Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 09-05-14, 11:36 PM   #1176
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
個公告完全無指明係錯件喎,日本出貨問題咋掛

舊 09-05-14, 11:50 PM   #1177
leo1988
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: Rance 查看文章
個公告完全無指明係錯件喎,日本出貨問題咋掛
我上其他論壇睇到d人話隻夜鶯遲出係因為又次貨又錯件

唔通係流既?
leo1988 目前離線  
舊 09-06-14, 12:00 AM   #1178
amaderasu
Crazy Gamer

註冊日期: May 2009
引用:
作者: leo1988 查看文章
死火

因為我好鐘意夜鶯,已經等左佢模型化十年有多,所以岩岩行街見到就立即俾左錢,買左隻夜鶯 513

返黎上網先知日本方面錯件延期...

其實有無買左既朋友知道邊part錯件?

明明個盒有香港代理貼紙,點解可以照賣?仲要偷跑
係唔係想特登散左批貨?
唔係想散左先, 而係一早來左等正日
可以一早派貨以免正日有舖冇貨,當然會唔會等正日睇店家
出貨時間比發現問題早得多, 有時也係代理管唔到/唔知情
錯邊part要等公告
amaderasu 目前離線  
舊 09-06-14, 09:54 AM   #1179
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: amaderasu 查看文章
唔係想散左先, 而係一早來左等正日
可以一早派貨以免正日有舖冇貨,當然會唔會等正日睇店家
出貨時間比發現問題早得多, 有時也係代理管唔到/唔知情
錯邊part要等公告
香港行貨應該有得搞換 part 吧...

舊 09-06-14, 10:19 AM   #1180
amaderasu
Crazy Gamer

引用:
作者: martinnitram 查看文章
香港行貨應該有得搞換 part 吧...
唔知, 上次 z -plus 錯件有冇得換, 如果有0既今次都一樣有
舊 09-06-14, 11:44 AM   #1181
jason_kasim
God of Gamer
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
有買hi nu的朋友
機身隻紫色係淺紫色定紫藍色?
想買黎素組

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線  
舊 09-06-14, 11:57 AM   #1182
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: jason_kasim 查看文章
有買hi nu的朋友
機身隻紫色係淺紫色定紫藍色?
想買黎素組

啲架掉哂所以只能用水貼比較
但隻紫水貼隻色差唔多,深紫色唔靚
仲深過模型盒旁邊嘅圖

封面隻紫淺就唔錯,所以我都要自己重噴
野良猫 目前離線  
舊 09-06-14, 12:03 PM   #1183
jason_kasim
我愛港女

感謝
都係放棄算
唔鍾意咁深色
唔想high油

舊 09-06-14, 12:13 PM   #1184
amaderasu
Crazy Gamer

引用:
感謝
都係放棄算
唔鍾意咁深色
唔想high油
http://www.1999.co.jp/image/10278542n2/40/2

官圖無限好啦.....
其實盒繪都唔淺, 仲有帶少少藍色, 但d膠真係最硬實實果隻紫色......
想靚點都要噴

此篇文章於 09-06-14 12:17 PM 被 amaderasu 編輯。
舊 09-06-14, 12:15 PM   #1185
jason_kasim
我愛港女

引用:
作者: amaderasu 查看文章
咁買turn x算
turn x好似好玩好多

舊 09-06-14, 12:27 PM   #1186
野良猫
肥倫

引用:
咁買turn x算
turn x好似好玩好多
http://xn--y8ja7ob40bgc4b.com/%E4%BD...3%A5%E3%83%BC/

本體冇問題,但背包隻藍同綠有點違和感
野良猫 目前離線  
舊 09-06-14, 12:36 PM   #1187
jason_kasim
我愛港女

引用:
作者: 野良猫 查看文章
http://xn--y8ja7ob40bgc4b.com/%E4%BD...3%A5%E3%83%BC/

都好過隻hi nu,素組黎講
定係算數要hi nu算,今次個hi nu外形算係咁

舊 09-06-14, 12:36 PM   #1188
amaderasu
Crazy Gamer

引用:

