Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 35 75 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 95  ... 最後
攻略及心得交流區>Monster Hunter: World 攻略集會區
ZET514 03:36 AM 08-27-18
作者: 遊雲gspirit:
我覺得上面可能的話,多1個增彈會好少少
同埋 ...冇記錯的話,體力回復量up只係對自己有效,對其他隊友係唔會補多d血的 ....
張圖呢套係奶片黎,輕弩未影XD
增彈對輕弩有用嗎?聽日即試

輕弩同片手,我都係為左打極BEHE,先用........
我平時用開弓
遊雲gspirit 09:50 AM 08-27-18
作者: ZET514:
張圖呢套係奶片黎,輕弩未影XD
增彈對輕弩有用嗎?聽日即試

輕弩同片手,我都係為左打極BEHE,先用........
我平時用開弓
我自己就咁樣,輸出用水冷彃/斬裂彈(斷尾用),增彈好有用呀 斬裂2->3 / 水冷3-->4 差好遠

ZET514 10:45 AM 08-27-18
Thx,可以俾套裝黎抄考下嘛?
FREDDY@o@ 06:38 PM 08-27-18
Psn: freddy_lam
今晚最早應該都11點先玩得
由手機版發出
小昭Teddy 06:56 PM 08-27-18
我聽晚先得
STRIFE 07:34 PM 08-27-18
開機一場搞掂
街場,陣容係我T gunlance,笛奶,鎚,太刀
場一落石要全中,T兩次就夠哂傷害有突
場二因爲有鎚既關係,T既時間去斜坡位,基本夠傷害
場三同場二做法一樣,仲要基本咩位鎚都做到傷害
場四係真.正念場,之前既貓車+貓保險要留哂係度用,唔係既話真係god bless u
T一次後出意外,我死左,2nd黃道我同太刀俾風圍到實一實,死多兩次,返到去打多陣,太刀斷埋線
T到第三次既時候得番鎚做傷害,最後落左石就知道贏左
重點係坦一定要每個area 最少T到兩次,三次係最理想,而且一定要夠快吸仇,識走位,隊友先夠dps
奶就一定奶到底,其餘就睇攻擊手

原諒我打咁多字,因為成隻Mhw玩到依家真係第一次咁專注打,狂留意隊友位置去走位
冬雨 07:44 PM 08-27-18
新人一入,請大家多多指教!
請問有小隊可以加入嗎?
可以ADD 大家PSN ID 交流?
本人ID : Minetou_yuu
封印魔劍神式 09:36 PM 08-27-18

勁到呢
ZET514 10:17 PM 08-27-18
唔該曬seth,遊雲,hymsyy三位大佬,終於過到,大感謝
vk1052 10:24 PM 08-27-18
唔該曬seth,遊雲,hymsyy三位大佬,終於過到,大感謝
唔該曬 Zet, Seth, 遊雲三位大大, 順利過關!
赤兵尉SETH 10:32 PM 08-27-18
我都估唔到更順利一場過

一日帶一團
聽日有其他人需要Tank再約
STRIFE 10:32 PM 08-27-18
制作組:等你班友由GAME出果日就講易易易,依家夠滿足未?
ZET514 10:56 PM 08-27-18
作者: STRIFE:
制作組:等你班友由GAME出果日就講易易易,依家夠滿足未?
滿到瀉呀!
vk1052 11:01 PM 08-27-18
大滿足,呢2日己經懷疑人生好多次了
赤兵尉SETH 06:51 AM 08-28-18
本來虫棍我會即踢, 見係香港代表(自稱) , 又hr36X以為信得過
結果又係飛天流...飛到last區先騎到一次, 咁就出事......

遊雲gspirit 12:03 PM 08-28-18
以為真係上星期香港官方比賽嗰pair香港代表(冠軍) ...
原來係流料 。
ZET514 12:28 PM 08-28-18
佢個名真係叫香港代表
冇錯WO XD
小昭Teddy 03:57 PM 08-28-18
呢個世界就係好多怪打我唔到我最強既人. 又唔諗下自己要打幾耐

仲有D我有盾我最強, 長期舉盾冇打怪, 頂大招拎滿足感.
tao08 07:05 PM 08-28-18
有冇人可以carry我過

我可以砌到奶媽裝
大覺屋師真 11:20 AM 08-29-18
佢個名真係叫香港代表
冇錯WO XD
正常發揮
見過冇坦冇補嘅團想過極 (*補充:非4x擴散團)
ZET514 11:48 AM 08-29-18
作者: 大覺屋師真:
正常發揮
見過冇坦冇補嘅團想過極
打呢隻_ _冇坦,成個場洗衣機咁
都唔好話打,行都行唔到
darkvolver 12:22 PM 08-29-18
打呢隻_ _冇坦,成個場洗衣機咁

都唔好話打,行都行唔到

隻怪走自虐路線,測試大家的m屬性為主。

Sent from my iPhone using Gaforum
ZET514 12:49 PM 08-29-18
作者: darkvolver:
隻怪走自虐路線,測試大家的m屬性為主。

Sent from my iPhone using Gaforum
我又唔覺得有幾M

就算係M,都係黎自街場

4條友,有TEAMWORK,有開MIC
點都舒服好多
赤兵尉SETH 12:53 PM 08-29-18
做得多坦開始識睇隻極貝仲有幾多血, 同DPS夠唔夠
睇3區前跌咩石
一定跟次序 滅龍石 > 尖銳石 > 粘着石 > 可燃石 > 滅龍石 > 尖銳石 > 可燃石

15分前要跌第二次滅龍石先會過last區

我又唔覺得有幾M

就算係M,都係黎自街場

4條友,有TEAMWORK,有開MIC
點都舒服好多
帶錯裝備&實力唔夠仲要打先係M
ZET514 01:12 PM 08-29-18
作者: 赤兵尉SETH:
做得多坦開始識睇隻極貝仲有幾多血, 同DPS夠唔夠
睇3區前跌咩石
一定跟次序 滅龍石 > 尖銳石 > 粘着石 > 可燃石 > 滅龍石 > 尖銳石 > 可燃石

15分前要跌第二次滅龍石先會過last區

帶錯裝備&實力唔夠仲要打先係M
所以我M埋聽晚,真係要收手XD
標籤:Monster Hunter: World 攻略, 魔物獵人 世界
第一 ... 35 75 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 95  ... 最後

返回主題版面