Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 
潮流版>Stussy 交流區
kin~kin 02:40 AM 05-13-07

stussy x undefeated tee

紀念undefeated 原宿店開張 (就0係stussy果度)

另外隻錶雖然唔關stussy 事, 但stussy原宿店(香港店會唔會有我唔知)以及stussy direct都會有得賣

件tee我買左粉紅色果件
tst stussy chapt得番白色有中碼同加大碼..(個人覺得白色最唔靚...)
其他色全部得細碼

我係stussy fans, 所以想分享下

http://www.stussydirect.com/

http://www.stussy.jp/
HuGo_達之礦工 10:25 AM 05-13-07
this 2 items 之前stussydirect.com 有
kin~kin 01:09 PM 05-13-07
作者: HuGo_達之礦工:
this 2 items 之前stussydirect.com 有
而家都好似仲有
HuGo_達之礦工 07:13 PM 05-14-07
之前Undefeated 原宿店 crossover stussy x Hectic
那件靚d 個人認為
kin~kin 03:17 AM 05-15-07
話時話, 版主仲有冇機會會攪下stussy團購?

之前果次我冇參與...如果再有的話好有興趣
HuGo_達之礦工 11:05 AM 05-15-07
短期不會有了.......因為order lee d 好多手續...激死我咁滯
kin~kin 02:28 AM 05-18-07
短期不會有了.......因為order lee d 好多手續...激死我咁滯
oh~咁唔緊要啦~ 希望日後會有機會吧~~

另外其實都想問問你0係stussy direct order野0既經驗, 唔知方唔方便呢?

因為我有朋友係住加拿大以及美國的, 但我試過click入去計下d郵費, 就咁一件tee郵費都超貴
其實要order多少件才化算?
HuGo_達之礦工 10:22 AM 05-18-07
around 50件
kin~kin 03:51 PM 05-18-07
around 50件
icic, 原來數量要咁多~

等我試試先

唔該晒~
HuGo_達之礦工 04:17 PM 05-18-07
過 now HK 賣緊個價已好低下
你在HK 買....差好小的
kin~kin 04:20 PM 05-18-07
過 now HK 賣緊個價已好低下
你在HK 買....差好小的
i know ar~ 不好多時有d款hk冇, 又或者係賣晒之類...
kin~kin 02:29 AM 05-20-07

stussy union yo!! tee
kin~kin 03:31 AM 05-22-07
仲有冇其他stussy fans? 一齊交流下丫~~
HuGo_達之礦工 10:46 AM 05-22-07
我轉一轉 this post for Stussy 交流區吧! 難得有有心人..哈
kin~kin 10:49 AM 05-22-07
我轉一轉 this post for Stussy 交流區吧! 難得有有心人..哈
好呀

不過似乎得我一個, hahaha~
alexc 11:39 AM 05-22-07
我都幾鐘意stussy的
Joejoe 12:26 PM 05-22-07
我都幾鍾意stussy~~
不過hk stussy 有時都冇入stussydirect d新衫
攪到買唔到
kin~kin 03:00 PM 05-22-07
作者: Joejoe:
我都幾鍾意stussy~~
不過hk stussy 有時都冇入stussydirect d新衫
攪到買唔到
香港一向都係少款. 而且每個款的貨量都唔多....

好多較為熱門d 0既款式, 例如限定版果d...好快已經會俾人掃晒
2009 03:15 PM 05-22-07
先達二樓果間賣stussy的舖頭

係咪堅的~??
kin~kin 03:21 PM 05-22-07
作者: NEO轟格殊Ω式:
先達二樓果間賣stussy的舖頭

係咪堅的~??
你講crossover? 緊係堅啦~

潮特地庫都有分店~ 以前0係聯合的, 不過搬左過潮特地庫

其實open都有stussy賣的. 不果d款就係麻麻果d....
2009 03:23 PM 05-22-07
作者: kin~kin:
你講crossover? 緊係堅啦~

潮特地庫都有分店~ 以前0係聯合的, 不過搬左過潮特地庫

其實open都有stussy賣的. 不果d款就係麻麻果d....
果度多唔多款的?
kin~kin 03:25 PM 05-22-07
果度多唔多款的?
crossover都多款的~
但有d款佢地都係冇, 一dd...例如頭post果件undefeated 之前我問過crossover佢地話應該唔會有 (而家有冇我唔知, 因為我已經0係stussy chapt買左)

有d stussy chapt冇0既佢地又反而有~
2009 03:28 PM 05-22-07
作者: kin~kin:
crossover都多款的~
但有d款佢地都係冇, 一dd...例如頭post果件undefeated 之前我問過crossover佢地話應該唔會有 (而家有冇我唔知, 因為我已經0係stussy chapt買左)

有d stussy chapt冇0既佢地又反而有~
咁價錢同專門店係咪差唔多?
kin~kin 03:31 PM 05-22-07

早幾天在日本補購了這隻 2005年8月出的25週年限定版g-shock

同時亦入左lee隻undefeated

好彩仲番到貨

不過undefeated果隻, 個反應同stussy果隻出果時差好遠

有樣野幾得意, stussy果隻係made in japan, 而undefeated果隻係made in thailand的..haha

*圖轉貼自alternate g - shock 網
kin~kin 03:32 PM 05-22-07
咁價錢同專門店係咪差唔多?
普通果d一般係$280 - $320, 同專門店一樣

限定果d專門店有0既話一般係$420, 但crossover就賣$480

其實都差得唔遠...

另外
1 2 3 4 5 6 7 

返回主題版面