Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 
電視遊戲討論版>Final Fantasy VII フルリメイク l PS4 已售 PS5 6月10日発売
零式 09:16 AM 05-10-19
尤菲走晒樣, 陰公
RPG之鬼 09:32 AM 05-10-19
作者: TSZ:
誇張D講 , 冇野村 , FF13 ,15真係一隻平凡過平凡既GAME(現在亦吾見出色)

角色宣傳包裝得好, 講起呢兩隻GAME好多人第一時間都係諗起霆姐,王子 , 有幾可講距D畫面, 故事 ,音樂, 世界觀....

回正題 , 家下SE手頭上主力應該都係FF7拉掛... E3千萬吾好又有自家新GAME公佈.....
E3有其他自家新GAME又冇問題
SE由頭到尾都係管理問題

睇返FF0,田畑端啲嘢係管得好好,當年FF13,FFV13,FFA13都係一次公開,而FFA13係等咗好耐都冇消息,這裡是指連報導都冇,然後就做出好遊戲,所以田畑端的能力差極有個譜。
padage 10:19 AM 05-10-19
戰鬥系統係15個種
真!DC 10:21 AM 05-10-19
原來真係有開發緊
由手機版發出
wing 10:52 AM 05-10-19
作者: mrk:
其實FF電影票房失敗前,
S廠 集集FF(這裡指遊戲)都係冇關係既!

不過以前的FF都有相同要素, 例如陸行鳥, 莫古, CID, 水晶, 召喚獸, 等等. 印象中電影連呢D野都冇埋.... 又或者電影其實有, 但我訓著左冇留意.
wing 10:52 AM 05-10-19
作者: 真!DC:
原來真係有開發緊
由手機版發出
然後6月情報解禁之後的第一單news.... 就係再次砍掉重練
RPG之鬼 11:18 AM 05-10-19
作者: wing:
然後6月情報解禁之後的第一單news.... 就係再次砍掉重練
1) 依家開發進度係XX%
2) 我會決定搬到PS5上
3) 為咗更加精細,我地將佢劈開10份
4) 野村離開團隊
wing 11:35 AM 05-10-19
作者: RPG之鬼:
1) 依家開發進度係XX%
2) 我會決定搬到PS5上
3) 為咗更加精細,我地將佢劈開10份
4) 野村離開團隊

暗黑騎士 01:29 PM 05-10-19
作者: 零式:
尤菲走晒樣, 陰公
邊度有尤菲,我眼殘
シェンムー 01:33 PM 05-10-19
賣花女好正

Sent from my iPhone using Gaforum
aquarius 01:47 PM 05-10-19
作者: mrk:
其實FF電影票房失敗前,

S廠 集集FF(這裡指遊戲)都係冇關係既!

我講嗰種唔係故事上嘅關係
應該係要素

Sent from my iPhone using Gaforum
鈴蘭 02:07 PM 05-10-19
作者: 暗黑騎士:
邊度有尤菲,我眼殘
肯定係望到jessie當左係尤菲
鈴蘭 02:39 PM 05-10-19
睇黎第一集都係出神羅都市就完架啦
wing 02:45 PM 05-10-19
作者: 鈴蘭:
睇黎第一集都係出神羅都市就完架啦
見到賣花女出場就完~
強化人間ですの~★ 02:53 PM 05-10-19

RPG之鬼 03:12 PM 05-10-19
作者: 鈴蘭:
肯定係望到jessie當左係尤菲
睇尤菲要睇某觸手片
野良猫 03:20 PM 05-10-19
作者: 強化人間ですの~★:
時間過得真快,原來對上次公佈已經四年前
RPG之鬼 03:42 PM 05-10-19
作者: 野良猫:
時間過得真快,原來對上次公佈已經四年前
正常AAA級都係4-5年,依家佢整咪係AAAAA級
雖然我唔知道做AAA係有幾巴閉喇
シェンムー 04:41 PM 05-10-19
預佢玩多十年八年就差唔多
DLC實有CC AC內容

Squall-Lucifer 04:45 PM 05-10-19
看FF7RE的預告,明明櫻井是配雲哥,但我全部腦補成魯蛇(PSO2)/槙島聖護(PP)/梅林(Fate)了
而森川.....你短短的一句不夠反派的味道啊,像南部響介和Leon多過錫菲羅斯
鈴蘭 04:50 PM 05-10-19
果句其實有少少似改對白
原著果個位句對白應該係真.小雲同自己講
aquarius 08:56 PM 05-10-19
點解D人樣變晒apps game咁..
少咗好多details..

玩就應讓kingdoms heart咁玩..?
鈴蘭 09:27 PM 05-10-19
作者: aquarius:
點解D人樣變晒apps game咁..
少咗好多details..

玩就應讓kingdoms heart咁玩..?
上面條片比較既就反而係比之前好左既.......D頭髮無咁一塊野
sgouki 10:06 PM 05-10-19
Aeris 個CG樣好過 IN GAME樣, IN GAME樣熟左D, 玩法似STAROCEAN類有限移動+指令多D, 冇FFXV 同 KH 咁ARPG式.....
鈴蘭 11:12 PM 05-10-19
睇多幾段先好講 都唔知係咪實機片黎:o)
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 

返回主題版面