Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 06-27-08, 02:21 AM   #76
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: MPS 查看文章
咁佢有無負責任?
都逃左,當然沒有
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 02:40 AM   #77
MO
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
都逃左,當然沒有
留返架車比你....
MO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 07:17 AM   #78
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
都逃左,當然沒有
佢驚你怪佢
又唔敢講.唔敢問
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 09:42 AM   #79
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
喂......
似乎已經偏離左主題,
請圍繞主題討論,謝謝

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 11:33 AM   #80
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

引用:
作者: Be With You 查看文章
咁個女既有feel 而都同樣做以上既野
表現出來既野有d 咩唔同???
其實對方既眼神會係好唔同,但好難話到俾你聽.......
另外就係對話既差異,就算每日傾幾十個鐘,都係閒話家常既,就傾多多都無用~~(就算傾心事都唔代表乜~~)
如果對方係有感覺既,細心去想,會發覺語談間總有暗示同試探~~~

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你
GEESE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 04:16 PM   #81
Diana

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
佢驚你怪佢
又唔敢講.唔敢問
嗯?又可能係喎...
不過現在都好返,只不過留低左撻(啦)...唉...
舊 06-27-08, 07:14 PM   #82
雷火武
ワールド・エンド

引用:
作者: Middle 查看文章
喂......
似乎已經偏離左主題,
請圍繞主題討論,謝謝
我都係想討論一個實際例子姐

引用:
嗯?又可能係喎...
不過現在都好返,只不過留低左撻(啦)...唉...
某D男人有時真係有咩都放係心入面唔講架...
可能係內心唔安落.但又唔敢出聲喎
其實呢d情況下發生意外點都應該問候番人[你]既
不過就算佢無搵你...佢個心情..都可以理解既..

有時我覺得女性比起男性更勇於表達自己心中既諗法..
舊 06-27-08, 09:27 PM   #83
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
但已經唔係圍繞主題囉

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 10:02 PM   #84
Diana

引用:

某D男人有時真係有咩都放係心入面唔講架...
可能係內心唔安落.但又唔敢出聲喎
其實呢d情況下發生意外點都應該問候番人[你]既
不過就算佢無搵你...佢個心情..都可以理解既..

有時我覺得女性比起男性更勇於表達自己心中既諗法..

@o@!!!可能係,之前因為我唔問佢唔講,可能好像你所說一樣,唔敢講呢~~
好啦,我地唔好ot 了
舊 06-27-08, 10:04 PM   #85
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
今日給同事看到個topic名

他說:十分認同.................

舊 06-28-08, 01:56 AM   #86
雷火武
ワールド・エンド

其實...單單講topic...
除左講[認同/唔認同]句說話之外
仲有咩好討論
舊 06-28-08, 05:10 PM   #87
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
又唔係唔洗追,通常果下所謂「feel」到,或眼神神到…

舊 06-28-08, 05:12 PM   #88
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
其實...單單講topic...
除左講[認同/唔認同]句說話之外
仲有咩好討論
其實,Topic名令我諗起《我老闆今日同我講....》...

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-08, 10:45 PM   #89
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
其實,Topic名令我諗起《我老闆今日同我講....》...
呢個系列應該唔會係gaf出現..放心
講返正題,我自己過往case...有時追追下真係到左咁上下係會令自己太氣餒所以放棄
我之所以咁係因為唔想再比太多幻想自己
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 11:50 PM

手機版 | APP版