Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後
GAF告示版>GAF Ban List
搖搖 06:22 PM 06-14-04
係唔係話比人ban左既人再開新acc就永久ban舊acc/新acc是但一個?
定係唔比有兩個acc?
Rosicky 06:52 PM 06-14-04
ban你即係要你悔過...如果你係被ban時..開一個新acc..咪表示無悔意囉...

呢d case好似以前都發生過...都有mod/會員講過呢d說話...我都忘記了
SamTse 07:02 PM 06-14-04
作者: 松本秀人:
ban你即係要你悔過...如果你係被ban時..開一個新acc..咪表示無悔意囉...

呢d case好似以前都發生過...都有mod/會員講過呢d說話...我都忘記了
家陣置頂版規好明顯無哩條規式
家陣好明顯變成不定文規定
又唔係所有人都有時間睇晒之前既case...
龍寶寶 05:46 PM 06-22-04
slun講粗口,BAN7日!!
龍寶寶 01:58 PM 06-26-04
Kaiser講粗口,BAN7日!!
龍寶寶 06:56 PM 06-27-04
CoolMan講粗口,BAN7日!!
Kojiro Fuuma 08:54 PM 06-29-04
239893726粗口POST..一日~
龍寶寶 11:50 AM 07-06-04
我係我講粗口,BAN7日!!

SEE
龍寶寶 03:55 PM 07-06-04
凍檸茶講粗口,BAN7日!!
SEE

Norm講粗口,BAN7日!!
SEE
龍寶寶 08:44 AM 07-12-04
達也講粗口,BAN7日!!
SEE

MR.CD-ROM講粗口,BAN7日!!
SEE
SEE
龍寶寶 01:24 PM 07-16-04
Osmosis講粗口,BAN7日!!
SEE
龍寶寶 01:52 PM 07-16-04
zack講粗口,BAN7日!!
SEE
龍寶寶 12:41 PM 07-18-04
美洲豹>w<"講粗口,BAN7日!!
SEE
龍寶寶 11:11 AM 07-26-04
beerman講粗口,BAN7日!!
SEE
龍寶寶 11:57 AM 07-27-04
kate講粗口,BAN7日!!
SEE
龍寶寶 12:47 PM 08-07-04
nakakula講粗口,BAN7日!!
SEE

*正一ななろく= 正一 なな(7),ろく(6)
龍寶寶 10:17 PM 08-07-04
某F講粗口,BAN7日!!
SEE
龍寶寶 06:33 PM 08-15-04
kaworu犯左以下版規:Ban7日!!
請勿於"某某歌手"、"某某唱片公司"或"某某演員"之討論TOPIC中刻意作出過激言論,如被發現刻意搞事者將會作出處分。嚴重者將會被即時被撤銷會員戶口。
SEE
佳佳里 10:27 PM 08-15-04
 開新戶口向用戶發出粗口pm, 永久ban
龍寶寶 05:42 PM 08-19-04
小17Post色情文章,BAN7日!!
龍寶寶 06:01 PM 08-19-04
南雲白兔Post色情文章,BAN7日!!
你係小17分身,所以小17改為永久性被BAN!!
龍寶寶 02:01 PM 08-21-04
榤少係kaworu分身,被Ban期間再開新Acc上來,所以再Ban7日,以後再見到有新Acc都不會再通知就了結,你個kaworu改為永久性被Ban!!
龍寶寶 09:44 PM 08-22-04
Boris講粗口,BAN7日!!
SEE
龍寶寶 12:13 PM 08-23-04
ZERO NEKO講粗口,BAN7日!!
SEE
龍寶寶 09:22 PM 08-24-04
siufung518講粗口,BAN7日!!
SEE
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後

返回主題版面