背包好藍, 本體好綠, 近期d模型落色好重手
小心股關節, 股關節果粒波分離合體得多會好易爛, 要落少少潤滑劑(四驅車果d)應該會好d
大體上幾好玩, d件大大份幾易處理

引用:
都好過隻hi nu,素組黎講
定係算數要hi nu算,今次個hi nu外形算係咁
hi-nu我都想買, 但對我呢d老人砌hi-nu一定手震

我都係等下星期出 ZII 改無差替變形

此篇文章於 09-06-14 12:45 PM 被 amaderasu 編輯。
舊 09-07-14, 10:04 AM   #1189
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
隻夜鶯真係越睇越核凸

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線  
舊 09-07-14, 02:37 PM   #1190
Fio

夜鶯都係sd版好睇d
Fio 目前離線  
舊 09-07-14, 03:58 PM   #1191
野良猫
肥倫

應該係最後一部用罐噴嘅高達…

執過之後絕對比展出嗰隻好好多,仲好過蘿白魂

野良猫 目前離線  
舊 09-07-14, 08:47 PM   #1192
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
隻亞加瑪今日落旺角毛都見唔到,唯有下次請早……

舊 09-07-14, 08:53 PM   #1193
ゆり

註冊日期: Nov 2004
inspoint隻艾加馬 33x比人買左?

尋日見有
ゆり 目前離線  
舊 09-07-14, 09:19 PM   #1194
尼路
The One

引用:
作者: ゆり 查看文章
inspoint隻艾加馬 33x比人買左?

尋日見有
第幾層?真係唔覺眼。

舊 09-07-14, 09:22 PM   #1195
Rance
The One
ガハハ

一樓,宮崎駿隔離條斜路O個間

此篇文章於 09-07-14 09:27 PM 被 Rance 編輯。
Rance 目前離線  
舊 09-08-14, 12:28 AM   #1196
尼路
The One

引用:
一樓,宮崎駿隔離條斜路O個間
係咪轉角位個間?

舊 09-08-14, 12:49 AM   #1197
Rance
The One
ガハハ

格仔鋪對面,間鋪O係正條斜路隔離,面向呢間野右面係兩間賣懷舊玩具

舊 09-08-14, 12:58 AM   #1198
尼路
The One

引用:
格仔鋪對面,間鋪O係正條斜路隔離,面向呢間野右面係兩間賣懷舊玩具
個間好似無開……

舊 09-08-14, 01:03 AM   #1199
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: 尼路 查看文章
隻亞加瑪今日落旺角毛都見唔到,唯有下次請早……
現時點33x我星期六買佢仲未駛比display果隻比我
佢放喺最新果堆貨度, 但放到個盒勁高, 留意下.

最可惜係唔夠大隻比sd next企喺發射台發進 細隻到我用sd next個base都可以頂得住
但做工精細,收貨啦 坑已跌

相薄

此篇文章於 09-08-14 01:06 AM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線  
舊 09-08-14, 09:01 AM   #1200
蒲公英
~Freedom~

註冊日期: Oct 2003
引用:
應該係最後一部用罐噴嘅高達…

執過之後絕對比展出嗰隻好好多,仲好過蘿白魂

隻紫色幾靚喎, 請問噴罐用邊隻?

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Bandai 模型討論區 Vol.19 kog 收藏品討論版 1003 03-30-09 05:02 PM
Bandai 模型討論區 Vol.15 ~ ambrose35hk 收藏品討論版 998 06-11-07 01:52 PM
Bandai 模型討論區 Vol.14 ~ kog 收藏品討論版 1000 03-21-07 07:50 PM
Bandai 模型討論區 Vol.10 ~~ kog 收藏品討論版 1011 04-19-06 08:20 PM
Bandai 模型討論區 Vol.9 ~~ kog 收藏品討論版 1024 01-14-06 12:30 AM

現在的時間是 04:50 AM

手機版 | APP版