Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-12-15, 02:08 PM   #1451
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
成日冇跌過sr....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-15, 02:16 PM   #1452
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
今個event 升爆左隻凜的技
回體打完場算

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-15, 02:30 PM   #1453
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
今個event 升爆左隻凜的技
回體打完場算
綾瀨15張未 lol
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-15, 02:32 PM   #1454
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
引用:
作者: JMi 查看文章
綾瀨15張未 lol
儲1其他當技肥
計total 應該有15

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-15, 03:11 PM   #1455
JMi

剛剛無聊玩房發現左件弱智事...

收肥果塊板我一路擺左係倉到 灰爆
舊 10-12-15, 03:15 PM   #1456
J+1
望過黎呀!!!!!!

1日5張左右,冇左應該近百張,冇所謂啦
由手機版發出

此篇文章於 10-12-15 03:17 PM 被 J+1 編輯。
舊 10-12-15, 03:24 PM   #1457
JMi

其實最CHEAP肥我從來無食過 儲左500張...
係升技肥比較痛囉 唉
舊 10-12-15, 03:30 PM   #1458
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
其實最CHEAP肥我從來無食過 儲左500張...
係升技肥比較痛囉 唉
畫板有幾開可張張開EXPERT呀
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-15, 03:33 PM   #1459
JMi

引用:
作者: kimtch 查看文章
畫板有幾開可張張開EXPERT呀
呢D唔係易打到返來的 蝕左一張就一張啦... 正如箱我都出過王冠既...
舊 10-12-15, 03:45 PM   #1460
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
玩咁耐都冇出過黃冠
我隻車田

舊 10-12-15, 04:30 PM   #1461
J+1
望過黎呀!!!!!!

三冠儲儲下都有3,4頂
由手機版發出
舊 10-12-15, 04:58 PM   #1462
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
想問下技係點升?
食自己升o個d係加錢同fans?

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-15, 05:11 PM   #1463
J+1
望過黎呀!!!!!!

之前冇留意原來+30+20+10水上限都係得10...爆左會落寶箱定直接消失??
由手機版發出
舊 10-12-15, 05:13 PM   #1464
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
終於跌埋張星輝,可以轉返升親密度隊打。

舊 10-12-15, 06:12 PM   #1465
JMi

引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
想問下技係點升?
食自己升o個d係加錢同fans?
你就咁餵R以上咭或者高級TRAINER都會加個升技%
加到100%咪必升
鬼巨教就90%都照去 XD
引用:
作者: ~Alex~ 查看文章
玩咁耐都冇出過黃冠
我隻車田
肯打就有既...
冠呢D當你打到忘記左就會出來嚇下你架
比心機啦
舊 10-12-15, 06:15 PM   #1466
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
你就咁餵R以上咭或者高級TRAINER都會加個升技%
加到100%咪必升
鬼巨教就90%都照去 XD
肯打就有既...
冠呢D當你打到忘記左就會出來嚇下你架
比心機啦
如果>100會唔會連跳2技?
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-15, 06:16 PM   #1467
JMi

引用:
作者: izumo 查看文章
UMMM
我覺得係無的 因為我食多幾張VET TRAINER個顯示都係100%就停左
舊 10-12-15, 06:20 PM   #1468
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: izumo 查看文章
等你試
由手機版發出
舊 10-12-15, 07:54 PM   #1469
Cly
Ultimate Gamer
ぱないの!

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDcharoncly
一係連續出過不停...一係連續5出, 究竟係咪時段際掉落黎...

中午打3場全出, 1945到2000打5場連R都冇一張

此篇文章於 10-12-15 07:57 PM 被 Cly 編輯。
Cly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-15, 08:49 PM   #1470
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: Cly 查看文章
一係連續出過不停...一係連續5出, 究竟係咪時段際掉落黎...

中午打3場全出, 1945到2000打5場連R都冇一張
我都係咁……早上,中午就八成以上,一放工就影都無,D箱都會收工的咩…

舊 10-12-15, 09:38 PM   #1471
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
同一首歌刷左成日終於fc到

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-15, 09:41 PM   #1472
JMi

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章

呢首我刷到唔太HAPPY

反而唔識讀果首OwOver就搞掂左...
舊 10-12-15, 09:43 PM   #1473
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
25星d歌仲要有排練.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-15, 09:50 PM   #1474
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
happy 打到all perfect先得1張菇

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-15, 11:01 PM   #1475
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章

PS. 幾日前都FULL左次never say never
不過結算果陣有一個NICE都當我FULL COMBO

睇黎都係打番PRO算
MASTER成日都唔跌卡
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

論壇跳轉

現在的時間是 07:56 PM

手機版 | APP版