Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-09-12, 11:24 PM   #626
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: dmr5202005 查看文章
冇記錯...跟限定有隻GAME...
我在HMV JP都
訂左....有特典....睇來要放個隻....

唔好咁啦...
我最多問下相熟鋪頭返唔返到愛花花啦....唔好侯住我個部啦...
加上我都唔肯定, 她PM 左我, 但是未FIRM 呢~
如果可以 我想14號就可以買到部機 XD

不過遲D都唔緊要 拜託你幫手問下價錢...價岩即出手

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-12, 11:24 PM   #627
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
冇記錯...跟限定有隻GAME...
我在HMV JP都
訂左....有特典....睇來要放個隻....

唔好咁啦...
我最多問下相熟鋪頭返唔返到愛花花啦....唔好侯住我個部啦...
加上我都唔肯定, 她PM 左我, 但是未FIRM 呢~
可唔可以搭單幫問下返唔返到寧寧機??
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-12, 11:30 PM   #628
fantasy俊仔
God of Gamer
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
作者: teealpha 查看文章
我都想...抽不到寧寧機, 感覺最難抽

同埋game 連畫冊版特典都想知有冇...

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-12, 11:35 PM   #629
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: GN00508771 查看文章
如果可以 我想14號就可以買到部機 XD

不過遲D都唔緊要 拜託你幫手問下價錢...價岩即出手
引用:
引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章

之前都問過的, 不過好多鋪都話因為唔知到時咩價,
她們唔敢答實幾多錢....

岩岩抽個水好似3月先發貨的, 真是等唔到只好寄望第1,2次抽...
到時街鋪有冇擺出來...

反而game 連畫冊版特典...我覺得偷跑個時會有得買....
不過應該是天價...頌要是見到就好出手...遲左買唔到個D...
DMRevolution 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-12, 11:35 PM   #630
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:

其實可能就係咁-.-

寧寧>>愛花>>>>>>蘋果

引用:

岩岩抽個水好似3月先發貨的, 真是等唔到只好寄望第1,2次抽...

反而game 連畫冊版特典...我覺得偷跑個時會有得買....
不過應該是天價...頌要是見到就好出手...遲左買唔到個D...
我就係想博頭兩抽就買...等到3月的話我團火肯定弱左

舊 02-09-12, 11:38 PM   #631
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
其實可能就係咁-.-

其實日本最不人氣好似係愛花

舊 02-09-12, 11:44 PM   #632
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

Nintendo Switch ID4064 9412 4240
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:

我問過d 鋪都話得普通版沒畫冊
所以只訂咗普通版, 佢地到時有就乘機加價吧, 我係驚真係連返貨都冇返咋

舊 02-09-12, 11:50 PM   #633
teealpha

引用:

唔嫌貴的話日本AMAZON有
http://www.amazon.co.jp/dp/B005MNEWTU/

連之前俾人響KONAMI度秒晒果張8GB SDHC都有得賣,不過我就唔買了,好窮
http://www.amazon.co.jp/dp/B005UKHPBW/

引用:

想要14號準時拎到機…好困難呢
再講頭兩轉果兩SET勁重(COMPLETE 5~6KG、ARTBOOK SET約3KG)
仲要有人肯放出黎先有得傾

引用:
其實可能就係咁-.-

日本戰場,第三批抽機升價一倍
http://auctions.search.yahoo.co.jp/s...erce&ei=euc-jp

引用:
作者: ゆり 查看文章
其實日本最不人氣好似係愛花
點解會不人氣……算,自己鐘意就得,唔駛理人點諗

第三輪抽機其實係咪真係增產左嫁,都仲係咁難抽到o既
舊 02-09-12, 11:55 PM   #634
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

即決最少都要35000.......................玩條毛

舊 02-09-12, 11:56 PM   #635
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

引用:
日本戰場,第三批抽機升價一倍
k記話防止轉賣呀?
睇下而家搞成點, 真係多鬼餘
真係想要的人就抽不到

舊 02-09-12, 11:58 PM   #636
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
我遇左情人節EVENT冇....
HMV 個隻...2月尾先送...

引用:
所以只訂咗普通版, 佢地到時有就乘機加價吧, 我係驚真係連返貨都冇返咋
我覺得真是放心...畫冊版應該有的....
香港咁多黑店....
不過見日拍個邊都成千蚊....呢邊多2-3百啦....

引用:
想要14號準時拎到機…好困難呢
再講頭兩轉果兩SET勁重(COMPLETE 5~6KG、ARTBOOK SET約3KG)
仲要有人肯放出黎先有得傾
....
我話14號, 應該有人會拿第1-2水抽個批機者....第3批要3月先發貨...
日拍是戰場大家都知...最慘是...有勇士去咁製個下先是大贏家呀...

引用:
即決最少都要35000.......................玩條毛
本來抽唔到...我是遇呢個價...

