Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > GAF Racing Engine車迷討論區

主題工具 顯示模式
舊 02-11-06, 06:39 PM   #1
米小姐
Insane Gamer
倒轉了的潑婦

註冊日期: Feb 2006
停車場小點

有時大家鍾意車, 用同一停車場, 不其然成了"鄰位"關係.
是次一位大TEC"鄰位"同一大班朋友圍住架車, 我開車離開時問:"做咩呀?"
佢地答:"抬偈"我打令落車打聽, 原來佢地抬落場偈---- 一定唔會正途得到, 一定要賽事過後, 車隊會分咐"湯"車場將戰車"盡毀"同報消, 而事前"有人"開聲訂0野.
數小時後, 返到現場, ..仲未得..又問道:"仲未抬到??"
""林偈"呀." 我心中不禁取笑, 抬落場偈都要換埋焦中尾火咀火咀線駁地線CAM先得0架..傻仔呀...
米小姐 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-06, 06:52 PM   #2
米小姐
倒轉了的潑婦

上個月, 我屋企樓下有班"小朋友"因為俾停車場KEEPER LOCK起0左架車而同CAR PARK KEEPER 嘈, 原來呢班"小朋友"不忿要俾320蚊開鎖費(屋村公價啦), 佢地去收費亭結帳, 點知返到架車度俾人鎖0左, 同個停車場阿姐理論, 果個我記得係落貨位, 可能佢地泊得太耐卦? 佢地話:"我夠鍾就去0左俾錢, 我一返0黎諗住囉車走,你就鎖我車!!??"結果D差佬0黎0左兩轉先平息事件, 車主只好俾錢開鎖....嗌交期間0既另外"泊車費"都要照俾, 所以話, 俾人LOCK車時乜都好, 俾0左果320蚊好息事寧人, 如果唔係, 鐘數好金0架.
舊 02-14-06, 09:42 PM   #3
enilyks

註冊日期: Apr 2005
engine lee 家野真係唔好亂掂...
因為你一係唔改
一改就要全改...
尢其是係香港check得禁緊
個喉大dd都唔得
改左=冇改

我lee邊改到鴐車噴火,落埋nos,差佬都唔理你,重讚你架車型,只要唔好比佢捉到你超速,點改都得
所以我lee邊好少人改na車,多數改turbo車,或者落turbo係na車到,integra type-r但前面有intercooler係lee邊成日見到

此篇文章於 02-14-06 09:54 PM 被 enilyks 編輯。
enilyks 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-06, 03:49 PM   #4
米小姐
倒轉了的潑婦

引用:
作者: enilyks
engine lee 家野真係唔好亂掂...
因為你一係唔改
一改就要全改...
尢其是係香港check得禁緊
個喉大dd都唔得
改左=冇改

我lee邊改到鴐車噴火,落埋nos,差佬都唔理你,重讚你架車型,只要唔好比佢捉到你超速,點改都得
所以我lee邊好少人改na車,多數改turbo車,或者落turbo係na車到,integra type-r但前面有intercooler係lee邊成日見到
香港地...唔使用到nos(氮氣加速)咁大件事呀?

論壇跳轉

現在的時間是 04:56 PM

手機版 | APP版