer

引用:
作者: clie 查看文章
打唔到 但打咗好多隻流放,多數都係肥
我見到之後有隻打到得萬三應該係你打。
舊 05-10-16, 10:44 PM   #3073
clie

引用:
我見到之後有隻打到得萬三應該係你打。
應該唔係,我全部1珠殺
頭先大大放出黎嗰隻跌RTHX~~
138層差2SR先凸2, 如果唔跌SR我真係凍過水
舊 05-11-16, 01:48 AM   #3074
VTMaldini
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
PSN  IDVTMaldini
lv 155 突2, lv 172 突3
仲有一日半, 應該趕得切...掛?

舊 05-11-16, 02:10 AM   #3075
Crazy Gamer

引用:
作者: VTMaldini 查看文章
lv 155 突2, lv 172 突3
仲有一日半, 應該趕得切...掛?
睇下捕唔捕到我放嗰啲~~~
一般都會打剩廿萬度.
投先唔小心一個不留神就搥爆咗隻165, R.

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 04:10 PM

手機版 | APP版