Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > GAF Racing Engine車迷討論區

主題工具 顯示模式
舊 07-05-06, 11:55 AM   #1
Super Bus
God of Gamer
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
[FW]悼念歴屆 F1 賽車陣亡車手

http://www.youtube.com/watch?v=9SIM3BB-Yx0

有D想救都救唔到, 只有眼白白睇住車手死...

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-06, 02:49 PM   #2
STi
Game Master

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagWeSTi67
我由87年開始睇F1
近年意外冼拿果單最震撼
果陣仲細個
果場聖馬力諾GP我無睇
果陣我好憎冼拿
因為佢90年果陣係日本GP用"超技術"令我偶像保魯斯拿唔到車手總冠軍
我知佢死左果一刻我連一d可惜0既感覺都無
但係之後回想番
其實佢為F1貢獻左好多
佢應該值得我去尊重

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
F1 2006 第14站 - 土耳其 (27/8) 不破大地 GAF Racing Engine車迷討論區 671 03-11-07 11:09 PM
米高舒密加六奪F1冠軍 |0| 體育版 27 10-15-03 11:51 PM
求教!! Panasonic DMC-F1!!! Minga 照相館 7 08-29-03 02:16 AM
us.f1.yahoofs.com 問題~~~ hehe_li 手機資訊/電腦軟硬討論 2 02-01-03 09:52 PM
元旦蘭桂芳之夜~~<=來看哦 simon chan 照相館 2 01-01-03 07:05 PM

現在的時間是 02:07 PM

手機版 | APP版