Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 06-27-08, 03:29 PM   #51
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 牛仔‧骨 查看文章
點解唔搵親人幫手呢
講真朋友借錢,幫你係人情,唔幫亦都係道理
而且仲係前度男友黎渣,唔通拍過拖,就要我包養你一生咩
衰d講句:咪又係一條港女搵著數姐
引用:
作者: bid仔 查看文章

呢D女人,九成九咪又係借錢..唔通會有其他野咩
借完成個人失蹤都大把啦....警訊都有教啦....
唔係人人都會咁博愛
所以我都話水姐"天真活潑可愛"

舊 06-27-08, 03:30 PM   #52
牛仔‧骨
Game Master

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: lauchai 查看文章
orly?

舊 06-27-08, 03:32 PM   #53
bid仔
Banned

註冊日期: Sep 2007
引用:
唔怕老實講..匯錢比佢都嫌麻煩啦....
BLOCK左,條友又好醒目...知佢BLOCK左佢走去E貓樓主...
可惜人地名花有主... 條水魚比人釣走左
bid仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 03:33 PM   #54
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
引用:
點解唔搵親人幫手呢
講真朋友借錢,幫你係人情,唔幫亦都係道理
而且仲係前度男友黎渣,唔通拍過拖,就要我包養你一生咩
衰d講句:咪又係一條港女搵著數姐
因爲今次佢屋企人都幫佢唔到
起咁無助既時候,樓主竟然唔肯出手相助
唉,幾佰蚊睇清楚樓主既真臉目
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 03:38 PM   #55
ELT
God of Gamer
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Ringo 查看文章
你又知幾佰蚊?
又黎曲線?

舊 06-27-08, 03:41 PM   #56
牛仔‧骨
Game Master

引用:
連屋企人都唔幫佢,外人好難幫下話
外話,可能連佢家人都認為唔值得幫

幾佰蚊睇清楚樓主既真臉目,同下面條片頭幾十秒一樣,呢下野真係好港女
http://tw.youtube.com/watch?v=I5K4OHLUVog

舊 06-27-08, 03:42 PM   #57
smalltung
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
我估樓主心態唔係憎佢
其實係哀莫大於心死

舊 06-27-08, 03:42 PM   #58
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
閣下之腦內補完能力真係強得沒話可說

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 03:45 PM   #59
bid仔
Banned

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: ELT 查看文章
你又知幾佰蚊?
又黎曲線?
我去問佢借D錢,但我前男友眼白白睇著我冇人幫都唔幫我,我覺得佢幾cheap.
我以前同佢拍拖,佢有份開心,跟著而家我有事,咁冇人幫我,咁我就好自然想搵佢幫幫我,點知佢好似無意識咁,完全唔理我咁,咁我提下以前D開心野出黎等佢醒目下喇,佢都仲係咁,我咪自己諗計law.... 雖然以前拍拖買野食飯睇齣戲都係佢俾錢,(拍拖個陣~佢都有份開心ga ma)
好在我同佢都係拍得好短時間拖,好在當初選擇唔同佢分手呀! 總之少少錢就睇清楚佢喇!!

引用:

幾佰蚊睇清楚樓主既真臉目,同下面條片頭幾十秒一樣,呢下野真係好港女

http://tw.youtube.com/watch?v=I5K4OHLUVog
笑到痴左

此篇文章於 06-27-08 03:51 PM 被 bid仔 編輯。
bid仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 03:47 PM   #60
鐵拳浪子
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDironfist0507
XBox Live GamertagIron fist57
引用:
我唔準你咁講華麗一族,佢不知幾咁雍容華貴、神機妙算!
引用:
你係高登原住民?句句都熟口熟面喎!
鐵拳浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 03:49 PM   #61
牛仔‧骨
Game Master

引用:
我去問佢借D錢,但我前男友眼白白睇著我冇人幫都唔幫我,我覺得佢幾cheap.
我以前同佢拍拖,佢有份開心,跟著而家我有事,咁冇人幫我,咁我就好自然想搵佢幫幫我,點知佢好似無意識咁,完全唔理我咁,咁我提下以前D開心野出黎等佢醒目下喇,佢都仲係咁,我咪自己諗計law.... 雖然以前拍拖買野食飯睇齣戲都係佢俾錢,(拍拖個陣~佢都有份開心ga ma)
好在我同佢都係拍得好短時間拖,好在當初選擇唔同佢分手呀! 總之少少錢就睇清楚佢喇!!
老奉借錢比你咖,前男友渣,你想點丫,要佢養埋你,好唔好?
少少錢睇清楚哂樓女友人格,真係好抵

好曲線

舊 06-27-08, 03:49 PM   #62
鐵拳浪子

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDironfist0507
XBox Live GamertagIron fist57
引用:
67.8既傳說?
鐵拳浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 04:13 PM   #63
Diana

引用:
作者: 鐵拳浪子 查看文章
我唔準你咁講華麗一族,佢不知幾咁雍容華貴、神機妙算!