引用:
k記話防止轉賣呀?
真係想要的人就抽不到
算啦...即是同IPHONE 一樣....
要買的人, 永遠買唔到, 拿去轉買的, 永遠買到一樣...
所以咪話呢樣就是最唔公平囉....
同埋她個RULE 又玩野呢...
第1, 2 抽唔到的人....今次可以優先...(玩晒)

此篇文章於 02-10-12 12:01 AM 被 DMRevolution 編輯。
DMRevolution 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-12, 11:58 PM   #637
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
引用:
之前唔係話日本街舖 game限定都限派貨咩(未改發售日前)
而且隻game香港唔多人玩
個陣熱狗 LP++機都14 15算啦(我食左部)
我諗有都幾貴下
今次唔駛熕實在太好啦 但好貴orz
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-12, 12:02 AM   #638
teealpha

引用:
入得場、抽唔到,就預左實貴啦
35000算係好仁慈的了

引用:
k記話防止轉賣呀?
真係想要的人就抽不到
佢第三轉抽機D注意事項明顯同第一、二次比係相對寬鬆左,又乜野頭兩次抽唔中會有優先權(咪一樣係唔中部寧寧機),又注文左唔可以CANCEL,等我仲以為真係好多追加生產潻
舊 02-10-12, 12:07 AM   #639
teealpha

引用:
-skip-
算啦...即是同IPHONE 一樣....
要買的人, 永遠買唔到, 拿去轉買的, 永遠買到一樣...
所以咪話呢樣就是最唔公平囉....
同埋她個RULE 又玩野呢...
第1, 2 抽唔到的人....今次可以優先...(玩晒)
IPHONE呢個比喻真係貼題到呢…

引用:
作者: ~蛙蛙~ 查看文章
之前唔係話日本街舖 game限定都限派貨咩(未改發售日前)
而且隻game香港唔多人玩
個陣熱狗 LP++機都14 15算啦(我食左部)
我諗有都幾貴下
今次唔駛熕實在太好啦 但好貴orz
之但係之後條友改口話係講錯野,限定機街舖唔會有呢,唔係邊得黎咁多死士
舊 02-10-12, 12:08 AM   #640
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
引用:
之但係之後條友改口話係講錯野,限定機街舖唔會有呢,唔係邊得黎咁多死士
唔係機 街舖限定姐(即game+畫冊)
k記限定個d就有錢一定得 睇下你愛夠不夠
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-12, 12:09 AM   #641
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
我幫人抽到寧寧機

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-12, 12:11 AM   #642
teealpha

引用:
作者: mikemike 查看文章
我幫人抽到寧寧機
當時人通知左我了,終於唔駛再煩佢果單野
睇住佢酸左幾鬼耐呀,家陣冇得再玩潻
舊 02-10-12, 12:15 AM   #643
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
當時人通知左我了,終於唔駛再煩佢果單野
睇住佢酸左幾鬼耐呀,家陣冇得再玩潻
我打比佢 佢即刻打比你報佳音 佢個死魚樣都死左好耐

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 02-10-12, 12:19 AM   #644
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
ching中左??
唔知ching抽邊set,我搵人抽寧寧三次都唔中
你搵人幫你抽? FRIEND? 定公司?
會唔會抽中左都話你知唔得呀?

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-12, 12:20 AM   #645
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

開始覺得....算啦...都係玩game算

舊 02-10-12, 12:21 AM   #646
teealpha

引用:
作者: mikemike 查看文章
我打比佢 佢即刻打比你報佳音 佢個死魚樣都死左好耐
當時人唔出聲,我同你兩丁友吹都唔好玩…
有DD想爆佢出黎等人伏擊佢

不過就算第三轉抽中左都仲要另外BID返套畫集返黎,畫集冇散賣呢
舊 02-10-12, 12:24 AM   #647
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
當時人唔出聲,我同你兩丁友吹都唔好玩…
有DD想爆佢出黎等人伏擊佢

不過就算第三轉抽中左都仲要另外BID返套畫集返黎,畫集冇散賣呢
唔知個店主見到yahoo D bid價
會唔會反口話睇錯mail唔係寧寧機

舊 02-10-12, 12:25 AM   #648
teealpha

引用:
作者: irismong 查看文章
你搵人幫你抽? FRIEND? 定公司?
會唔會抽中左都話你知唔得呀?
FRIEND舖頭,做開代購
應該唔會抽中都話抽唔中之後高價放出黎咁黑o既
話晒要抽寧寧機果個佢都識

引用:
你愛不足呢~
我識人揚言6K都要BID部機返黎
舊 02-10-12, 12:27 AM   #649
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
FRIEND舖頭,做開代購
應該唔會抽中都話抽唔中之後高價放出黎咁黑o既
話晒要抽寧寧機果個佢都識

你愛不足呢~
我識人揚言6K都要BID部機返黎
店主應該唔識你地

舊 02-10-12, 12:28 AM   #650
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

引用:
我都一直講當k記幫我慳錢

只係睇到有人中又吊下條癮咁

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Wii] We Love Golf ! [日版已售] imgahou 電視遊戲討論版 68 07-22-08 04:48 PM
[PS2]蜜×蜜ドロップス LOVE×LOVE HONEY LIFE, 預定4月6日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 5 04-07-06 06:20 PM
蔡依琳love love love mv既卡~ 小忍~~ Neo Music UNIVERSE 0 06-08-04 11:46 AM
有問題關於LOVE♥LOVE HoHo 日本動漫畫討論版 8 05-15-04 06:41 AM

現在的時間是 08:07 PM

手機版 | APP版