Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 32 72 76 77 78 79 80 81 82 83 
攻略及心得交流區>Xenoblade 2『異度神劍2』|攻略及心得交流︱**劇透請spoiler**
chrischun 07:05 AM 03-31-18
作者: MultiPASS:

5月DLC開始有新blade抽。
有無都無乜關係,玩過嚟隻game都知道,最多打四連擊,仲要係好固定既四連,成隻遊戲最失敗就係嚟點,加返不同武器有不同連擊會好玩好多
fortel 11:51 AM 03-31-18
作者: chrischun:
有無都無乜關係,玩過嚟隻game都知道,最多打四連擊,仲要係好固定既四連,成隻遊戲最失敗就係嚟點,加返不同武器有不同連擊會好玩好多
去到後面一球打到破表999W 基本上你點玩都可以
chrischun 02:29 PM 03-31-18
作者: fortel:
去到後面一球打到破表999W 基本上你點玩都可以
我意思係戰鬥比較單調,如果不同異刃有不同效果會正好多
MultiPASS 05:51 PM 03-31-18
呢樣真係大家玩得耐最失望之處,所以下一集唔該老任唔好再抽人走又要趕出貨!
依家抽新blade主要係睇佢地嘅故事同主角們嘅互動,伊拉班blade嘅故事真係又sad又touching。
fortel 08:43 PM 03-31-18
我意思係戰鬥比較單調,如果不同異刃有不同效果會正好多
我用神威仲以為會有四眼用果招技
野良猫 07:09 PM 04-11-18
老婆二號聽日開訂
MultiPASS 12:31 PM 04-24-18
新blade幾吸引
https://ninten-switch.com/xenoblade2...180427-release
Xenasaga remake可信性又高啲!
fortel 12:56 PM 04-24-18
作者: MultiPASS:
新blade幾吸引
https://ninten-switch.com/xenoblade2...180427-release
Xenasaga remake可信性又高啲!
咁鬼似樂園追放部機既

T-elos都借到,高橋你真係有料既

Tannhauser Gate 01:00 PM 04-24-18
阿爺出品?
MultiPASS 01:10 PM 04-24-18
作者: Tannhauser Gate:
阿爺出品?
阿爺因機械化而復活
HM 02:28 PM 04-24-18
咁鬼似樂園追放部機既

艾莉都出到先講
aquarius 03:42 PM 04-24-18
咁鬼似樂園追放部機既

樂園原來齊藤將嗣都有做機設
今集blade唔知點解搵咁多人畫
麻宮騎亞都有份

Sent from my iPhone using Gaforum
fortel 03:53 PM 04-24-18
作者: aquarius:
樂園原來齊藤將嗣都有做機設
今集blade唔知點解搵咁多人畫
麻宮騎亞都有份

Sent from my iPhone using Gaforum
佢本身成個抽BLADE個系統都勁似而家流行果D課金手機GAME既元素(單純係搵勁多畫師呢下應該好似),感覺上高橋本身真係想加課金抽劍system入去,似比人叫停左姐

2個re應該有合體技掛
陸奧 貴志 08:36 PM 04-27-18
新o個隻blade o個3個名....小雲/愛美神/gunbuster???
chrischun 09:07 PM 04-27-18
咁鬼似樂園追放部機既

更新就可以抽,定係要課金DLC
fortel 10:06 PM 04-27-18
更新就可以抽,定係要課金DLC
TELOS就係更新可以抽,仲要勁易中

另一隻華就係課金DLC先有
MultiPASS 01:47 PM 04-28-18
應該係周星馳fans
見到華MK2碌入部華伯斯個情節,即刻諗起凌凌發保龍一族

fortel 02:34 PM 04-28-18
真係稀有同唔稀有既分別...kos mos 同telos 既實力真係差九皮

fortel 09:57 PM 04-29-18
2周目唔知算唔算BUG

阿伯: ..........
Tannhauser Gate 07:46 PM 06-16-18
https://www.ptt.cc/bbs/NSwitch/M.1529141532.A.6E7.html

重新殺一次全部冠名怪出新難度
新月 04:15 AM 06-17-18
https://www.ptt.cc/bbs/NSwitch/M.1529141532.A.6E7.html

重新殺一次全部冠名怪出新難度
我有D重殺左但無記錄?
定係要搵左條友,再去殺UM先有記錄?
Tannhauser Gate 03:41 PM 06-17-18
作者: 新月:
我有D重殺左但無記錄?
定係要搵左條友,再去殺UM先有記錄?

sorry 我睇到個陣自己都未試
應該係搵左條友 再去殺
不過我岩岩殺左輪冇出新難度
要問吓開post個人先
新月 09:08 PM 06-17-18
sorry 我睇到個陣自己都未試
應該係搵左條友 再去殺
不過我岩岩殺左輪冇出新難度
要問吓開post個人先
但你有無出到記錄?
Tannhauser Gate 12:26 AM 06-18-18
作者: 新月:
但你有無出到記錄?
有出到記錄
新月 03:55 AM 06-18-18
有出到記錄
岩岩先發覺,我之前無打哂全部UM
第一 ... 32 72 76 77 78 79 80 81 82 83 

返回主題版面