Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > GAF Racing Engine車迷討論區

主題工具 顯示模式
舊 02-27-06, 01:35 PM   #1
機動盜賊首領-電
God of Gamer

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
用下你個腦

http://www.ibike.com.hk/03_knowledges/06_think/01.htm

請各位道路使用者明白.條路唔係你一部車行哂.
祝各位快快樂樂出街,平平安安歸家

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-06, 02:06 PM   #2
Hidekii
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
平時楂車最留意既就係電單車

私家車咁大架 , 條路窄d , 其他車都唔會超車 , 但電單車左穿右插有一個身位都照zip入去 , 好危險
當然唔係個個都會咁 , 但就特別留意
Hidekii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-06, 07:01 PM   #3
米小姐
Insane Gamer
倒轉了的潑婦

註冊日期: Feb 2006
我最留意"路霸(拖頭貨櫃,十噸以上大車)", 因為有一次於西沙公路差d俾佢夾死,我唔砵佢, 佢就真係當我冇到, 一野cut埋0黎, 我0向佢同石壆中間0乍, 我砵遲一步就冇命了.....

MitsubishiGalantVR-4, 車架GF-EC5A, 車身長4680mm, 車身闊1760mm, 車身高1420mm, 軸距2635mm, 前輪跨距1525mm, 後輪跨距1520mm, 車重1550kg, 用V型6氣缸DOHC每氣缸4氣閥雙渦輪增壓引擎, 引擎型號6A13, 排氣量2498cc, 內徑X行程81X80.8mm, 壓縮比8.5, 最大馬力280ps/5500rpm, 最大扭力37kgm/4000rpm, 變速系統5前速+-自動波箱, 前懸掛系統:多連桿式, 後懸掛系統:多連桿式, 前制動系統:16吋通風碟, 後制動系統:15吋通風碟, 前輪胎:255/40 R17, 後輪胎:255/40 R17
米小姐 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-06, 08:39 PM   #4
沒名字的?君
God of Gamer
小牧 愛佳

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDMrNonameX
XBox Live GamertagMrNonameX
引用:
作者: 米小姐
我最留意"路霸(拖頭貨櫃,十噸以上大車)", 因為有一次於西沙公路差d俾佢夾死,我唔砵佢, 佢就真係當我冇到, 一野cut埋0黎, 我0向佢同石壆中間0乍, 我砵遲一步就冇命了.....
可能訓左覺
晚上係官塘見到村巴3線S形行車

論壇跳轉

現在的時間是 02:32 PM

手機版 | APP版