你係高登原住民?句句都熟口熟面喎!
哇!!!咪燒埋我果堆

引用:

雖然我都是女生,可是我不知道片中的生物是什麼

P.S.我唔明點解d男仔甘中意識呢d女仔,然後比佢地鬼整完又週圍唱...
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 04:14 PM   #64
Diana

引用:
老奉借錢比你咖,前男友渣,你想點丫,要佢養埋你,好唔好?
少少錢睇清楚哂樓女友人格,真係好抵

好曲線
冷靜d, 唔好甘火.....
舊 06-27-08, 04:17 PM   #65
牛仔‧骨
Game Master

引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
冷靜d, 唔好甘火.....
我無事,不過真係bid仔真係好曲線,不過之前d post出賣左佢

舊 06-27-08, 04:19 PM   #66
Diana

好曲線?????
舊 06-27-08, 05:13 PM   #67
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
我覺得....嗯

佢堂堂咁大個人,要開口求你借錢,其實要過到尊嚴果一關,都唔係容易。
除非你認識既佢,一向都好無恥....你唔會追開呢種人啩(笑

--------------------------------
冇人鍾意俾人昆既。不過如果果一筆錢你仲Afford得起,咪難得糊塗算罷啦?

被人昆之前,其實大部份時間,你心裡面其實都知,面前呢一個,有可能係一個騙局黎既。不過我咁諗丫,當你知道你就算真係俾人昆,即使有所損失,對你既生活其實都冇咩大影響既時候呢…

因為你有條件俾人昆得起,淨係「昆得起」呢樣野,都夠你去燒豬還神,感謝上天賜你幸福啦。

(轉)

此篇文章於 06-27-08 05:18 PM 被 狼 編輯。
狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 05:36 PM   #68
happy_heha
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2006
3DS Friend Code5112 3383 0804
應該都係借錢...
其實朋友傾兩句冇乜問題...
但係佢突然間咁...佢出問題先搵番你...咁就..

NDS Pokemon Black/White FC: heha~/1506 1329 9068
Wii Games FC
Wii大亂鬥 FC: heha~/2578 2298 3238
Wii Mario Kart FC: heha/5412 9990 2045
happy_heha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 05:43 PM   #69
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
冇人鍾意俾人昆既。不過如果果一筆錢你仲Afford得起,咪難得糊塗算罷啦?

被人昆之前,其實大部份時間,你心裡面其實都知,面前呢一個,有可能係一個騙局黎既。不過我咁諗丫,當你知道你就算真係俾人昆,即使有所損失,對你既生活其實都冇咩大影響既時候呢…

因為你有條件俾人昆得起,淨係「昆得起」呢樣野,都夠你去燒豬還神,感謝上天賜你幸福啦。

(轉)
好阿Q

+x哥果種富貴如浮雲嗎

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 05:48 PM   #70
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
好阿Q

+x哥果種富貴如浮雲嗎
我都覺得,佢開口出聲都唔易架...豪得起既咪俾佢囉xd

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 05:49 PM   #71
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
其實呢d事係好睇返樓主對0個位女事主.....係心存咩感覺....

如果樓主對女事主仲有愛的話...就直頭會係0個種"點都會幫"....
如果樓主對女事主仲有情的話...我相信樓主都會問清楚女事主咩事先...
如果樓主對女事主內心係有恨意的話...
女事主無論講乜.....樓主都係覺得女事主討厭...女事主講乜都不懷好意....

樓主出呢個topic...個人覺得係想有人認同佢做0既事....
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 05:56 PM   #72
happy_heha
Crazy Gamer

引用:
作者: 魚伕 查看文章
其實呢d事係好睇返樓主對0個位女事主.....係心存咩感覺....

如果樓主對女事主仲有愛的話...就直頭會係0個種"點都會幫"....
如果樓主對女事主仲有情的話...我相信樓主都會問清楚女事主咩事先...
如果樓主對女事主內心係有恨意的話...
女事主無論講乜.....樓主都係覺得女事主討厭...女事主講乜都不懷好意....

樓主出呢個topic...個人覺得係想有人認同佢做0既事....
但係過左成3個月...無啦啦問番樓主鐘唔鐘意佢...@@
比我o既感覺係有目的...(可能我感覺錯o既...XD)

NDS Pokemon Black/White FC: heha~/1506 1329 9068
Wii大亂鬥 FC: heha~/2578 2298 3238
Wii Mario Kart FC: heha/5412 9990 2045
舊 06-27-08, 06:00 PM   #73
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: happy_heha 查看文章
但係過左成3個月...無啦啦問番樓主鐘唔鐘意佢...@@
比我o既感覺係有目的...(可能我感覺錯o既...XD)
我亦都無話樓主錯....或者個女事主對樓主做左d好過份0既事在先都未定...
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 06:02 PM   #74
happy_heha
Crazy Gamer

引用:
作者: 魚伕 查看文章
我亦都無話樓主錯....或者個女事主對樓主做左d好過份0既事在先都未定...
係...其實我地都唔係好清楚成件事

舊 06-27-08, 07:05 PM   #75
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
唔好再ot呀, 再ot即close topic呀

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 02:31 AM

手機版 | APP版