Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33  ... 最後
潮流版>牛仔褲 專區 VOL 1! <此post已Closed, 請把問題移到 VOL 2>
reratbit 01:02 AM 08-24-06
hugo gor

pls see this link, is this jeans real or fake ?

http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/lvc...//my_photos」
HuGo_達之礦工 09:57 AM 08-24-06
作者: reratbit:
hugo gor

pls see this link, is this jeans real or fake ?

http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/lvc...//my_photos」
i think is REAL
but 好似好殘!!
牛牛牛牛牛 12:15 PM 08-24-06
版主....o岩o岩無料入手YEN BLACK LABEL LOT110
想問點樣去洗第一次去漿呢???
因為本牛未試過咁硬o既牛呀!!!!!!
請賜教!!!
HuGo_達之礦工 02:41 PM 08-24-06
作者: 牛牛牛牛牛:
版主....o岩o岩無料入手YEN BLACK LABEL LOT110
想問點樣去洗第一次去漿呢???
因為本牛未試過咁硬o既牛呀!!!!!!
請賜教!!!
用2次冷水浸,第一次浸2hours...第二次浸3hours..第二次可加小小salt!
牛牛牛牛牛 05:16 PM 08-24-06
咁第一次浸完係咪要陰乾條牛先再浸第二次呀???
thanks
HuGo_達之礦工 06:20 PM 08-24-06
作者: 牛牛牛牛牛:
咁第一次浸完係咪要陰乾條牛先再浸第二次呀???
thanks
no need!!
牛牛牛牛牛 10:21 PM 08-24-06
唔該晒.....但係咁煩o既程序....本牛都係等放假先攪!!!
多謝版主!!
暗黑流星cal 02:47 PM 08-25-06
想問香港邊度有edwin jeans既鋪頭,或者邊度有edwin jeans賣??

而香港賣既款...同日本既會唔會大出入...??
HuGo_達之礦工 04:23 PM 08-25-06
作者: 暗黑流星cal:
想問香港邊度有edwin jeans既鋪頭,或者邊度有edwin jeans賣??

而香港賣既款...同日本既會唔會大出入...??
edwin in hk 真係比較小款~..你可以去I.T 睇下~
歌絲˙暮斯 05:33 PM 08-25-06
要買 EDWIN 去都係去 OPEN
IT 都唔係成日有

款多但係每個款得好少價, 而且有 d 都幾蝦人著, 高人有 so
暗黑流星cal 07:30 PM 08-25-06
作者: HuGo_達之礦工:
edwin in hk 真係比較小款~..你可以去I.T 睇下~

作者: 歌絲˙暮斯:
要買 EDWIN 去都係去 OPEN
IT 都唔係成日有
OPEN即係咩??

同埋...之前cwb世貿好似有間,而家仲有無??

作者: :
款多但係每個款得好少價, 而且有 d 都幾蝦人著, 高人有 so
高矮有咩問題??唔可以改咩??
歌絲˙暮斯 10:38 PM 08-25-06
OPEN 有幾間, cwb 同 tst 最多 EDWIN

之前cwb世貿旺角同新世紀都有專門店, 再以前 London Pepe 都有入 EDWIN, 摺左幾年 la

唔係生得高, 男裝買 505 Regular 穩陣 d, 最平 750 左右
仲有 EDWIN D 數字比實際 size 細 2" 試真 d 先好買
暗黑流星cal 11:16 PM 08-25-06
OPEN 有幾間, cwb 同 tst 最多 EDWIN

之前cwb世貿旺角同新世紀都有專門店, 再以前 London Pepe 都有入 EDWIN, 摺左幾年 la

唔係生得高, 男裝買 505 Regular 穩陣 d, 最平 750 左右
仲有 EDWIN D 數字比實際 size 細 2" 試真 d 先好買
咁順便問下...cwb同tst 既open o係邊度ga??

同埋...D edwin專門店係唔係死哂喇??
歌絲˙暮斯 11:16 AM 08-26-06
cwb 果間禮 "ton' 中心最近 time square 果間鋪就係
TST 係 HABOUR CENTRE, 不過真係太大, 好難搵 , 第一次去行到傻
edwin專門店死哂 ga la
暗黑流星cal 03:51 PM 08-26-06
cwb 果間禮 "ton' 中心最近 time square 果間鋪就係
TST 係 HABOUR CENTRE, 不過真係太大, 好難搵 , 第一次去行到傻
edwin專門店死哂 ga la
harbour centre 果間去到我自己睇下地圖啦...

禮頓中心咁細,應該會搵到,唔該...

open...有無其他野好買ga??
B@H 06:38 PM 08-26-06
版主,呢條應該係真,無問題架何?

仲有呢,我平時著開34,如果呢條66501-0188買w36 ok嘛?
thx a lot
HuGo_達之礦工 06:41 PM 08-26-06
作者: B@H:
版主,呢條應該係真,無問題架何?

仲有呢,我平時著開34,如果呢條66501-0188買w36 ok嘛?
thx a lot
this jean is 2nd hand right?
應該浸過水 this jean~

W34..wear LVC W36 is ok~
B@H 07:09 PM 08-26-06
this jean is 2nd hand right?
應該浸過水 this jean~

W34..wear LVC W36 is ok~
係呀,係yahoo copy出黎
我想買66501-0188,但出面又無得賣..
惟有上網買
咁呢條浸過水有無d咩影響?
HuGo_達之礦工 07:13 PM 08-26-06
係呀,係yahoo copy出黎
我想買66501-0188,但出面又無得賣..
惟有上網買
咁呢條浸過水有無d咩影響?
褲色淺了少少...整體應該無咩既
B@H 07:14 PM 08-26-06
褲色淺了少少...整體應該無咩既
咁條褲保養算唔算好?
同埋66501最好襯邊款580好!?
thx
HuGo_達之礦工 12:14 AM 08-27-06
咁條褲保養算唔算好?
同埋66501最好襯邊款580好!?
thx
一般吧!!

66501...基本上襯是但一對580都ok!
B@H 12:56 AM 08-27-06
一般吧!!

66501...基本上襯是但一對580都ok!
2100買入值唔值!?
HuGo_達之礦工 10:16 AM 08-27-06
$1700-1800 is ok ga~
$2100 may be no for me lor~
B@H 10:24 AM 08-27-06
$1700-1800 is ok ga~
$2100 may be no for me lor~
因為淺左色?
HuGo_達之礦工 10:53 AM 08-27-06
因為淺左色?
有d d殘
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33  ... 最後

返回主題版面