Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
電視遊戲討論版>Blood Stained ~Ritual Of the Night~ | 五十嵐 孝司 | 已售
X&Y 03:36 PM 05-14-18
作者: ming64:
我怕選錯唔知出英文定日文.
日版e-shop有寫對應語言有ENG同日文

我用左e-shop既 gold coin, 補左幾十yen就買到
padage 09:53 PM 05-23-18
隻curse of the moon港服psn會唔會有?
mrk 03:22 AM 05-24-18
請問呢到有KS左o既人兄收到DL Code email未呀??
padage 09:14 AM 05-24-18
https://gematsu.com/2018/05/bloodsta...-one-worldwide
HenryHH 09:26 AM 05-24-18
survey 入面收到臨時STEAM 版既CODE
HM 09:29 AM 05-24-18
除左stream版其他平台既code全部delay...
由手機版發出
mrk 10:40 AM 05-24-18
作者: HM:
除左stream版其他平台既code全部delay...
由手機版發出

PS:重以為一訓醒有得DL switch版打出街玩添!
charcsc2000 11:13 AM 05-24-18
delay???
不是5/24出咩???
強化人間ですの~★ 11:20 AM 05-24-18
作者: charcsc2000:
delay???
不是5/24出咩???
game出左,可以直接買
係佢批code未到
charcsc2000 11:26 AM 05-24-18
作者: 強化人間ですの~★:
game出左,可以直接買
係佢批code未到
下..咁搞笑....Kickstarter project唔係應該早過街玩到咩....
WAL1 11:21 AM 05-24-18
switch版已經上咗ONLINe SHOP第6位。。。
鈴蘭 05:29 PM 05-24-18
所以咪出條Steam code比你玩著先
IGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

其實比較想知實體版佢點運比我
mrk 02:25 PM 05-29-18
作者: 鈴蘭:
所以咪出條Steam code比你玩著先
IGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

其實比較想知實體版佢點運比我
比條限時Steam版Code我地玩著先!

PS:都算係有做補救措施!(望向莎木3個PC Demo搖搖無期!
ming64 10:03 PM 05-30-18
作者: mrk:
比條限時Steam版Code我地玩著先!

PS:都算係有做補救措施!(望向莎木3個PC Demo搖搖無期!
NS 有得 download la
Kaori Yae 11:50 PM 05-30-18
作者: ming64:
NS 有得 download la
岩岩見到出左d/l code(NS版)
但仲未有ks個email通知
wsx360 12:21 PM 06-06-18
https://nintendoeverything.com/over-...een-on-switch/

全平台銷量合共超過10萬

The full sales breakdown by platform is as follows:
Switch – 56%
Steam – 19%
PlayStation 4 – 17%
3DS – 4%
PlayStation Vita – 4%

We also have a breakdown of sales per region:
North America – 64%
Japan + Asia – 23%
Europe + Australia – 13%
FURIMUKI 10:52 PM 05-24-18
玩緊
ミリアム攻擊距離又長跳得又高
斬月對比之下好似玩緊忍者龍剣伝咁...
HM 11:14 PM 05-24-18
作者: FURIMUKI:
玩緊
因為係正傳主角所以設定得比較強勢吧?
其實斬月血夠多,用黎食damage都ok
陸奧 貴志 12:34 AM 05-25-18
玩緊
龍隼靈活好多SOSAD
lodoss 11:41 PM 05-24-18
我殺晒其他人物, 只用斬月來玩
多左跳高斬半月斬, 2段跳, 按方向2下衝
FURIMUKI 01:12 AM 05-25-18
玩完一周目
應該bad end
劇透

斬月做左魔王 to be continued
點先可以Good end

暫時覺得d關路上惡到喊,但boss就好易打
HM 08:14 AM 05-25-18
玩完一周目
應該bad end
劇透

斬月做左魔王 to be continued
點先可以Good end

暫時覺得d關路上惡到喊,但boss就好易打
一周目之後出title開新檔揀nightmare
...
二周目得另外三人

FURIMUKI 01:29 AM 05-25-18
btw
我見到幅轉轉下既畫就已經知不妙
結果真係...

玩惡魔城玩到呢隻game都係唔識避幅畫
FURIMUKI 08:38 AM 05-25-18
Oh thx
今晚打埋佢
padage 10:14 AM 05-25-18
用刀個人可能致敬忍龍,有招副武都係斜發
我覺得fc忍龍個操作同惡魔城一樣咁hardcore..
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面