Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-09-15, 09:37 PM   #1451
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
過數係笨大喎
都係走唔甩的

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 10:05 PM   #1452
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
新章SEED, Z GUNDAM, 綺羅星
除左Z之外放番堆舊機入酒場, 搞掂
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 10:08 PM   #1453
T.K.
很黃很暴力

ssr肯定係mk2啦

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 11-09-15, 10:11 PM   #1454
元首KFC
Senior Gamer
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
ssr肯定係100式啦
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 10:17 PM   #1455
T.K.
很黃很暴力

點都好,唔會係乙先

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 11-09-15, 10:18 PM   #1456
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: T.K. 查看文章
ssr肯定係mk2啦
酒場SSR 黑色 mk2 1號機, mk2 2號機, mk2 3號機, mk2奧干白色
咁就4隻SSR
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 10:43 PM   #1457
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
出咩都打唔入event敵人啦
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-15, 09:20 AM   #1458
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
出新pool又點,到最後打event的時候只係棄子,不如留石在event偷渡

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-15, 12:02 PM   #1459
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
已經無心機玩......個EVENT真係趕客.....基本上我所有機戰朋友都棄曬GAME~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-15, 03:02 PM   #1460
T.K.
很黃很暴力

個人hea玩多一、兩個月啦,無改善、救濟,你唔棄佢都會自摺

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 11-11-15, 01:09 PM   #1461
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
打夠萬6 e卷...收工....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 01:16 PM   #1462
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
依家連Login入去清ap既動力都無喇…
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 01:36 PM   #1463
J+1
望過黎呀!!!!!!

幾個鐘儲滿氣入去打2場25cost都仲可以...如果刷fever咁幾cost幾costr咁磨時間真係多謝晒....
由手機版發出
舊 11-11-15, 01:44 PM   #1464
T.K.
很黃很暴力

仲有無強者會課金玩下轉ev?

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 11-11-15, 01:55 PM   #1465
Yuu=ka
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2002
引用:
Hea 玩 算了

打中敵人的秘孔,再向其腦部傳送錯誤信息如「大腸周圍非常缺水!」,大腦便會在大腸周圍收集水份。當無辜的大腸細胞吸收 水份超過界限便會恩膨滿的結果,最後悲哀地引致爆發
啊~~~~督督督督督督督督
Yuu=ka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 02:21 PM   #1466
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
對性鬥士來講同一招中兩次係恥辱
由手機版發出
舊 11-11-15, 02:21 PM   #1467
T.K.
很黃很暴力

真係要人俾錢
ssr活動4倍攻
sr活動角3倍攻
support/強化部件2倍攻
呢種好基本方式,但就唔俾玩家,實在太無良吧

另一邊fatego則活動限定角,對活動毫無幫助,兩邊都令人挖頭

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 11-11-15, 02:44 PM   #1468
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
真係要人俾錢
ssr活動4倍攻
sr活動角3倍攻
support/強化部件2倍攻
呢種好基本方式,但就唔俾玩家,實在太無良吧

另一邊fatego則活動限定角,對活動毫無幫助,兩邊都令人挖頭
FGO是禮裝...唔會用角色吧....但機戰現在個模式真係想問....常駐的機體GACHA有咩生存意義....

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 02:47 PM   #1469
T.K.
很黃很暴力

正常就係抽1%五星角黎搶錢吧
雖則禮裝都唔係好易中

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 11-11-15, 03:12 PM   #1470
Kaiser
ドウケシ

一日換一次,連續五日,SSR只出一款
第一日係GGG
仲俾錢?? 傻的嗎???

P.S. 另外4款應該係 紅蓮 登霸 美少年 ARX7

仲開左個新EVENT俾你試下D SSR有幾勁 多謝晒 (無石派)

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)

此篇文章於 11-11-15 03:23 PM 被 Kaiser 編輯。
舊 11-11-15, 03:22 PM   #1471
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
如果是強運咁出,我都會考慮下

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 03:23 PM   #1472
J+1
望過黎呀!!!!!!

如果5石一抽入魂就話有誠意....
由手機版發出
舊 11-11-15, 03:38 PM   #1473
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
夠24000點之後冇打, 排名25xxx, 咁睇好少人玩

睇吓頭100, 根本係俾中國人玩嘅

不過佢圍到5000fan, 一人一次event放低$100, 咁就收50萬, 一個月2次event, 100萬

雖然d人媽聲四起, 但佢真係唔使理.
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 03:41 PM   #1474
Kaiser
ドウケシ

引用:
作者: ZeroChow 查看文章
夠24000點之後冇打, 排名25xxx, 咁睇好少人玩

睇吓頭100, 根本係俾中國人玩嘅

不過佢圍到5000fan, 一人一次event放低$100, 咁就收50萬, 一個月2次event, 100萬

雖然d人媽聲四起, 但佢真係唔使理.
你諗多左
真係課落去的人邊有咁多
我呢d肯打都入到3000內 我真係唔知裡面有幾多人課左

請叫我「小丑」。

舊 11-11-15, 03:44 PM   #1475
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
新game
Ios 課金排名未入過50
算吧啦
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 06:47 PM

手機版 | APP版